Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=457)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372145)

ışıkk 05-07-2009 11:14 PM

Cevap: Nerede bu milleeett?...

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469739)
Arkadaşlar bir iki gündür yokum ama ben sürekli yapıyorum çalışmayı ...geçende demiştim benim arınmalarım kökten oluyor diye dünde anneannemi kaybettim..ağla2

Başın sağolsun Serpil'cim :(

ışıkk 05-07-2009 11:19 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Aynı anda yazmışız İsmira,sitede sorun var çok yavaş.bende devam edeyim.gecede meditasyonla tamamlayım çalışmamı.herkese iyi geceler.kiss3 sevgiler.

cibelce 05-07-2009 11:19 PM

Alıntı:

Arkadaşlar bir iki gündür yokum ama ben sürekli yapıyorum çalışmayı ...geçende demiştim benim arınmalarım kökten oluyor diye dünde anneannemi kaybettim..ağla2

Başın sağolsun Serpil Allah sabır versin.

sudem8 05-07-2009 11:25 PM

Alıntı:

Başsağlığı diliyorum, Serpilcim..Allah sizlere ömür versin,çok üzüldüm.

duru79 05-07-2009 11:51 PM

Serpil abla başınız sağolsun çok üzüldüm.

Alıntı:

ismira 05-07-2009 11:57 PM

Cevap:

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469741)
Tüm arkadaşlar namına başsağlığı dilerim.

Ben seansa başladım...Arınma seansından sonra serpil22 ye özelden taziyelerimizi sunmayı öneriyorum..

Sevgili arkadaşlarım, hepiniz namına hareket ettiğim için özür dilerim. Çalışmanın bölünmemesi ve odağımızın kaymaması amacıyla müdahalede bulunmuş oldum. Çünkü teslimiyetle konuya odaklı çalışmalar etkili oluyor bence.

Öte yandan çok teşekkür ederim, varlığınız ve katılımınız için.
Toplu çalışmanın enerjisi farklı hissediliyor.

Hepinize sevgiler...

saime1 06-07-2009 09:58 AM

Günaydın ismira bu hafta boyunca bolluk ve bereket ile ilğili arınmalarımız yapacagız diye biliyorum.Bende bu gün başladım.Prasızkalma korkusu ve peşinden gelenler

ismira 06-07-2009 10:07 AM

Günaydın Saime'ciğim, evet bu hafta para blokajlarımızdan arınıyoruz. Biz arındıkça yerine ilahi olan doluyor, bolluk bereketin bizim için en mükemmel tezahürlerini Yaradan sunuyor. Gelsin mucizelersevincli

serpil22 06-07-2009 12:03 PM

Arkadaşlar taziyeleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız...

aysegul_tirtil 06-07-2009 12:09 PM

Serpil Ablacım başın sagolsun allah kalanlara hayırlı uzun ömür versin

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.