Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Anti Aging(Yeniden Gençleşme) > Detoks

Uyarılar

Yeni Yılda Yenilenme Zamanı

Anti Aging(Yeniden Gençleşme) ve Detoks Yeni Yılda Yenilenme Zamanı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni Yılda Yenilenme Zamanı: Detoks Yepyeni bir yıla merhaba dediğimiz bugünlerde, bedenimizi ve ruhumuzu temizlemenin ve yenilenmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Yeni yıl; adı üstünde yeni bir sayfa demektir. Zamanı geldiğinde eskiyi temizleyip yeniye yer açabilmek gerekir. Eskiyi göndermezsek, yeniye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Detoks telkin cd indir izle İstanbul Detoks nerededir kimdir Detoks çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Detoks hipnoz Detoks olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Detoks hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Detoks kuantum düşünce kitap haberi

Yeni Yılda Yenilenme Zamanı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-01-2011, 05:40 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Yeni Yılda Yenilenme Zamanı

Yeni Yılda Yenilenme Zamanı: Detoks

Yepyeni bir yıla merhaba dediğimiz bugünlerde, bedenimizi ve ruhumuzu temizlemenin ve yenilenmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.



Yeni yıl; adı üstünde yeni bir sayfa demektir. Zamanı geldiğinde eskiyi temizleyip yeniye yer açabilmek gerekir. Eskiyi göndermezsek, yeniye yer açamayız, temizleme işlemini zamanında gerçekleştirmezsek, biriktirdiğimiz tüm bu şeyler, ister bir eşya olsun, ister bedenimiz ve duygularımız olsun, bir süre sonra çöplük haline gelir ve rahatsızlık vermeye başlar. Tıpkı vücudumuzda biriken çöpler, yani diğer adıyla toksinler gibi.

Havada, yiyeceklerimizde, içeceklerimizde bulunan toksinler; vücudumuza girdikten sonra yağ hücrelerinin içinde birikirler. Mercimek büyüklüğünde bulunan yağ hücreleri şişerek fasulye büyüklüğüne ulaşır. Yeterli kan dolaşımı olmadığı için sıkışan yağ hücreleri bedenimizde selülit dediğimiz portakal kabuğu görüntüsüne sebep olur.

Vücudumuzdaki sinyaller ise; baş ağrısı, sırt ağrıları, sık sık soğuk algınlığına yakalanmak, yorgunluk, eklem ağrıları, burun kaşıntısı, sinirlilik, deri döküntüleri, öksürük, uyku hali, deri kızarıklıkları, göğüs hırıltısı, gözlerde irritasyon, uykusuzluk, bulantı, boğaz ağrısı, savunma sisteminizde yavaşlama, baş dönmesi, hazımsızlık, boyun tutulması, değişken ruhsal yapı, anoraksiya, sinüslerin tıkanması, anksiyete, ağız kokusu, dolaşım bozukluğu, ateş, depresyon, kabızlık, vs.dir.



Bedenimizin kendini yenileyen muhteşem mekanizması, lenf drenaj yoluyla çoğu zaman bu zararlı toksinleri atmaya programlanmıştır. Maalesef günümüz şartlarında ne kadar sağlıklı beslenmeye çalışsak da, bunu yeterince gerçekleştiremediğimiz bir gerçek. Üstüne bir de sigara, alkol, uykusuzluk v.s de eklendiğinde bağışıklık sistemimiz zayıflar ve toksinleri atamadığı için sinyal vermeye başlar. İşte bu noktada yapabileceğimiz en iyi şeydir temizlik; bir diğer adıyla Detoks.

Detoks işleminin yapılması için birçok yöntem olmasına rağmen, en pratik yollar nelerdir? İsterseniz bir göz atalım:

Her şeyden önce bedenimiz ve zihnimiz bir bütün olduğu için sadece yediklerimiz ve içtiklerimizle değil, duygu ve düşüncelerimizi de temizlememiz tam bir bütünlük sağlayacak ve bizi rahatlatacaktır. Yani hem içten hem de dıştan Detoks yapmak gereklidir. Dıştan arınmanın yolları olduğu gibi, içsel arınmanın da yolları vardır: Oruç, namaz, yoga, meditasyon insanı dinlendirir, huzur verir, arınmayı kolaylaştırır. Tüm ruhani liderler aydınlanma öncesinde arındıkları bir dönem geçirmişlerdir.



Yenilenmeye ve Detoks’a bir hafta boyunca meyve ve sebze ağırlıklı beslenerek başlayabiliriz. Bunları çiğ olarak tüketmekte fayda var. Taze sıkılmış meyve suyu (Greyfurt-portakal-limon) sebze suyu (Maydanoz-havuç-lahana) bol kereviz, ıspanak tüketelim, bol bol su içelim. Sabahları kalkar kalkmaz bir bardak ılık ballı su içmeyi alışkanlık haline getirelim. Her gün tuzsuz badem, fındık yiyebiliriz. İkinci hafta sebzeleri pişirerek tüketebiliriz. Bu arada baklagillere de yer verebiliriz.



Detoks programının esası; su içmek, çiğnememek, masaj yaptırmak, yoga-meditasyon yapmak, stresten uzak durmaktır. Masaj vücutta biriken toksinleri süpürmek, harekete geçirmek için birebirdir. İçilen bol sıvı ile bu süpürülen toksinler vücuttan atılır.

Yoga, meditasyon yaparak da Detoks programınıza yardımcı olursunuz. Olumsuz düşüncelerden arınmak, toksin üretmemek ve ruhsal Detoks için çok faydalıdır.

Ayrıca birtakım cihazlarla da ayaklardan Detoks yapmak mümkündür. Ayaklarınızda onları mükemmel arınma kanalları haline getiren 4000 üzerinde gözenek bulunur. Bodydetoks “Vücut Denge” düzeni, vücudunuzdan ayaklarınıza inen ve toksin parçalarını etkisizleştiren bir pozitif iyon akışı yaratır. Ve güçlü Osmotik basınç ile bu toksinler, hücre ve dokulardaki diğer atıklar, ayaklarınızdan suyun içindeki negatif iyonlara doğru çekilir. Bodydetoks iyonik su terapisi; yorgunluk, baştaki gerginlikler, eklem rahatsızlıkları, soluk bir cilt, kilo artışı, selülit ve hatta sivilce gibi birçok sorununuz için yardımcı olabilir.



Bu uygulama; bedensel yaşam enerjisi olan Bio-Enerjiyi temizlemek, dengelemek ve geliştirmek için uygulanan ayak banyo terapisidir. Türkiye’de henüz yeni olan Bodydetoks sistemi, Nobel ödüllüdür. Ayaklarımızdan tuzlu suda iyonlaşma yoluyla toksin attığımızın keşfedilmesi 2003 yılında ödüle layık görülmüştür. Vücut sisteminin sadece deniz kıyısında yaptığı bu temizlenme, bir cihaz tarafından gerçekleştirilebilmektedir. Cihaz, bir rezistans tarafından suda iyonlaşma yaratıp toksinleri suya çeker. Avrupa ve Doğu ülkelerinde bu yöntem çok yaygın kullanıma ulaşmıştır. Avrupa ve Doğuda tedavisel amaçlı kullanılmaktadır. Değişik tipte iyonlaştırma cihazları, çeşitli merkezlerde kullanılmaya başlanmıştır.

Toksitlenin hayatımızda çok yoğun olması sebebiyle uzmanlar tarafından her evde bulunması tavsiye edilmektedir.



Ayak Detoks’u sonucunda metabolizma hızlanır, vücut daha az su tutar, enfeksiyon riski azalır.

• İş hayatında yoğun çalışma temposunda olanlara
• Sinirsel yıpranma hissedenlere
• Sigara ve alkol kullanıcılarına
• Bağışıklık sistemi düşük olanlara
• Kanser hastalarına, kemoterapi ve Radyoterapi sonrası
• Kirli çevre ortamında çalışanlara
• Yağlı yiyecekler tüketmeyi sevenlere
• Diabet hastalarına (TİP 1 Diyabet hariç)
• Hipertoni sorunları olanlara
• Eklem iltihapları şikayetleri olanlara
• Podogra ve travma sorunları yaşayanlarap
• Cilt alerjileri olanlara,(egzama vb..)
• Çocuk sahibi olmayı düşünen genç çiftlere gebelikten önce
• Menopoz sorunu olan bayanlara
• Menstrüel krampların, cinsel sağlık sorunlarının, cilt sorunlarının, akne, uyku sorunları, huzursuzluk, stres, diş ağrıları, vajinal kuruluk, kırışıklıklar, kandida ve mantar sorunlarının azalmasına yardımcı olur.

Tüm bunların yanında aromatik yağlarla masaj yaptırarak kaslarınızı da rahatlatabilirsiniz.

Bu uygulamalar kendinizi dingin ve rahatlamış hissettirecektir. Bu durum ruhunuza da yansır ve zihinsel olarak arınmanızı sağlar.

Sonuç olarak vücudunuza gereken özeni gösterirseniz, kendinizi daha iyi hissedecek, daha mutlu ve sağlıklı olacak ve bir ışık gibi parladığınızı göreceksiniz

Tabii bu arada dikkat etmeniz gereken çok önemli bir konu var, bu uygulamaları yaptırırken iyice araştırmalı, herhangi bir sorunla karşılaşmamak için konunun uzmanları ile çalışmalısınız. Kendinizi teslim edeceğiniz yerleri ve kişileri seçerken dikkatli olmalısınız.

Sağlıklı, mutlu, sevgi dolu, ışıl ışıl bir yıl diliyorum...


Alıntı: Nesrin Dabağlar

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2011, 06:28 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
KusadasiComputer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 278
Tesekkür: 1,447
274 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond reputeKusadasiComputer has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeni Yılda Yenilenme Zamanı

çok saol yeni yılın inşallah seninde muhteşem geçer. Yeni yılda herkesin kendisini yeniliyebilmesini diliyorum.
__________________
Herkese Mutlu ve Mesut Günler Dilerim.



http://twitter.com/#!/kuscomputer (Tüm Bilgisayarla Sorularınızı Twitterdan Sorabilirsiniz. Ücretsiz bir Hizmettir)
KusadasiComputer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2011, 07:21 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
iyiniyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 27
Tesekkür: 56
27 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iyiniyet will become famous soon enoughiyiniyet will become famous soon enough
Standart Cevap: Yeni Yılda Yenilenme Zamanı

herkesin yeni yılını kutluyorum
iyiniyet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 09:39 AM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 546
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: Yeni Yılda Yenilenme Zamanı

havuç suyuna bayılırım :)

ılık ballı su içmek zayıflatırmı acaba :S
__________________
Alice in Wonderland isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yeni Yılda Yenilenme Zamanı

Anti Aging(Yeniden Gençleşme) ve Detoks Yeni Yılda Yenilenme Zamanı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni Yılda Yenilenme Zamanı: Detoks Yepyeni bir yıla merhaba dediğimiz bugünlerde, bedenimizi ve ruhumuzu temizlemenin ve yenilenmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Yeni yıl; adı üstünde yeni bir sayfa demektir. Zamanı geldiğinde eskiyi temizleyip yeniye yer açabilmek gerekir. Eskiyi göndermezsek, yeniye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Detoks telkin cd indir izle İstanbul Detoks nerededir kimdir Detoks çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Detoks hipnoz Detoks olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Detoks hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Detoks kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.