![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Başın sağolsun Serpil abla , mekanı cennet olsun |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Merhaba arkadaşlar, Burası hoop-arın jeti. Para blokajlarından kalkıp zero limite olan yolculuğumuz saat 22.30'da başlayıp 23.00'a kadar sürecektir. Yolculuğumuz boyunca seyahat amacımız dışında akivitelere ara verilmesini rica ediyoruz. Güvenlik ve rotamızı etkileyecek her türlü iletişim aracının kapalı tutulması rica olunur. Mesaj yazılmıyor ve okunmuyor. Huşu içerisinde hoop-arına teslim olunarak konuya odaklı kalınıyor. Gözler açık veya kapalı olabilir... Yolculuğun sonunda deneyimleri paylaşabiliriz... Şimdi uçuşa geçmeden önce yolcu kontrolümüzü yapıyoruz. y789 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bugün benim dikkatim çok dağıldı?nedeni bilmiyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Merhaba İsmira, benim çalışmam bitti.gerçekten birlikte yapılınca o enerji farklı oluyor.herkeze teşekkürler arkadaşlar.sevgiler. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI bu akşam kimse yokmu arkadaşlar |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Ben burdayım Cibelce.başlıyorum arınmaya. sevgiler herkese. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar ben de geldim.çok müthiş bir teknik, bir dileğim oldu, herkes yapmalı bence...12389O0 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Sudem çok güzel bir haber.meyvelerini toplamaya başlıyoruz desene y789. ben bu sefer balkona çıktım yıldızlara bakarak "Ho'op arın" dım.:)çok rahatladım gerçekten yine. sevgiler arkadaşlar. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 PM. |