![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sizleri , o güzel kalplerinizi çok seviyorum ışıkcığım ve canım ablam benim Ve mesajı iletebildiysem ne mutlu bana ,ne büyük gurur !! http://img230.imageshack.us/img230/6060/hart54cb.gif Hepimizi çok seviyorum ( Kendimi de kattım ) girlhaha |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar bir de Tr-ance in paylaştıgı çok açıklayıcı ve güzel bir makale daha var onun da linkini bir kere de burada vermek istiyorum :) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ir-makale.html |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum ,üstüne gittikçe daha çok bilinçaltıma girdi gibi geliyo,ben bi keresinde yolda giderken bacaklarını kaybetmiş köprü kenarında para isteyen bi insana rastgelmiştim nedense o günden sonra bende uzuvlarımı kaybetme korkusu başladı bu anı düşünüyorum sonrada o 4 cümleyi söylüyorum ama iyicene saçmalamaya başladım aklımdan çıkmamaya başladı yazarken bile kötü oldum,yardım lüfen:( |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Benim kaybetme korkum var. Ben kaybetme korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ediyorum. deyin. Korkunuzu üzerinizden bir elbise gibi sıyıdığınızı hayal edin. Pembe sular, çiçekler, tüller ve aklınıza gelebilecek her türlü pembe objeyle süsleyin hayalinizde. Sonra olumlamaları yapmaya başlayın. Ben güvendeyim Ben her halimke değerliyim. Ben sağlıklı ve mutlu şekilde hayatımı kolaylıkla ve Sevgiyle yaşıyorum.. Bu arada o dilenci hangi düşünceleriniz nedeni ile karşınıza çıktı ve size ne anlatmak istiyor bu rastlantı bunu içinize sorun. Sanırım halinizden ve haya tınızda sahip olmadığınızı sandığınız şeyler için sürekli şikayet ettiğiniz bir dönemdi. O anki düşüncelerinizi anımsayabilirseniz o anki korkularınızın ve yerine geçireceğiniz olumlamaların bilincine siz daha iyi varabilirsiniz. Ben yapılışını örneklemek için bu örnekleri yazdım. Mesela durumunuzdan memnun olmamışsanız. Ben bolluk ve bereket içindeyim. Evrendeki bolluk ve bereketi hayatıma sevgiyle alıyor ve kabul ediyorum.. vb.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI ben başkasına muhtaç olmaktan çok korkarım sanırım o insanda o haliyle başkalarına muhtaçtı..çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bu akşam uygulucam |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI cok aciklayici olmus emegine saglik tsk ederim.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar ne ses var ne seda. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post474825 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI sevgili pamukk yazın için çok teşekkürler..güzel bir paylaşımdı...bende yeni tanışıyorum HO'OP ARINMA ile..Aşağıdaki sizin yazınızdan alıntı yaptım.Bu yöntem ile mi arınma seanslarına başlayabilirim.. desteğiniz için teşekkürler sevgiler Ho’oponopono’ya göre bu arınma çok basittir. Fark ettiğimiz ve arınmak istediğimiz durum için; s Fark etmemize yardım ettiği için teşekkür etmek s Bu durumu yarattığımız için özür dilemek s Tanrı’dan, oluşturduğumuz bu durum yüzünden, kendimizi affetmemiz için bize yardım etmesini istemek s Bu durum ve özelliğin kendimize ait olduğunu kabul edip, kendimizi sevdiğimizi söylemek. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sevgili arztrkm burada bu sözleri neden tekrarladıgımızı açıklamak istemiş yani özür dilemenin,seni seviyorum,teşekkür ederim dememizin mantıgını anlatıyor,kitabı eger alırsan cok daha fazla fayda goreceksin ,sonunda Dr. Len gunluk şeklinde metodla nasıl tanıştıgını ve nasıl uyguladıgını,bu sözlerin neden tekrarlandıgını bilincimizin kozmik bilincle bağlantısını anlatıyor ... şimdi sen arınmak istediğin bir konu için Joe Vitale nin de dediği gibi basit bir arınma şekli olarak ;o konuyu dusunerek "özür dilerim-lütfen beni affet-teşekkür ederim-seni seviyorum"sözlerini tekrarlayabilirsin veya detaylı olarak bu konunun başında arkadaslarımızın uyguladıgı dua formatına kendi arınma konunu yazarak bunu okuyabilirsin Sevgiler canım |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Tr-Ance den alıntı : Ey Büyük Yaratıcı..(İsterseniz Allah , Tanrı , Tao , Sevgi vs.. Kendinize göre Kullanabilirsiniz Çünkü O TEKTİR.. ) Dışarıda Kendini Gösteren ........ ( Buraya Sorunun Adı Gelecek.. ) Sorununun Sebebinin İÇİMDEKİ(Bu Kısım Çok Önemli .. ) Devamlı Tekrar Eden Zararlı Hatıraların OLduğunu Bilincindeyim. Bu Hatıraları İçimde Barındırdığım İçin Özür Dilerim.. Lütfen Beni Affet.. Lütfen Işığınla Bana Yardımcı OL Ve Bu Hatıralar Sıfıra Dönüşsünler.. Böylece Herşey En Güzel Formatında Yaşamaya Devam Etsin.. Seni Seviyorum.. Sevgili arztrkm bu formata kendi arınma konunu koyabilirsin ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM. |