| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı şüphe beynimi kemiriyor :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Maxxin, Bu tür konularda yorum yapmak pek hoş olmuyor ama bence ayrılma kararınız yerinde olmuş. Güvensizliğe dayalı bir ilişki zaten sürdürülemez ancak karşılıklı olarak yapılan hatalar var gibi görünüyor. Kendinizi ispatlamak için neden aldatma "girişimi"nde bulunmayı seçtiğinizi çözemedim ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #38 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba Maxxin, ![]() Bu tür konularda yorum yapmak pek hoş olmuyor ama bence ayrılma kararınız yerinde olmuş. Güvensizliğe dayalı bir ilişki zaten sürdürülemez ancak karşılıklı olarak yapılan hatalar var gibi görünüyor. ![]() Kendinizi ispatlamak için neden aldatma "girişimi"nde bulunmayı seçtiğinizi çözemedim ama demek ki baya bunalmışsınız. Heralde ben olsaydım direk terkederdim. Bir de yakalanmışsınız. ![]() ![]() Bir de şu yakışıklı/güzel muhabbetine uyuz olurum. ![]() ![]() ![]() ![]() Şu konuda çok haklısınız. Kadın ya da erkek farketmez. Kendine güven bir ilişkide çok önemli. İnsan karşısındakine güven duyamıyorsa sorun aslında kendine olan güvensizliğinde yatıyordur. Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah. Sevgilerimle. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı şüphe beynimi kemiriyor :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Maxxin, Bu tür konularda yorum yapmak pek hoş olmuyor ama bence ayrılma kararınız yerinde olmuş. Güvensizliğe dayalı bir ilişki zaten sürdürülemez ancak karşılıklı olarak yapılan hatalar var gibi görünüyor. Kendinizi ispatlamak için neden aldatma "girişimi"nde bulunmayı seçtiğinizi çözemedim ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi