![]() |
Çekirdek İnanç Günlüğüm Merhaba arkadaşlar, Telkinlerle ilgili pek çok günlük tutuluyor ancak çekirdek inanç ile başlayan bir hikayeye ait günlük olmadığını gördüm. Bu konuyla ilgilenen arkadaşları motive etmek ve dönüşümlerin ne kadar ciddi olduğunu göstermek adına bu günlüğü tutacağım. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Atakan Bey ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra kendisi Abdullah Bey'in müsait olduğu vakitleri bana ileterek randevu almamı sağladı. İlgili saatte Abdullah Bey'in beni aramasıyla birlikte seansımıza başlamış olduk. Tüm aşamaları Abdullah Bey kendisi yönlendiriyor. Öncelikle söylemliyim ki, her ne kadar bu konuda araştırmalar yapmış olsam da çalışmaya ait çok üst düzey bir inancım yoktu. Elbette altında Atakan Sönmez imzası olan bir işe güvenmemek mümkün değil ancak böylesine net tespitler yapılabileceğini sanırım inanamıyordum. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Sosyal hayatımla ilgili biraz konuştuktan sonra, aile hayatıma yönelik bir görüşme yaptık. Burada özel bazı detaylar olduğu için çok fazla üzerinde durmayacağım. Ancak bende de "baba desteği eksikliği" sorunu olduğunu gördük. Sorunun teşhis edilmesinden hemen sonra Abdullah Bey büyük bir profesyonellikle sorunu hangi egzersizlerle çözebileceğimize yönelik bilgiler verdi. Söylediği olumlama cümleleri gerçekten çok etkili. Şu an Atakan Bey ile birlikte hazırlayacağı telkini bekliyorum, asıl etkiyi o zaman alacağıma inanıyorum ancak şimdiden yaşadığım gelişmeler gerçekten çok etkileyici. Sorunu farkettikten hemen sonra, soruna karşı kendim bir süper-ego yaratmak için çalıştım ve bir miktar başarılı oldum. Çekirdek inanç konusnda forumdan bulduğum bir meditasyonu da Abdullah Bey'den aldığım egzersizlerin yanına ekledim. Sonuç gerçekten inanılmaz! Hakkını savunmak ve kendini net bir biçimde ifade etmek konusunda sorun yaşadığım bir arkadaşımla yaptığım tartışma sonucu haklılığımı kabul ettirebildim. Sosyal hayatta bu tip sorunları ister istemez yaşayabiliyoruz ancak bunun bu kadar basit bir şekilde çözülebileceğine kesinlilkle inanmıyordum. Açıkçası benim sorunum zaman yönetimi ve konsantrasyon eksikliğiydi. Bu sorunun daha ilk seanstan böylesine çözülmüş olması beni gerçekten çok şaşırttı. Telkinlerim geldikten hemen sonra edindiğim diğer tecrübeleri de sizlerle paylaşacağım. Bilinçaltının temel eksikliğine yönelik bir çalışma olacağından telkinlerin çok daha kısa sürede etki edeceğini biliyorum. Umarım hayatımdaki bu büyük devrimi sizlerle büyük bir keyifle paylaşacağım. Herkese bu çalışmayı öneriyorum. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Çıktığın bu harika yolculukta yaşayacağın büyük mutlulukların daha da çoğalmasını diliyorum senin için...Çünkü aynı yolculuğa kısa bir zaman önce bende çıktım ve aynı mutluluğu bende yaşıyorum...KUCAK DOLUSU SEVGİLER....HER ŞEY GÖNLÜNCE VE DİLEDİĞİN ŞEKİLDE OLSUN... |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Telkin CD'm bugün ulaştı. Hemen dinlemeye başlıyorum :) |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Backdoor, bende Çekirdek İnanç çalışması istiyorum inşallah fırsatını bulduğumda olacak. paylaşımlarını bekliyoruz.teşekkürler956k |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm slm herkese cekirdek inanc bulam konusunda bişeyler sormak istiyorum yarım saatlik görüsme sonunda tek bir cekirdek inancmı cıkıyor ortaya benim birsürü rahatsızlıgım var. bu rahatsızlıklar tek bir inanctanmı kaynaklanıyordur. beni aydınlatırsanız sevinirim. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Çekirdek inanç bir taneymiş. Ben de birden fazla sanıyordum önceden. Diğer inançlarınızda ona bağlı olarak oluşuyor. Ağacın dalları gibi düşünmek gerekiyormuş yani diğer inançlarımızı da. Kök bir tane. :) Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Alıntı:
|
|
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm tabiki çekirdek inanç demek kaynak inanç, kök inanç demek olduğuna göre çekirdek inanç 1 tane ama onun yol açtığı sorunlar daha fazla oluyor kökteki sorun çözüldüğünde dallarda otomatikman budanıyor :)) bu yüzden önce çekirdeği çitlemek lazım :D |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba backdoor çekirdek inanç çalışmasına bende katıldım.cd de geldi şu an dinliyorum. yanlış anlamadıysam benimde çekirdek inançım seninkiyle aynı fakat ben aman aman diyebileceğim bi etki yaşamadım.bana denilen bir olumlama cümlesi vardı.'güç kaynağını kabul ediyorum ve hayatımda uyguluyorum'.sen bunlardan farklı birşey yaptın mı? |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm güzel bir konu başlığı açılmış ama devamı gelmemiş neden kimse yazmıyor kendisiyle ilgili gelişmeleri? |
Bende tecrübe eden kişilerin gelişimlerini görmek takip etmek istiyorum ama başlık acılıyor devamı gelmiyor.. Ölüyorlarmı yoksa noluyor sadanimsadanimsadanim |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Merhaba arkadaşlar. Çoğu konular aktif çekirdek inanç kısmı pasif kalmış biraz ... ben direk konuya girmek istiyorum yaklaşık 1.5 ay evvel bende Abdullah beyle çekirdek inanç çalışması yaptım inançlarım bir kaç taneydi bi kaç kez tekrar ettirdim yazmaya yetişememiştim utandım bi daha sormaya :D ama iki tanesi aklımda birincisi baba sevgisi eksikliğinden kaynaklı ikinci ise güç odaklı olduğumu söylemişti Abdullah bey herşeye sevgiyle yaklaşmam gerektiğini söyledi... velhasıl Atakan bey cdlerimi hazırlayıp 15 gün içerisinde gönderdi 25.04.2012 tarihten itibaren ismime özel telkinleri dinliyorum 1.peryot 10 gün dinleyip 3 gün ara verdim şu an 2.peryottadım bu arada ismime özel 13 telkin var telkin fazla olunca etki süresi doğal olarak uzuyor diye düşünüyorum aksatmadan denildiği gibi telkinleri dinliyorum olumlu bi değişim söz konusu değil şu anlık ki henüz 2 periyodum daha kaldı dinlemem gereken ancak farkettiğim bi gerçek var 1 1.5 haftalık çok asabi oldum öyle böyle değil kendimi tanıyamaz oldum en ufak konulara ters cevap veriyorum sinirleniyorum çok çabuk babamla hala konuşmuyorum çok ufak bi konu yüzünden çok asabi oldum acaba benim durumumda olan varmı ...değişeceğimi ümid ederek inanıyorum ancak bu süre zarfında çok arkadaşımla insanlara aram limoni olacak görülüyor çok sinirlendiğim için ... bu arada arkadaşlar toplam kaç kişiyiz acaba çekirdek inanç çalışması yapan olarak ....bu arada gerçekten kalbimle değişmek olumsuz olan herşeyi ortadan kaldırmak istiyorum umarım isteğim yerine gelir sabırla telkinleri dinlemeye devam edicem olmadı bireysel çalışma yapıcam yeter artık :) herkes dilediği gibi olur mutlu huzurlu sağlıklı yaşam dileğiyle... |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Selamlar. Bende Özlem Hnm. ile çekirdek inanç çalışması yaptım.Dediğin gibi 15 gün sonra cd geldi..Dinleme konusunda bende henüz ilk aşamadayım.Bu süre zarfında bende de çok bariz bir gelişme olmadı.Açıkçası sendeki gibi bir sinir durumu olmadı bende.Ancak Kendimi daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Günlüğünü takip edeceğim.Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir. Bende gelişmeleri LİFOSEA GÜNLÜĞÜ'nde paylaşıyorum. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Günlüğü neden bıraktınız? Neden Kimse durumunu paylaşmıyor? herkes etkilendi ve iyi oldu da siteye mi uğramıyor anlamadım. Bende yaptıracağım ama sizin son durumunuzu ve telkinlerin etkili olup olmadığını bilemiyorum? Merak ediyorum Lütfen yazın... |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba arkadaşlar çok büyük umutlarla yaptırdığım çekirdek inanç çalışmasında ,telkinleri dinleyeli 3. tur dayım ,etkisini çabuk gösterdiği söylenmişti, bazı başarı hikayeleri okudum telkinin telkini ilk haftasında çok faydalı olduğu yazıyor,açıkçası ben de tek olan sinirlilik hali,hayatımda başka hiçbirşey olmadı ,uyandığımda üstümde 10 ton varmış gibi hissediyorum,telefon açıp Atakan beye sordum ,telkinin etkisinden kaynaklandığını söyledi,sabırla 3. turu dinliyorum umarım bir değişiklik olur,ayrıca bir soru sormak istediğimde malesef özlem hanıma ulaşamıyorum maillerime cevap ta gelmiyor |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Çekirdek inanç çalışmasi ile ilgili sorularınız için 0212 481 66 45 ve 05395596422 numaralı telefonlarımızdan Atakan Sönmez yani bana ulaşabilirsiniz. Bunun dışında sitemizde herhangi bir numara bulunmamaktadır. Bu numaralari aradiğinizda gerekli yönlendirmeleri ben yapiyorum sorularınızı yanitliyorum... |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba, çekirdek inanç çalışmasında 3. tur 5. gündeyim,uyandığımda sırt ağrısı ile uyanıyorum bu normal mi? korkularım kayboldu,endişelerim azaldı şu andaki gelişmeler böyle eskisine göre daha agresifim ,nedeni telkinlerin etkileri mi acaba ? bu konuda deneyimi olanlar varsa ,paylaşırsa sevinirim |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm mrb ben de çekirdek inanç tespiti yaptıralı 2,5 ay kadar oldu. 7. periyottayım. çok önemli bir değişim yok şimdilik ancak ben zaten çekirdek inanç çalışmasından önce kullanmakta olduğum anti depresan tarzı bir ilacı yeni bırakmıştım. o yüzden kendimi kıyaslamak için ilaç öncesine dönmem gerekiyor. eğer o dönemle kıyaslarsam evet kesinlikle değişim oldu. ama henüz istediğim aşamaya gelemedim daha doğrusu çok değişkenlik gösteriyorum. bir günüm bir günüme uymuyor o yüzden net bir şey söyleyemiyorum. hala dalgalanmalar devam ediyor. bu normal mi bilmiyorum. Atakan beye sormak istiyorum aslında ama rahatsız etmek istemiyorum yeterince yoğundur diye. ben çekirdek inanç çalışması yaptırmak konusunda kararsız kalan arkadaşlara yaptırmalarını tavsiye ediyorum. en azından sorunuzu öğreniyorsunuz. ve mutlaka bir yol alıyorsunuz arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun... |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhabalar, çekirdek inanç telkinlerinin 4. turu 4. günündeyim,fakat maalesef şu ana kadar bir değişiklik olmadı ,maalesef hayatımdaki kısır döngüler aynen devam ediyor,ayrıca hergün çok sinirli ve mutsuz uyanıyorum, acaba telkinleri dinlemeyi bırakmalımıyım bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm mrb arkadaşım, bence devam etmelisin, karar vermek için henüz erken. zaman zaman ben de senin gibi düşüncelere kapılıyorum ama kesinlikle faydasını gördüm. bende ilk günlerde çok sinirli ve gergindim ama çok şükür şu anda çok iyiyim sinirlilik anlamında özellikle. önceki benle kıyaslayamıyorum bile. bu kadar emek verdikten sonra bütün çaban boşa gider. ben 8. periyottayım anca emin olabiliyorum bazı şeylerin değiştiğinden. önce bilinçaltın temizleniyor sonra yenileri konuyor. bu da zaman gerektirir. Allah yardımcın olsun kardeşim. sonuçta hepimiz benzer nedenlerle burdayız. seni çok iyi anlıyorum. sabırlı ol. allahın izniyle rahatlayacaksın. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm sevgili deepf her şeyi eksiksiz yapıyor musun? Tüm çalışmalar ile birlikte telkinleri dinledim önerilenleri okudun ve işe yaramadı öyle mi? Belki de daha uzun süre dinlemelisin. Ben daha ilk 10 günü bitirdim ve fark var işte etki süresi kişiden kişiye değşiyor. Kendini değişime hazırlamak değişimi kabul etmek gerek. Bu işleri kolaylaştırıyor. Dinlediğim telkin konularında kendimi düşünce ve davranış açısından ölçüyorum ve fark olup olmadığını kıyaslıyorum. Sonuç pozitif. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba sweet , aslında ben telkinleri dinlemeye başladığımda çok inançlıydım,bütün ödevleri eksiksiz yaptım ama sonuç olumsuz ,biraz daha dinlemeye devam edicem ama huzursuzluk ve sinirlilik hali devam ediyor ,ayrıca ben daha önceden ego suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinlemiştim ,sonuçları etkili olmuştu ama çekirdek inançta en ufak bir değişim yok malesef |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba serpilelif , öncelikle çok teşekkür ederim bana moral verdiğin için ,tavsiyeni dinleyip devam edicem umarım bende de değişimler başlar |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm inşallah arkadaşım, herşey gönlünce olsun.. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm mrb deepf dinlediğin müzik çaların çeşidi nedir? kulaklıkla mısın, pc den mi dinliyorsun ve günde 8 saat garanti dinliyor musun? |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm ayrıca sinirli agresif halin zaten işe yaradığını gösteriyor. senin inançların biraz daha inatçı belki bizimkilere göre. karakterinle de alakalıdır diye düşünüyorum sıkısıkıya inançlarına bağlısındır özünde belki..değişime açık kolay adapte olabilen insanalra daha hızlı etki ediyor bence. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba mehtap, yorumların için teşekkürler,ben mp3 ten hoparlör ile günde 10 saat olacak şekilde 4 tur dinledim ,herhalde özüm değişmek istemiyor ,çünkü normalin 5 katı kadar sinirili oldum telkinleri dinlediğim dönemde şimdi biraz ara verdim ve özellikle etkisi artsın diye gece uyurken dinledim,şimdi tekrar dinlemeye korkuyorum ya tekrar aynı negatif etki olursa diye biraz dinlenmeye aldım kendimi beklemedeyim |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Merhaba deepf, bu telkinlerin işe yaradığını gösteriyor.eğer tüm günlüklere sadece bi göz atarsan tüm telkinlerin ilk etkisi sinirli hal, ağlamalı hal ... Vb. Olduğunu görürsün.dinlemeye ara verirsen bu savaş bitmez,önce savaşacaksın sonra Zafer'in keyfini çıkaracaksın. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Merhaba deef, çekirdek inancı yaptıralı sekiz ay olduğu halde hala zaman zaman çok yoğun dalgalanmalar yaşıyorum, etkisini henüz üzerimdemden attım ama vazgeçmiyorum. Bilinçaltımın hiç şansı yok değişecek dalgalanmada yaşasam durulsamda devam.. |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm umarım bende de işe yarar |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm çekirdek inanç 4.tur bitiminde biraz ara vermiştim ,malesef beni üzen olaylar katlanarak devam ediyor ,dinlemeye devam edicem ama 4 tur dinlediğim ve ödevlerimi tam yaptığım halde neden beni üzen olaylar aynı şekilde tekrar ediyor ? |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba, çekirdek inanç çalışmasında 5. tur bitti,artık sinirli değilim ,ama kısırdöngüler de pek değişiklik olduğunu söyleyemiyorum malesef |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba , çekirdek inanç çalışması 6.turda 3. gündeyim ,gelişmeler çok yavaş keşke daha hızlı etkilese |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba deepf bende aynı senin yaşadığın sıkıntıları yaşadım dalgalanmalar her şeyin üst üste gelmesi aksilikler bunlar normal sıkıntılar yaşacaksın belki seninde benim gibi bilinç altın çok kirliydi bence zaman ver ve sabırla dinlemeye devam et herşeyi zamana bırak sihirli değnek bekleme dokunancak ve herşey güzel olacak diye hayat bu bende yaptırdım çekirdek inanç dedim işe yaramadı ama sıkıntılar başıma geldikçe ben eskiden o sıkıntılara ne tepki verirdim isyanlar vs ama şimdi her şeyi akışına bırakıyorum bundada vardır bir hayır diyorum yani birnevi kişilik olarak olaylara daha olgun yaklaşıyorum faydası var bence ama kendini gözlemlemen gerekir bence 5-6 aty dinlemek gerekiyor diye düşünüyorum bu yaşa kada raileden çevreden hep olumsuz telkinler aldık onlar bilinç altı değildi ama :)sonuçta orayı etkiledi bu yılların birikimi biranda yok olmaz böyle düşün umusuzluk yok hadi Allaha emanet ol ;) |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm moral verdiğiniz için teşekkürler ,ben biraz sabırsızım galiba ,herşey hemen değişsin istiyorum |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm merhaba ,malesef çekirdek inanç hiç işe yaramadı neredeyse 10 ay olacak ve olumlu pek bir etki yok ve tam tersi çok sinirli,sabırsız oldum ve maddi anlamda tıkanıklıklar devam ediyor harcadığım zaman için üzülüyorum |
Cevap: Çekirdek İnanç Günlüğüm Üzülmeyin en azından durumunu değiştirmek için çabalıyorsunuz. Umarım sorunlarınızın üğstesinden gelmenin başka bir yolunu bulursunuz. Merak ettiğim düşüncelerinizde hiç mi değişim olmadı 10 ay boyunca telkin dinleyip sıfır etki mi gördünüz? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |