Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor.

Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar, benim tavsiyem kişisel gelişim adına her ne yapıyor ya da yapacaksanız; eft,reiki,olumlama,telkin ve daha adını koyamadığım pekçok yöntemden önce,bu yolculuğa çekirdek inancınızı bularak başlayın..Bilinçaltınızdaki bu nedeni farkettikten sonra diğer yöntemleri bu bina ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi

Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-02-2011, 12:46 PM   #1 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar, benim tavsiyem kişisel gelişim adına her ne yapıyor ya da yapacaksanız; eft,reiki,olumlama,telkin ve daha adını koyamadığım pekçok yöntemden önce,bu yolculuğa çekirdek inancınızı bularak başlayın..Bilinçaltınızdaki bu nedeni farkettikten sonra diğer yöntemleri bu bina üzerine inşa edin..Daha sağlam olacaktır.Yoksa en ufak artçıda kaybedebiliriz herşeyimizi:)

Bu arada anneme kızgınlığım hala geçmiyor:(
Buna ben de tamamen katılıyorum. Kişisel gelişimde ve Psikiyatride en temel değişim kökten gelen değişimdir.Çözüm, sorunun başladığı yerdedir.Yani belki çocukluğumuzda belki de bebekliğimizde, hatta anne karnında bile olabilir. Biz sahip olduğumuz sorunların, öfkelendiğimiz kabul edemediğimiz durumların bu günden kaynaklandığı varsayımından yola çıkarak hareket ettiğimizde, sorun çözülmüş gibi gözükecek ama bir değişim ve dönüşüm olmayacaktır.

Hatta bu, yeni bir ego yaratmamıza ve inşa etmemize neden olacaktır.Ego, sahte bir benlik olduğu için, onun üzerine artık değiştiriyorum diye yeni gibi görünen ama önceki kalıplara dayanan, yeni yatırımlar yapıyor olacağız.Yani aslında hala temeli sağlam olmayan binanın üzerine, lüx görünen gösterişli ve süslü 20 kat daha çıkmış olacağız. Ama temel hasarlı olduğu için ve biz temele değil de 2. kata yatırım yapıp üzerine ilave ettiğimiz için, bina çabucak tekrar yıkılacak ve bütün o lüx ve gösterişli yatırım da çökmüş olacak.

Bir çok kişi, bu nedenle hayal kırıklığına uğruyor ve geri adım atıyor. Değişmiyorum gelişmiyorum öyleyse bende bir şeyler var demeye başlıyor ve bırakıyor.Tekrar başlarsa gene aynı şeyler oluyor.

İşte bu bakımdan, temele yani çekirdek inançlara inmek oldukça etkili bir dönüşüm olacak.Yatırımları, temel inançlara göre yapmak daha kalıcı ve istenilen sonucu verecektir.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2011, 09:28 PM   #2 (permalink)

rüyaprensesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
16 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rüyaprensesi is an unknown quantity at this point

sevgili yeni bir hayat cevap için teşekkürler.sonunda kendimi anlatabildim.anlayışın için ayrıca teşekkürler
bende çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar verdim.yazdıklarınız benim için önemli."bu yolculuğa çekirdek inancınızı bularak başlayın" demişsin ya beynimde ampül yandı sanki
bu arada umarım annenizlede yaşadığınız sorun her ne ise halleder,bu yüktende kurtulursunuz.çekirdek inanç çalışması bu konuda yardımcı olmadımı size? yoksa onun için yenidenmi bi çalışma yapmanız lazım?

bide bi sorum daha olucak:her sorun için farklı farklı mı çalışma yaptırmak lazım yoksa tek bi sefer yeterli oluyomu?
şimdiden teşekkürler...
sevgiler...
rüyaprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2011, 10:19 PM   #3 (permalink)

rüyaprensesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
16 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rüyaprensesi is an unknown quantity at this point

merhaba bluegirlx cevabın için teşekkürler...merak ettim sende yaptırdınmı bu çalışmayı?
sevgili yeni bir hayat,annenle ilgili çekirdek inancını bulmana ve temizlemeye başlamana çok sevindim...
bende yaptırıcam bu çalışmayı ama önce maaşımı almam lazım :)kim bilir çekirdek inancım ne çıkıcak çok merak ediyorum.çok berbat bi çocukluk geçirdim.kesin korkunç bişeydir
sevgiler ikinizede...
rüyaprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-03-2011, 11:39 PM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 7
19 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shakti is an unknown quantity at this point

peki..... çekirdek inanç yaptıranları çoğu aileleri ile sıkıntılardan meydana geliyor.. bir çok şeyin nedeni bu peki biz nasıl anne baba olacağız onu merak ediyorum.. annemden ne gördüysem babamdan ne gördüysem onu yapmayacak mıyım çocuğuma? o da sonra ben gibi olacak.. meselenin bir tarafı da bu.. biz kendi kişiliğimizi çekirdek inancımızı buldurarak sonra telkinleri dinleyerek hallettik diyelim ya çocuğumuz? ona nasıl davranalım ki o ihtiyaç bile duymasın çekirdek inancını buldurmaya???
shakti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-03-2011, 12:02 AM   #5 (permalink)
Üsteğmen

ipekibrisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really niceipekibrisim is just really nice

Alıntı:
shakti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki..... çekirdek inanç yaptıranları çoğu aileleri ile sıkıntılardan meydana geliyor.. bir çok şeyin nedeni bu peki biz nasıl anne baba olacağız onu merak ediyorum.. annemden ne gördüysem babamdan ne gördüysem onu yapmayacak mıyım çocuğuma? o da sonra ben gibi olacak.. meselenin bir tarafı da bu.. biz kendi kişiliğimizi çekirdek inancımızı buldurarak sonra telkinleri dinleyerek hallettik diyelim ya çocuğumuz? ona nasıl davranalım ki o ihtiyaç bile duymasın çekirdek inancını buldurmaya???
merhaba, çocuk eğitimcisi değilim elbet, ama deneyimlerimi paylaşabilirim.
5,5 yaşında bir oğlum var ve ben ilk başlarda annemin bana davrandığı gibi davranıyordum oğluma. ama annemle benim aramda bir kaç ufak fark vardı. durup düşünüyor, sorguluyor ve değiştirtirmeye çaba gösteriyordum. görünürde ben oğlumu büyütürken aslında oğlum beni büyütüyordu. ilk başlarda çocuğu azarlayarak yasaklayarak kaşlarımı çatarak çok sıkı iletişim kurmayarak terbiye etmeye çalışıyordum. iyi sonuçlar alamadıkça bi yerde bir hata var dedim. düşündüm ki bu davranışlar bana ait değil. çocuğumla ilgilenirken kendi çocukluğumdan anılar canlanıyo hep gözümün önünde. annemin beni genelde yalnız bıraktıgını, hatalarımda çok yüksek sesle azarladığını, dövdüğünü, benimle oyun oynamadığını, beni pek çok şeyden kısıtladığını, sevdiğim şeyleri kısıtladığını vs vs vs hep böyle anlarda hatırladım buldum çıkardım. ve bütün bunları kendi oğluma da yaşatmamaya karar verdim. sonuçta benim annem anneliği o kadar biliyordu, en iyi bildigi şekilde yaşamaya çalışyordu. ama ben de bunların doğru olmadığını biliyorum. en azından çekirdek inanç hakkında bilgim var ve oğlumun herhangi bir trauma yaşamaması için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.
hayat bir sınav.. sadece bizim için değil çocuklarımız için de öyle. her nefeste yeni bir şey öğrenerek yaşamak dileğiyle.....
Alt 24-03-2011, 12:18 PM   #6 (permalink)
Teğmen

serper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 83
68 Mesajinıza toplam 181 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serper is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
5,5 yaşında bir oğlum var ve ben ilk başlarda annemin bana davrandığı gibi davranıyordum oğluma. ama annemle benim aramda bir kaç ufak fark vardı. durup düşünüyor, sorguluyor ve değiştirtirmeye çaba gösteriyordum. görünürde ben oğlumu büyütürken aslında oğlum beni büyütüyordu. ilk başlarda çocuğu azarlayarak yasaklayarak kaşlarımı çatarak çok sıkı iletişim kurmayarak terbiye etmeye çalışıyordum. iyi sonuçlar alamadıkça bi yerde bir hata var dedim. düşündüm ki bu davranışlar bana ait değil. çocuğumla ilgilenirken kendi çocukluğumdan anılar canlanıyo hep gözümün önünde. annemin beni genelde yalnız bıraktıgını, hatalarımda çok yüksek sesle azarladığını, dövdüğünü, benimle oyun oynamadığını, beni pek çok şeyden kısıtladığını, sevdiğim şeyleri kısıtladığını vs vs vs hep böyle anlarda hatırladım buldum çıkardım. ve bütün bunları kendi oğluma da yaşatmamaya karar verdim. sonuçta benim annem anneliği o kadar biliyordu, en iyi bildigi şekilde yaşamaya çalışyordu. ama ben de bunların doğru olmadığını biliyorum. en azından çekirdek inanç hakkında bilgim var ve oğlumun herhangi bir trauma yaşamaması için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.
hayat bir sınav.. sadece bizim için değil çocuklarımız için de öyle. her nefeste yeni bir şey öğrenerek yaşamak dileğiyle.....
merhaba ipekibrişim,

bende seninle aynı sorunu paylaşıyorum maalesef. aramızdaki fark sen kendini düzeltebilmişsin, iyileştirebilmişsin ne güzel. ama ben aynı annemin bana davrandığı gibi davranıyorum hala kendimi değiştirmeye çabalıyorum ama olmuyor.
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki..
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.
• Mevlana
serper isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-2011, 12:57 AM   #7 (permalink)
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough

Alıntı:
ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı:
serper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ipekibrişim,

bende seninle aynı sorunu paylaşıyorum maalesef. aramızdaki fark sen kendini düzeltebilmişsin, iyileştirebilmişsin ne güzel. ama ben aynı annemin bana davrandığı gibi davranıyorum hala kendimi değiştirmeye çabalıyorum ama olmuyor.
Yazilarinizi okurken ne kadar sansli oldugumu bir kez daha fark ettim. Benim annem inanilmaz sabirli, anlayisli bir kadindi. Bazi konularda otoriterdi ama bunu bizi rahatsiz edecek sekilde yapmadi hic.
Mesela dagittigimiz odayi toplamamizi istedigi zaman "size misafirlige geliyorum, ama cayimi, pastami beraber getirecegim derdi. Bizde kizkardesimle odayi toparlardik misafir gelecek diye
Fakat liseye giderken benim hic hoslanmadigim bir aile gelmisti yemege. Onlar gittikten sonra kadinin terbiyesizligi, cocuklarinin simarikliligi yuzunden sinirlerim bozulmustu. Bulasiklari ben yikayacaktim. Tabii o sinirle yalap salap is yaptim. Annem geldi ve cacik kasesindeki yogurdu gorunce sesini cikarmadan yikadigim tum bulasiklari lavaboya koydu. Saskinlikla ne yaptigini anlamaya calisirken annem sicak suya deterjan koyup yikadigim bulasiklari yikamaya basladi. Bu sefer annemden ozur dilemeye basladim. "Sen birak ben tekrar yikarim" dedim ama annem bulasiklar bitene kadar hic konusmadi. Ben sessizce bulasiklarin bitmesini bekledim.
Annem bulasiklari bitirdikten sonra yavasca yuzumu oksadi ve cenemden tutup basimi kaldirdi. Gozlerime bakip "ben bulasiklari yikayabilirim. Sen isi kendin icin ogreniyorsun, benim icin degil. Ama sen sevmedigin insanlari gordukce isini yarim yaparsan ileride uzulebilecegin sonuclarla karsilasabilirsin. Sana kizmadim. Cunku sen kendine yeterince kizdin." dedi.

Bookmarks

« Çekirdek İnanç Hakkında Yanlış Bilinen 12 Şey | Çekirdek İnanç Günlüğüm »