Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Çekirdek İnanç Bulma

Uyarılar

Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor.

haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hayatın en büyük sırrı Hep aynı şeyleri yapıyor ve hayatınızda değişiklik olsun diye bekliyorsanız bu deliliktir. Hayat doğal olarak yaşandığında aslında sade ve yalın. En azından başlangıçta böyleydi. Beynin çalışma sistemini karmaşıklaştıran acaba biz miyiz? Hayatı karmaşıklaştıran acaba bizim hayata ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi

haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2010, 01:11 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 77
Tesekkür: 24
81 Mesajinıza toplam 572 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura about
Standart haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Hayatın en büyük sırrı

Hep aynı şeyleri yapıyor ve hayatınızda değişiklik olsun diye bekliyorsanız bu deliliktir.

Hayat doğal olarak yaşandığında aslında sade ve yalın. En azından başlangıçta böyleydi. Beynin çalışma sistemini karmaşıklaştıran acaba biz miyiz? Hayatı karmaşıklaştıran acaba bizim hayata kattığımız anlam ve yorumlardaki farklılık ve ayrıntıda mı yatıyor ?

Evrimleşen bir zihin yapımız var ve sanki bu pek de yararımıza değil, biraz zararımıza çalışıyor, düşünce yapımız çok karmaşık. Yaşam daki seçenekler arttıkça sonuçlar da sürekli değişiyor ve biz bunca seçenek arasında doğru ve uygun seçimler yapmakta zorlanıyoruz.

Biraz da hayatı zorlaştıran ve şartlandıran biz miyiz ?

Mutluluk ve başarıyı sağlamak için kendi kendimize şartlar koyduğumuzda hiç bitmeyen beklentiler başlamıyor mu ?

Eğer işlerim yoluna girer-se…

Eğer para kazanır-sam…

Eğer sağlığım düzelir-se…

Eğer işim olur-sa… ... Mutlu olucam.

Bunun sonu yok ki. Huzurumuzu hiç yoktan kaçırmak buna denir.

Beklentilerimizi varsayımlar üzerine yapıyoruz.

Aslında hiçbir şey bilmiyoruz. Bildiğimizi sandığımız her şey bir varsayım !

Başarı veya mutluluktan önce huzuru istemeliyiz.Çünkü beklentiler içinde başarı ve mutluluk arzusu kaygıları da beraberinde taşıyor. Dışardan edindiğimiz kaygılar yerine gerçekte taşıdığımız ruhu tanımayı ve onunla barışık olmayı denemeliyiz ki ruhumuz bizi üzüntü ve öfkeden uzak tutsun.

Kendinizi azap ve suçluluk duygularından da bağışlayabilir misiniz ? Yapın bunu ! Hep söylüyorum.

Huzuru deneyimlemek istiyorsanız Huzuru Çağırın ! “ Gel ey huzur, beni bul !” şeklinde değil tabii. Tüm hücrelerinizle içinizde , zaten huzurlu olduğunuz duygusunu hissettiğinizde o size gelecektir.

ÇEKİM YASASI VE KUANTUM ALANI

Sizin duygularınızın frekanslarıyla, düşündüğünüz veya hissettiğiniz şeyin atomları Kuantum Alanında birbirine denk düştüğünde birbirlerini çekecektir. Çekim Yasası gereğince istediğiniz şey size gelecektir. Çekim Yasasına güvenin !

BEYİN, OTOMASYON, DUYGULAR ve BİLİNÇALTI

Beyin bir fabrika gibi işler. Beynin işlem merkezi kötü düşünceleri otomatik olarak siler ama nasıl ? Geri dönüşüm kutusuna atar. Yani bilinçaltına !

Ve bir süre sonra beyin tüm düşünceleri otomatiğe bağlar. Beyin “ Sen yorulma ben senin için gerekli olanı gerçekleştiririm “der ve belirli bir zaman içinde her gün olan benzer işlemleri otomatiğe bağlar. Bunun anlamı “ Sen düşünme, sen yorulma ! Biz senin için bu silme işlemini otomatik olarak yaparız. “ Otomatik işlemci düşünceyi bilinçaltı hafızaya atıyor.

Zaman içerisinde hep ayni süreç işliyor ve her seferinde birbiri üzerine binen benzer düşünceler orada bir kabuk oluşturur. bu Bilinçaltındaki kemkleşmiş düşünce yumağına biz Çekirdek Düşünce Kalıpları diyoruz.

Bu işlem duygular için de ayni şekilde çalışıyor.

DUYGULARI ANLAMAK VE İYİLEŞTİRMEK

“ Hiç İyi olmayacağım “ veya “ Bunu yapmak benim için çok zor “ dediğinizde kendinize şunu sorun . “ Hiç iyi olmak istemiyor muyum ?

Psikiyatristler hastalanan duyguları ilaçlarla tedavi eden kişilerdir. Ama yeterli değil ! Bilinçaltına yönelik sürekli bir farkındalık -duygu ve davranış terapis olmadan - kişi geçmişe kaçabiliyor. Kişiler eğer geçmişleriyle yüzleşmemişse yeni bir düşünce ve davranış biçimi geliştirmek de mümkün olmuyor.Geçmişi su yüzüne çıkarmaktan korkanlar geçmişe sığınırlar ve sorumluktan kaçarak başkalarını suçlarlar. Bunun neticesinde eğer dışa dönük bir kişilik özellikleri varsa öfke doludurlar, yok içine dönük yapıları varsa üzüntü ve acılarını içlerine atan, içe kapanık bir tavır geliştirirler.

Öfke veya acı ! Birbirine benzemez görünürler ama biri madalyonun diğer yüzüdür. Her ikisi de bir başka temel duygudan kaynaklanır. Bilinçaltı Çekirdek İnanç Kalıplarından beslenen temel olumsuz duygumuz olan korkudan !

KORKU

Korku duygusuyla henüz 0-6 yaşlarında tanışırız. Henüz öfke ve acıyı tanımadan önce! Korku, birdenbire ya da sinsice içimize giriverir. İlk kaygımız, ilk korkumuz anne-babamızın bizi yeterince sevmediği, bizi terk edeceği korkusudur. Bu ilk duygu kırılması ilk güvensizliği yaşamamıza neden olur. Ve hoşa gitmeyen bu duyguyu beynin işlem merkezi yoketmek için bilinçaltına atar.Ama yokedemez. Benzer her durumda, bilinçaltı hafıza daha önce bildiği, deneyimlediği şartları hatırlar ve bu duygu yıllarca ve yılarca orada büyür, gelişir ve bilince çıkarılmadıkça da bizim için olumsuz yük halini alır, demin söylediğimiz gibi adeta kemikleşir.

PSİKOTERAPİ ve WORKSHOP

Bu noktada psikoterapi çok işe yarar. Bilinçaltı hafızada sağlıksız biçimde büyümüş olumsuz duyguları bilince çıkararak, ilaçlarla değil beynin kendi yeteneklerini kullanarak iyileştirmeyi amaçlar. Bu yöntemle yapılan bir terapi kişinin kendi gücüne dayandığı için işler ve kalıcı olur.

Beynin yapısını ve işlevini anladıkça son 20 yıl içerisinde psikoterapilerde de farklı yöntemler kullanılır oldu. Mesela davranış terapisi dediğimiz kognitif çözümlemeler, Nlp, affirmasyon, imgeleme gibi düşünce teknikleri, modern batılı insanın çözemediği noktalarda devreye giren uzakdoğu felsefesi, meditasyon gibi yalnız rahatlama ve gevşeme değil, ruhani olanla (ruhsal bilinçle bağlantı kurmak ) ve artık yüzyıllardır çok az kişinin tekelinde kalan gizli evrensel ilkelerin nasıl işlediğini keşfetmek söz konusu. Tüm bunlar psikodama tekniğini de kullanarak çok kısa dönemlerde, daha kolay ve etkin olan hem de uzun psikoterapi seanslarına karşın daha ekonomik olan workshop dediğimiz “ Kendini Tanıma, İyileştirme ve Geliştirme “ grup çalışmalarına yönlendirdi.

BATAKLIĞI KURUTMAK DAHA ETKİN

Daha önceki veya şimdiki mevcut çalışmaların çoğu bataklık üzerindeki sineklerle mücadele şeklinde yapılıyordu. Bu da sürekli bir mücadeleyi gerektiriyordu.

Şimdi köklü çözümler var. BATAKLIĞI KURUTMAK.

Özetlersek tüm sorunlarımızın ana kaynağı Korku ve Güvensizlik duymak !

Bugün yapılan grup çalışmalarında özellikle kendimize olan güveni pekiştiren ve kaynaktaki korkuyu iyileştiren süreci başlatan terapi tekniğini uyguluyoruz. Kısaca bilinçaltında kabuklaşmış Çekirdek Düşünce Kalıbını ve bu kalıba hız veren Duygu dünyamızı yeniden düzenlemek gerekiyor.

Çünkü bir neden ortadan kalktıktan sonra o nedeni oluşturan sorunlar da ortadan kalkar.

Ama şu da bir gerçek ki hayat devam ediyor ve herkesin hayatı farklı farklı gelişiyor. Birer prototip olamayız. Hepimizin ayni zamanda bilgece davranma yetisi geliştirmek gibi bir zorunluluğu da yok. Deneyimlerimiz devam ediyor ve farkındalığı kullandığımız sürece gelişimimiz de devam edecek. Sonuçta önemli olan bu duyguları hissetmemek değil, bu duyguları kontrol etmek !

Bu duyguları kontrol etmenin sırrı da kendimizi tanımak ve duygularımızla barışmaktan



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

rimdeng2121 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 07:19 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: sonsuzluk
Mesajlar: 232
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

harika paylaşım için teşekkür ederim
__________________
hemen şimdi mutlu olalım
aybükem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 09:16 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 243
Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Ewet gerçektende Çok bilgilendirici.Tşk ler
__________________
*Düşüncelerimizin kalitesi, yaşam kalitemizi belirler


Sen değiştiğinde talihin de değişir.



** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 10:04 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 42
Tesekkür: 93
41 Mesajinıza toplam 227 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
oğlum is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Benim çok ihtiyacım var bu çalışmaya. Güzel paylaşım için çok-çok teşekkürler...
oğlum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 10:19 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

eeeeeeeee devamı?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2010, 11:31 AM   #6 (permalink)
Çevirmen
 
yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 207
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

ben de devamını merak ettim doğrusu...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2010, 05:45 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 227
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Tam da ihtiyacım olduğu zamanda açtınız konuyu teşekkür ederim ben çekirdek inanç çalışması kazandım ama bu çalışmayı ne konuda yapmam gerektiğine karar veremiyorum. Sanırım kararsızlık konusunda yapacağım:D
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2010, 11:50 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 578
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

süper bir paylŞIM TEŞEKKÜRLERR....
__________________
BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM.OLSUN O HALDE...
derya88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2010, 01:13 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
seta* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: farklı bir gezegen :)
Mesajlar: 83
Tesekkür: 400
121 Mesajinıza toplam 735 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seta* is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

benim çekirdek inancım; olumsuzluklar üzerine sanırım.
kurban olma duygusu

şimdi benim bundan kurtulmak için çalışmam lazım

paylaşım çok harika!
teşekkürler
seta* isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2010, 01:00 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
menis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 29
Tesekkür: 114
29 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
menis is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

çok güzel bir yazı,herkesin uygulaması gereken şeyler var bataklık kurutulmazsa sorun halledilmez mutlaka bataklığı kurutmamız lazım
menis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


haytın en büyük sırrı çekirdek inanç

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma haytın en büyük sırrı çekirdek inanç Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hayatın en büyük sırrı Hep aynı şeyleri yapıyor ve hayatınızda değişiklik olsun diye bekliyorsanız bu deliliktir. Hayat doğal olarak yaşandığında aslında sade ve yalın. En azından başlangıçta böyleydi. Beynin çalışma sistemini karmaşıklaştıran acaba biz miyiz? Hayatı karmaşıklaştıran acaba bizim hayata ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.