![]() |
Cevap: Nerede bu milleeett?... Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Aynı anda yazmışız İsmira,sitede sorun var çok yavaş.bende devam edeyim.gecede meditasyonla tamamlayım çalışmamı.herkese iyi geceler.kiss3 sevgiler. |
|
|
Cevap: Nerede bu milleeett?... Serpil abla başınız sağolsun çok üzüldüm. Alıntı:
|
Cevap: Alıntı:
Öte yandan çok teşekkür ederim, varlığınız ve katılımınız için. Toplu çalışmanın enerjisi farklı hissediliyor. Hepinize sevgiler... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Günaydın ismira bu hafta boyunca bolluk ve bereket ile ilğili arınmalarımız yapacagız diye biliyorum.Bende bu gün başladım.Prasızkalma korkusu ve peşinden gelenler |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Günaydın Saime'ciğim, evet bu hafta para blokajlarımızdan arınıyoruz. Biz arındıkça yerine ilahi olan doluyor, bolluk bereketin bizim için en mükemmel tezahürlerini Yaradan sunuyor. Gelsin mucizelersevincli |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar taziyeleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Serpil Ablacım başın sagolsun allah kalanlara hayırlı uzun ömür versin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |