Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

VERİLEN EĞİTİMLER

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri VERİLEN EĞİTİMLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız VERİLEN EĞİTİMLER Şubemiz personelince verilen eğitimler : 15 Mart 2004 tarihinde Şube Tabibi Dr Erdoğan ÇELİKKOL tarafından Türk Telekom İstanbul Müdürlüğü personeline SARS konusunda konferans verilmiştir, bu toplantıya 28 kişi katılmıştır. 15 Mart 2004 tarihinde Şube Tabibi Dr Erdoğan ÇELİKKOL ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

VERİLEN EĞİTİMLER

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-04-2010, 12:05 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart VERİLEN EĞİTİMLER

VERİLEN EĞİTİMLER

Şubemiz personelince verilen eğitimler :

15 Mart 2004 tarihinde Şube Tabibi Dr Erdoğan ÇELİKKOL tarafından Türk Telekom İstanbul Müdürlüğü personeline SARS konusunda konferans verilmiştir, bu toplantıya 28 kişi katılmıştır.



15 Mart 2004 tarihinde Şube Tabibi Dr Erdoğan ÇELİKKOL tarafından Türk Telekom İstanbul Müdürlüğü personeline SARS konusunda konferans verilmiştir, bu toplantıya 28 kişi katılmıştır.



20 Kasım 2003 tarihinde Şube Tabibi Dr. Cemil UCA tarafından Şişli Motor Meslek Lisesinde Lise 1. sınıf öğrencilerine HIV/AIDS bulaşma yolları ve korunma yöntemleri konulu 2 toplantı yapılmıştır toplantıya 26 erkek, 17 kız öğrenci katılmıştır.



Küçükçekmece 80.Yıl İlköğretim Okulu öğretmenlerine 4 Haziran 2004 günü 8.sınıf öğrencilerine ise 14 Nisan 2004 tarihinde HIV/AIDS bulaşma yolları ve korunma yöntemleri konulu eğitim verilmiştir. 24 öğretmen ve 51 öğrenci katıldı .



14 Aralık 2004 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sokak Çocukları Eğitim ve meslek edindirme merkezinde 33 sokak çocuğu ve 8 öğretmene HIV/AIDS bulaşma yolları ve korunma yöntemleri konulu eğitim verilmiştir.



Kızamık Aşı Kampanyası okul aşı günleri hazırlık çalışmaları kapsamında 2003 Ağustos-Eylül aylarında sağlık ocaklarında görevli tüm hekim, ebe, hemşire ve sağlık memurlarına il genelinde 15 ayrı merkezde genel olarak bağışıklama , soğuk zincir ve kızamık aşı uygulaması hakkında ayrıntılı hizmetiçi eğitim verilmiştir.



12-14 Mart 2004 tarihlerinde Yalova'da İlçe bağışıklama sorumlularına GBP (Genişletilmiş Bağışıklama Programı ) modül eğitimi verildi. Toplantıya eğitimci olarak , Sağlık Müdür yardımcısı Uz.Dr. Gönül ŞENGÖZ, Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü Dr. Tayfun ÇOLAKOĞLU, İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Kliniğinden Uz.Dr.Ayşe Kılıç, Şişli Sağlık Grup Başkanlığından Dr. Fulya BEKTAŞ, Çatalca Sağlık Grup Başkanlığından Dr. Abdullah KERİM , Ana Çocuk Sağlığı Şubesinden Dr.Hasan Şener ORHON ve 23 ilçenin ilçe bağışıklama sorumluları katılmışlardır.



30 Mart 2004 de Avrupa yakası, 5 Nisan 2004'de de Anadolu yakasında tüm Sağlık Ocakları, AÇSAP ve SGB soğuk zincir sorumlularına birer günlük GBP eğitimi verilmiştir.



5-7 Mayıs 2004 ve 12-14 Mayıs 2004 tarihlerinde tüm sağlık ocakları sorumlu hekimleri ve SGBlerde görevli hekimlere GBP modül eğitimi verilmiştir.Bu eğitim toplam 20 ayrı merkezde aynı anda yürütülmüştür.



Kızamık aşı kampanyası ile ilgili hatırlatma eğitimi Eylül-Ekim 2004 aylarında ilimizdeki bütün hekim ve diğer sağlık personeline verilmiştir.2006 yılında Bulaşıcı Hastalıklar Şubesinin verdiği eğitimler



14 Şubat 2006'da İstanbul'un her iki yakasında "Soğuk Zincir Eğitimi " Avrupa yakasında Dr.Tayfun ÇOLAKOĞLU tarafından Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binasında, Anadolu yakasında Dr.Erdoğan ÇELİKKOL tarafından Maltepe İlçesi Zümrütevler toplantı salonunda olmak üzere ilçe bağışıklama sorumlularına verilmiştir. Toplantıya katılanlar Anadolu yakasında Adalar'dan

Dr.Çiğdem MALKOÇ, Beykoz'dan Dr. Aret HEMENGÜL, Kadıköy'den Dr. Yasemin SAVAŞ, Kartal'dan Dr.Ayşe YENİGÜN, Maltepe'den Dr. Cengiz CAMBAZOĞLU, Pendik'ten Dr. Süleyman BALLI, Sultanbeyli'den Dr. Zeynep YILMAZ, Şile'den Dr. Cemil CİĞERCİ, Tuzla'dan Dr. Fatma Kuzkaya, Ümraniye'den Dr. Suzan SANDIKÇI, Üsküdar'dan Dr. Yusuf Ahmet FİŞEK ; Avrupa yakasında ise Avcılar'dan Dr. Orhan DOĞAN, Bağcılar'dan Dr. Hülya Zengin TİRYAKİ, Bahçelievler'den Dr.Nermin DEMİRHAN, Bakırköy'den Dr. Kadriye DEMİRCİ, Bayrampaşa'dan Dr. Semranur AKSIN, Beşiktaş'dan Dr.Zeynep ŞANEL, Beyoğlu'ndan Dr. Ebrugül KINA ŞENOĞLU, Büyükçekmece'den Dr. Hasan GÖKSEL, Çatalca'dan Dr. Abdullah KERİM, Eminönü'den

Dr.Selma ÜNLÜER, Esenler'den Dr. Gürsel ÖZER, Eyüp'ten Dr. İbrahim BALİYAĞIZ, Fatih'ten

Dr. İhsan ÖZDEMİR, Gaziosmanpaşa'dan Dr.Ahmet MOLLA, Güngören'den Dr.Emine UÇURDUM, Kağıthane'den Dr. Erkan AYTEKİN, Küçükçekmece'den Dr. Nurten ELKİN,

Sarıyer'den Dr. Sedat US, Silivri'den Dr. Uğur ŞAHİN, Şişli'den Dr. Fulya BEKTAŞOĞLU,

Zeytinburnu'ndan Dr. Alpay ALP katılmışlardır.



Küçükçekmece 80.Yıl İlköğretim Okulunda, 8.sınıftaki kız öğrencilere "HIV/AIDS Bulaşma ve Korunma Yolları" konusundaki eğitim 15 Şubat 2006 tarihinde; aynı okulun 8.sınıftaki erkek öğrencilerine de 22 Şubat 2006 tarihinde olmak üzere iki defa şube tabibi Dr.Cemil UCA tarafından verilmiştir.

11 Nisan 2006'da Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binasında "Kuduz riskli temaslıların yeni bildirim sistemi formları ile bildirimi ve soğuk zincir " konulu eğitim Dr.Nazan KUZGUNKAYA ve Dr.Erdoğan ÇELİKKOL tarafından ilimizde devlet hastaneleri bünyesinde bulunan 14 kuduz merkezinde çalışan 14 sağlık personeline verilmiştir.





Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binasında 3 Mayıs 2006 da yapılan ve 10 ilçenin asil ve yedek tüberküloz eğitimcisine "Tüberküloz ve doğrudan gözetimli tedavi stratejileri" eğitimi verilmiştir.

Bu eğitime Bahçelievler'den Dr.Nermin DEMİRHAN, Dr.Birgül BALCI, Bakırköy'den Dr.Kadriye DEMİRCİ, Dr.Gülay GENÇ, Beşiktaş'tan Dr.Zeynep ŞANEL, Beyoğlu'ndan Dr.Ebrugül KINA ŞENOĞLU, Dr.İnci KÖSEOĞLU, Eminönü'nden Dr.Selma ÜNLÜER, Fatih'ten Dr.Asın BAYRAK MENGİ, Zeytinburnu'ndan Dr.Alpay ALP, Kadıköy'den Dr.Kürşat SOLGAR, Dr.Cengiz PİLGİR, Ümraniye'den Dr.Suzan SANDIKÇI, Dr.Zerrin KURŞUN, Üsküdar'dan Dr.Yusuf Ahmet FİŞEK ve Dr.Şeyma ŞAHİN katılmışlardır. Bu toplantıya eğitimci olarak Dr.Gönül ŞENGÖZ, Dr.Tayfun ÇOLAKOĞLU, Dr.Zeki KILIÇASLAN, Dr.Sedat ALTIN ve Dr.Özlen TÜMER katılmışlardır.



23 Mayıs 2006'da Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binasında "Tüberküloz ve doğrudan gözetimli tedavi stratejileri" eğitimi Fatih, Zeytinburnu, Eminönü, Beyoğlu, Bahçelievler Verem Savaş Dispanserlerinin tüm personeline verilmiştir. Bu toplantıya eğitimci olarak Dr.Tayfun ÇOLAKOĞLU, Dr.Zeki KILIÇASLAN, Dr.Nesrin SARIMURAT, Dr.Firdevs ATABAY ve Dr.Özlen TÜMER katılmışlardır.



25 Mayıs 2006'da Haseki Hastanesi toplantı salonunda "Tüberküloz ve doğrudan gözetimli tedavi stratejileri" eğitimi Bakırköy, Beşiktaş, Ümraniye, Kadıköy ve Üsküdar Verem Savaş Dispanserlerinin tüm personeline verilmiştir. Bu toplantıya da eğitimci olarak Dr.Tayfun ÇOLAKOĞLU, Dr.Zeki KILIÇASLAN, Dr.Nesrin SARIMURAT, Dr.Firdevs ATABAY ve Dr.Özlen TÜMER katılmışlardır.



Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binasında 7 Haziran 2006 da yapılan ve 11 ilçenin asil ve yedek tüberküloz eğitimcisine "Tüberküloz ve doğrudan gözetimli tedavi stratejileri" eğitimi verilmiştir. Bu eğitime Avcılar'dan Dr.Orhan DOĞAN, Dr.Mehdi AKGÜN, Beykoz'dan Dr.Aret HEMENGÜL, Dr.Şahin ÇINAR, Büyükçekmece'den Dr.Hasan GÖKSEL, Dr.Tufan DÜBÜŞ, Çatalca'dan Dr. Abdullah KERİM, Dr. Ayla ŞEN, Esenler'den Dr.Gürsel ÖZER, Dr.Hasan BEYDAĞI, Eyüp'ten Dr.İbrahim BALİYAĞIZ, Dr.Mehmet ÇAM,Güngören'den Dr.Zerrin YİĞİT, Dr.Birsen YILMAZ, Kartal'dan Dr.Ayşe YENİGÜN, Dr.İsmet ELTÜRK, Maltepe'den Dr.Cengiz CAMBAZOĞLU, Sarıyer'den Dr.Sedat US, Dr. Ömer KIRMIZI, Dr.Fulya BEKTAŞOĞLU, Dr.Güler ÖZTÜRK katılmışlardır. Bu toplantıya da eğitimci olarak Dr.Gönül ŞENGÖZ, Dr.Tayfun ÇOLAKOĞLU, Dr.Zeki KILIÇASLAN, Dr.Sedat ALTIN ve Dr.Özlen TÜMER katılmışlardır.



21 Haziran 2006'da Haseki Hastanesi toplantı salonunda Avrupa yakasındaki hekimler için, 22 Haziran 2006 'da Dr.Siyami Ersek Göğüs Hastalıkları Hastanesi toplantı salonunda Anadolu yakasındaki hekimler için olmak üzere Kırım Kongo Kanamalı Ateşi konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Toplantılara her iki yakadaki hastanelerde görev yapan Klinik mikrobiyoloji ve infeksiyon hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları ve dermatoloji uzmanları katılmıştır. Bu eğitim toplantılarında Dr.Tayfun ÇOLAKOĞLU ve Dr.Taner YILDIRMAK eğitimci olarak görev almışlardır.



06/04/2006'da , DGT Yaygınlaştırma Eğitimi , Şişli Sağlık Grup Başkanlığı personeline Sarıyer İlk Öğretim Okulu toplantı salonunda, İstinye Devlet Hastanesi göğüs hastalıkları uzmanları tarafından verilmiştir.

24-25 Ağustos 2006 tarihlerinde Genişletilmiş Bağışıklama Programı Modül Eğitimi eksik olan 9 ilçenin aşı sorumlularına Dr. Erdoğan ÇELİKKOL ve Dr.Selma ÜNLÜER tarafından Sağlık Müdürlüğü ek hizmet binasında verilmiştir. Bu toplantıya Kadıköy'den Dr.Yasemin SAVAŞ, Bahçelievler'den Dr.Ayşe Güzin AKSOY, Güngören'den Dr.Zerrin YİĞİT, Fatih'ten Dr.Özgür BAYKAN, Avcılardan Dr.Orhan DOĞAN, Kağıthane'den Dr.Nur LAMBACI, Bayrampaşa'dan

Dr.Deniz BOSTANCI, Zeytinburnu'ndan Dr.Dilek DALYANCI katılmıştır.





19/10/2006'da Haseki E.A. Hastanesi toplantı salonunda yapılan ve Dr.Haluk Çalışır'ın eğitmen olarak katıldığı, DGT Eğitim toplantısına Dr.T.Çolakoğlu, Dr.E.Çelikkol, Dr.Özlem Tümer, Dr.Nur Lambacı, Dr.Beyza Kutay, Dr.Nurten Elkin, Dr.Devrim Bilgen Dr.Süleyman Ballı, Dr.Devrim Arda,Dr.Uğur Şahin, Dr.Hasan İpekoğlu,Dr.Hülya Z..Tiryaki,Güzin Korgal, Dr.Deniz Bostancı, Dr.Semranur Aksın,Dr.Çiğdem Malkoç, Dr.Gülay Gürayman,Dr.Ahmet Molla, Dr.Hikmet Demirkol, Dr. Fatma Tuzkaya, Dr.Burcu Enüstün, Dr.Cemil Ciğerci, Dr.Özlem Güler, Dr.Zeynep Yılmaz, Dr.Münire Karaman katılmışlardır.





Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


VERİLEN EĞİTİMLER

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri VERİLEN EĞİTİMLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız VERİLEN EĞİTİMLER Şubemiz personelince verilen eğitimler : 15 Mart 2004 tarihinde Şube Tabibi Dr Erdoğan ÇELİKKOL tarafından Türk Telekom İstanbul Müdürlüğü personeline SARS konusunda konferans verilmiştir, bu toplantıya 28 kişi katılmıştır. 15 Mart 2004 tarihinde Şube Tabibi Dr Erdoğan ÇELİKKOL ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.