![]() |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın Bykuş cum bu link çalışıyormu acaba ben yine indiremedimdegirlhahagirlhaha |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın Alıntı:
bu konuda yeterince iyiyseniz telefon görüşmesinde de sıradan bir sohbette de çekirdek inanç tespiti yapabilirsiniz. ben forumda yazılanlardan bile kişilerin hayatlarında ne gibi sorunlar olabileceğini ve birçok ego kodlarını çıkarabiliyorum. tabiki bunun bir sistemi var ve önemli olan nokta yüksek dikkat. yüksek dikkat sergilemezseniz karşınızdaki kişinin ego kodlarını bulmanız pek kolay olmaz. bilgi birikim ve dikkat meselesi bu. insanı kendinden iyi tarif edebilmek normal bu durumda tabiki :) Özlem hanım ve Abdullah beyin nasıl bir sistemi var bilemiyorum. Bu yüzden şu şekilde yapıyorlar diyemem. Ama her zaman sorular anahtardır koçluk mesleğinde. Tek söyleyebileceğim bu. Doğru soru hayat kurtarır diyeyim kısaca :) |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın Alıntı:
Harikasin gercekten hemen indirdim ve gozlemliyorum.... |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın :)) Sapphire Lady bilgiler için teşekkür ederim.. Azra hanım sizde harikasınız sevgiyle kalın hepiniz. :)) |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın Rica ederim, sevgiler... :) |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın Sevgili Bykus Çok teşekkürler kitap için.Benim tam da aradığım gibi.Çok işime yaradı.Bu kitaptaki çalışmaları her gün yapmak mı gerekiyor.Bilgisi olan var mı acaba? Sevgilerimle. |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın kendi düşüncelerini yaz , sonra o düşüncenin altına inmeye çalış yeni bir düşünce çıkacak karşına sonuna kadar git öğren , denedim çalışıyor . |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın dromos oradaki çalışmalar 6 bölümden oluşuyor ve çalışmaların kalıcı olabilmesi için 21 gün kuralı var.. Şuan 5 farklı çalışma yaptığım için bu kitabtapi bilgileri uygulama fırsatım olmadı.. Çalışmalarım bittikten sonra çekirdek inançlarımı saptayıp çalışmalara devam edicem. Bumbada tebrik ederim seni bu tür cümleleri kitaplarda pek seçemiyorum ama okuyup geçiyorum sadece bunun farkına varıp uyguladığın için seni tebrik ederim.. |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın teşekkürler , iyi hissetmek kitabın adı çok yararı dokundu bana . |
Cevap: kendi başımıza çekirdek inanç nasıl bulunur bilenler varsa yazsın rica ederim not aldım bile :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 PM. |