![]() |
Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Çekim yasasını bilinçli uygulayanlar, hayatların'dan örnek verebilirler mi acaba? rica etsem! actionsmile |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! Yaprak'cığım öncelikle vien1 sitemize hoş geldin.Biz kızımla kitabı okuduktan sonra çekim yapmaya başladık önce hedeflerimiz küçüktü mesela canımız dondurma istiyor hiç haberleşmediğimiz halde eşim elinde dondurmayla geliyordu.Kızım hep bi fotoragraf makinası olsun istiyordu onu aldık.Bunun gibi küçük isteklerin olmaya başlayınca büyük istekleri devreye sokman daha kolay oluyor kendinde olabileceğinne inanıyorsun.Hayal panonu yap, dileklerini yaz ,hayatından olumsuz herşeyi yok et.Bu olumsuz herşey,kelimeler düşünceler dualar gibi her olumsuzun yerine olumlu bişeyler koy.Kendi yolunu kendin bulacaksın sana denemelerinde başarılar diliyorum. smiliyface |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! merhaba yaprak ..ben bu sitede yeniyim ama çekim yasası ile ilgilendiğimden beri benimde yaşadığım bir kaç deneyim var senle paylaşmak istedim.gerçi günlüğümde de yazdım ama ikinci defada burada paylaşayım.sevgili mustang ında yazdığı gibi ufak tefek şeyler belirle bence yaz hatta bir kağıda ve inan onlarla ilgili hayal kur.benım kısa vadede değil ama uzun vadede istediğim şeyler ve sahip olduğum şeyler bir defterde yazılı.sabah kalkar kalmaz ve yatarken bunları okuyorum.ilk önce sahip olduklarımı okuyorum ve mutlu oluyorum.,daha sonra sahip olmak istediklerimi okuyorum ve gerçekten sahip olduğumdaki hisleri yaşamaya çalışıyorum.örengin yazdığın dilek bir sevgiliyse onun sana sevgılıyle sarıldıgı andakı anını düşün ve hisset anlık sanıyelık ama o sıcaklıgı hisset yada para mı istiyorsun o parayla elde ettiğin şeyin eline geçtiğindeki yapacklarınla ilgili hayal kur.ilk başta komık gelecek ama sonra senınde hoşuna gidiyor. benim yaptığımı aşamalı olark yazayım.ben 4tane kendi dileklerimle ilgili resim kestim ama benım içimde en uygun olanını.gerçekleşen dileklerimi anlatayaım ilk dileğim ailemle aram o sıralar kötüydü ve eskisi gibi olmasını istiyordum hatta eskisinden de iyi olmasını.en sevdiğim aile fotoğrafını astım panoma.sonra kaybettiğim mp3çalarımın yenısı almak istiyordum fakat sorumsuzluğum için kaybettiğim için ailemden istemıyordum çalışmadığım içinde kendim alamıyordum ortalama bir mp3çalar resmı astım oraya.o panoya sunuda yazdım: 'lütfen dilediklerimi veya daha iyilerini benım ve benımle ilgili herkesin yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla.teşekür ederim tesekkur ederım tesekkur ederım.' bir kere sabah uynadıgımda o yazyı görüyorum,okuyorum aklıma gelen şey teşekkür listem ve dilek listem oluyor.(iilaki bunuda yazmak zorunda değilsin aklına bunları getirecek bu hissi verecek bunları düşünmeni sağlayacak bişilerde yazabilirsin arkadsım işyerınde bu yazıyı yazıp asamadıgı için bilgisayarının yanına not astı :'kırmızı defterdekılerı hatırla' diye o defter arkadsımın tesekkur ve dilek defterı.soranlara muhasebe defterındekı kayıtlar dıyor geçiştiriyor.herkes gelişime pek açık değil hafife alınmak ve olumsuz seylerın söylenmesi inancını azaltabılır)hemen tesekkur listemı okuyorum be evet aslında ben çok güzel şeylere zaten sahibim diyorum sonra o resımlere bakıyorum ve gerçekleşsse ne harika olur dıyorum.anemelerle o fotoğrafı çektirdiğimiz anı hatırlıyorum:)babam bıyıklarını yenı kestıgı için eliyle ağzını kapatmak istemıstı:) bunun gibi komık o anı yaşatacak küçük ayrıntıları hatırlayıp yenıden yaşıyorum..düşünüyorum..yada uzun otobus yolculugumda o mp3çalrla etrafa izlemek ne güzel olur dıyorum ve yaşamaya çalısıyorum o anı..beni gülümsetecek şeyleri alıyorum kafamdaki resımden.gerçek hayattaki olumsuz şeye dair birşey aklıma geldiğinde şimdi onu düşünerek neden kendimi üzeyim ki diyorum.zaten üzülüyorum ama şu 10dakıka mutlulugum için ayırdım izin vermemye çalısıyorum olumsuz duyguya.ve sevgılı cent ın nefes egzersızı var aklıma kötü düşünceler geldikçe onu uyguluyorum bu sayede kötü düşüncelere odaklanamıyorsun.yine gün içerisinde aklıma geldikçe düşünüyorum akşam yatarkende teşekkür listemı okuyup mutlu ettıkten sonra kednımı yenıden hayal kuruyorum o şeylerle ilgili.ve mutlu ve bu kadar minnettar oldugum içinde mutlu oluyorum:)çıldırıyormuyum ne? gerçekleşen dileklerim ise şöyle oldu.bende babamda çok inatçi idealist ve geri adım atmayan aslında atamayan insanlarız.bu yüzden babamın ve benım barısmam daha doğrusu eskısı gıbı olmamız mucize gibiydi..ama şöyle bir şey oldu.koca adam ,babam :)kızlar için babalrı ilah gibidir:) hiçbir olumlu hava esmemesıne ragmen babam odama geldi ve dedi ki; benı öpmenı istiyorum hadi öp de barısalım..işte mucize...diğeri ise şöyle oldu.odama astığım mp3çalar resmını abım görmüş.kaybettiğim mp3çalar abımın oldugu için abimde mp3çalarsız kalmıştı.bu yüzden gıkım çıkmıyordu:)birgün işten gelirken 200 küsür milyonluk çok kaliteli bir mp3çaların fiyatının 99 a indiğini görmüş bir yerde sadece 4tane kaldığı için indirime sokmuşlar abim birgün pat diye aldi getirdi..bu senın dedi..arada izin veririsen bende dinlerim dedi..oysa kendisine alabılır di..hayır alıp bana hediye etti..bunun gibi ufak tefek şeyler var arkadasımın imknsız orada bulmazsın dedıgi kitabı,ben istersem orada olur ve isityorum gel bi bakalım diyip gidince orda bulmamız gibi..şimdi diyeceksin: belkıde sen zaten şanslı bir insandın..hayır yan yana duran 2otobusten yanlıs olana binen yanlış sınıfa girdigi için okulu uzayan ,pantolonun fermuarı en olmadık yerde bozulan..hepsini hepsini yaşayan ben..ama sadece olaylar eskisi gibi olsada ben eskisi gibi değilim...olaylar aynı olsada ben artık kendimi şanslı hissediyorum..istediklerimin hepsi oldumu hayır...ama 2si gerçekleştiuse neden diğer ikiside gerçekleşmesin ki..İNANIYORUM |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! clapping |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! Arkadaşlar, yazılarınız için çok tşk ederm 25889 Ben de hayatım'dan örnekler vereyim:Hep sarışın ,yeşil gözlü bir sevgilim olsun isterdim.Hayal kurardım ve oldu da.Ama,çekim yasasını biraz eksik harekete geçirmişim herhalde.Umduğumu bulamadım,karakterlerimiz uygun değildi.( Demek ki detaylara önem vermek gerekiyormuş.) İşim olsun istedim.(halkla ilişkiler gibi...) Görüşmeye gittim.bir inşaat şirketine.Ve deneyimsiz,torpilsiz aldığı tek kişi bendim. blissy ama iş koşulları,çalışma saatleri vs...gibi olumsuzluklar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. Bir pazar günü canım neskafe istemiştim.Ama evde yoktu.Gözlerimi kapadım,nescafe içtiğimi hayal ettim tadına vara vara...sonra aradan zaman geçti.mutfağa gittim yemek yemek için.Annem'de o sıra mutfak dolabını açtı.Kızım dedi bak aldığımız nescafelerden bir tane kalmış.yapayım istersen sana... o an resmen şok oldum...Harika bir deneyimdi cilgin897 Şİmdi ise en çok istediğim şey,çok mutlu olduğum ,iyi para kazandığım bir işim olsun ve harika bir sevgilim,eşim olsun...(sarışın ,yeşil gözlü;)) Fakat anlayamadığım nokta şu,ilişkilerim neden kısa süreli oluyor. |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? ayyyy harika! burcucum ben de istiyorum benddeeee smiliyface y789 kahvesmiley bunlar ne kadar güzel şeyler..kendim yaşamış gibi mutlu oldum.. alk78 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? tesekkur ederim.. cent aslında bu güzelliklern hepsi sizin sayenizde o kadar minettarım ki....sizin paylaşmış olduğunuz nefes tekniklerini ve 3ü bir aradayı yapmaya çalışıyorum.shmanıc ın tezahür etriirmenın yolları paylaşımından kendimde birşeyler alıyorum.hayal ablanın meditasyonları ,atakan beyin ritmotarnsı .hepsinin adını yazmayacağım daha eski üyelerin paylaşımları yazdıkları bilgiler makakleler.ve burada yazdığım en ufak satıra bile inanılmaz güzel duyayrlılıkla cvp veren dikkate alan öenmseyen bütün arkadaşlar ve büyüklerim sayesinde oluyor bunlar..sevgili pamuk gibi mustang mümin okan ve diğerleri gibi (o kadar çok var ki)sizin sevincinize siz kadar seviniyorlar sizi önemsiyorlar..bundan daha güzel bir his olmaz 96 .aslında en büyük tebrik size ... 956k 956k 956k |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? yaprakcığım mustangcığımında dediği gibi önce küçük isteklerini sok devreye..sonrası daha kolay oluyor...( zaten neskafe örneğinden başlamışsın..tüm dileklerinin hızla gerçekleşmesini dilerim.. |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? sevgili burcu seni kutluyorum......dediğiniz gibi istekler zaten belli ama onlarla aradaki bağı koparmamak gerekiyor............''şükredenleri müjdele'' ''eğer şükrederseniz elbette nimetimi artırırım'' ayettede dediği gibi şükretmek bize daha fazlasını getiriyor.....gerçekten harika ama içtenlikle olması samimice olması gerekiyor..isteksiz ve bir görevmiş gibi değil...mesela hıristiyan kardeşlerimizin yemekten önce dua etmesi benim çok hoşuma gidiyor.....benim cep telimde bazı sorunlar vardı 2 seneden fazla oldu kullanıyorum güzel bir telefon almak istiyordum 3 gün önce telefonumu verip yerine başka bir telefon almak istedim istediğim telefonlar biraz tuzlu çıktı diğerleride beni sarmadı 3 gün telefonsuz kaldım ama içimde çok güzel bir duygu vardı bu gün tel. konusunda konuşuyorduk bir arkadaşımız geldi sohpete daldı ve bende bir tane var kullanmıyorum satmak istiyorum dedi piyasa fiyatının 3 te biri fiyatına bana verdi güzel bir telefon..teşekkür ederim............................ sevgiyle kalın.............. |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? teşekkür ederim........ herkese iyilik sağlık diliyorum.......... sevgiyle kalın hismiley |
Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Arkadaşlar sizden isteğim,bu bölümde _çakim yasası_ile ilgili hayatınızdan örnekler vermeniz... (Özellikle çekim yasasını bilinçli kullanan arkadaşlar'dan rica ediyorum.) Hayatımıza çektiklerimiz küçük şeyler de olsa büyük şeyler de olsa lütfen bu bölümde paylaşalım. Çünkü,başka insanların'da çekim yasasını uygulayarak hayatına kattıklarını öğrenmek oldukça motive edici oluyor. Mutlaka çekim yasası konusunda eksik bilgilerimiz vardır.Ama sürekli bir şekilde, yaşadıklarımızı paylaşırsak,inanıyorum ki eksik yönlerimizi tamamlarız.İsteklerimiz konusuna daha hızlı bir çekim gerçekleştiririz...Madem hepimiz bu konularla ilgiliyiz! Nedersiniz? Yapalım mı böyle bir uygulama? clapping |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! 9 yıl önce geleceği olmayan ve ayrılmak istediğim bir işte çalışıyordum. bütün iş arayışlarım girdiğim bir sürü sınav sonuçsuz kaldı. o yıl elime yüzde yüz düşünce gücü diye bir kitap geçti. onu okuduktan sonra dedimki kendi kendime bu kışı burda değil sevdiğim bir işte geçireceğim. ve kendimi inandırdım. iş arkadaşlarımada bunu inanarak söyledim. bir gün hiç aklımda yokken sıkıntılı bir zamanımda bi haber geldi. çok güzel bir iş haberi. hemde benim hayalimdeki gibi istediğim bir iş. bu sadece bir örnek. çekmi yasasının gerçekten var olduğunu gösteren bir çok örnekle karşılaştım hayatımda. |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! Bizim kızımla yeni yaşadğımız bi olayı paylaşayım .Kızım busene yine sınava girecek işlemleri tamamladık okuldan çıkarrken aman şu yakınlarda bir okulda sınava girerimde kendim giderim demişti.Hersene babası götürüyor ve homurdanıyordu.Kızımın giriş belgesi geldi bize yürüme mesafesi bi okula çıkmış.Şimdiden sınavı kazanmış olarak bakıyoruz. smiliyface |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! İnsan çekim yasasını uygularken,dış koşullardan dolayı olumsuzluğa çabuk kapılıyor. Mutlu olacağım ,koşularıma uygun bir iş aramaktayım,(üniversite bitirdim,kurslara gittim.)Ve bu benim en doğal hakkım.Fakat sizde biliyorsunuz ki insanlar çok olumsuzlar...insan ister istemez etkieniyor. Mümkün olduğu kadar,olumsuz sözlerin üzerinde durmamaya çalışıyorum.Ve bana uygun en güzel iş haberini yakın zamanda bekliyorum...(elimden geleni yapıyorum...) Keşke çevremdeki bütün insanlar,bu sitedeki gibi bilinçli ve pozitif insanlar olsa... Mutluluk...Hepimizin doğuştan hakkı... mlk34 |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif! yaprakcım sen inancından emin olduğun sürece insanların olumsuzlukları seni etkilemez. inşallah en kısa sürede istediğin iş sana gelir. sevgiyle kal. |
Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te yaprakcığım o insanlardan hepimizin çevresinde var...sokağa çık hiç kimsenin yüzü gülmüyor..ama bununda çaresi var..birkere en önemlisi, çekim yasasını ne için kullanıyorsan, ve hayallerinden kimseye bahsetme...olurda konuşurken söylersen ve karşındaki insanda olumsuzsa hemen içinden ( ben bu konuyu senden daha iyi biliyorum, bu iş oldu bile ) de...ben çareyi böyle buldum..birde haberlerden mümkün olduğu kadar uzak kalmaya gayret ediyorum...haberleri seyrettiğim zamanda benim olumlamalarımı bozacak haberlerde sesi kısıyorum..bilmem yardımcı olabaldimmi belki işine yarar diye yazdım..saygılı sevgiler |
Çekim yasası çok hızlı çalıştı.1-2 gün içinde işe başlıyorum!!!Merak edenler ... Arkadaşlar,ya bu çekim yasası süper bir şey.Daha dün bahsetmiştim size çekim yasası uygulamalarında ,çevredek olumsuz faktörlerden... 1 haftadır...sadece mutluluğa işe odaklanıyordum ve dış çevreye kulağımı tıkıyordum. Neyse ayrıntıya geleyim.bugün Her zaman ki gibi gözlerimi kapadım.ve sadece mutluluğa odaklandım.Daha sonra kursum vardı.KUrsa gittim.çıkışta cv bıraktığım özel bir hastaneye tekrar uğrayayım dedim...Ama yok:((eleman alımı olmayacakmış.üzüldüm tabi ama yine de moralimi bozmayacağıma söz vermiştim kendime... Az önce eve geldim yorgun bir halde.Annem kapıyı açtı ve BİNGOOOOO!!! Mücadelelerimden biri sonuç vermiş.ve fabrrika'da işe başlıyorum... Daha detayları konuşmadım ama her çşey istediğim gibi...giriş belli çıkış belli...öğle yemeği tatil vs... mutlu son k8908 |
Ynt: Çekim yasası çok hızlı çalıştı.1-2 gün içinde işe başlıyorum!!!Merak edenler ... yaprak senin adına çok sevindim. çekim yasasının sonuçlarını bir kez daha kanıtladın bize yeni işin hayırlı olsun. alk78 |
Ynt: Çekim yasası çok hızlı çalıştı.1-2 gün içinde işe başlıyorum!!!Merak edenle alk78 çok güzel bi haber bu k8908 tam olarak nasıl uyguladın yaprak? dusun olumlu mu düşündün hep yani başka bişey yapmadın dimi olcağına inandın.. dusun |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? yeni işin hayırlı olsun.. bereketin bol olsun yaprak.. http://img255.imageshack.us/img255/2...71ebgi8gb5.gif dilerim tüm hedeflerin kolaylıkla gerçekleşir.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Tşk ederim hepinize wave melodis;şöyle uyguladım:*Tabi iş arama sürecinde elimden geleni yaptım.görüşmeler gittim.cv bıraktım.Tanıdıklara iş aradığmı haber verdim. *sonra nasıl bir işe sahip olmak sitediğimi bir kağıda yazdım. *dış faktörlerden,olumsuz düşünen insanlardan,etkilenmemeye çalıştım(en azından önemsemedim onların söylediklerini!!!Bu noktaya çok dikkat etmek gerekiriyor.(Ailem bile diyordu ,kızım bu zaman da iş bulmak zor vs...onlar böyle dedikçe bende bulacağım diyordum!!! wave) *Gece yatmadan ve sabah gözümü açtımda ilk işim yine hep beni mutlu eden şeyleri düşünmek oldu.(Sonuçta bir şey kaybetmem değil mi:)) 1 günlüğüne bir işte çalışmıştım(fotoğrafımıda çekmiştim onu yaptırdım ve tam karşıma asarak üzerinede 800.00 ytl yazdım.) Ve bugünde güzel haberi aldım...Ama şu çok önemli(mutluluğu gerçekten hissetmek lazım.ve olumsuz düşünceler geldiği zaman asla olumsuzluğa odaklanmayacağız!!!) sevgilerimle... sapkal89 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? ablam yeni işin hayırlı, maaşın bol ve bereketli olsun işe girdiğini gördük, kariyer yaptığın günleride görürüz inşallah..çok şükür çok şükür çok şükür.. |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? çok tşk ederim Hayal Abla:)) Zaten ben bu çekim yasasını uyguladığımdan beri herkese bir haller oldu.Az önce de bir tanıdığımız aradı benim iş konumla ilgilendiğini söyledi:))Ben bu çekim yasasını gözünü seveyim. uy897 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? hayırlı olsun yeni işiniz. bu güzel haberlerin devamını diliyoruz. s456 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Yaprak gerçekten çok sevindim senin adına. çekim yasasının nasıl uygulanacağını ararken kendinde bulmuşsun alk78 umduğundan da çok daha güzel gider herşey inşallah. bu aralar ben de iş arayışı içindeyim. aslında işim var, maaşım da iyi ama iş çok yoğun ve stresli. ben de kendime güzel bir cümle hazırladım. sürekli düşünüyordum ama okumaya da başladım şimdi. ben de kendime 1 eylüle kadar süre verdim. eminim o tarihte tam gönlüme göre bir işte çalışıyor olacağım smiliyface |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Bu " beni mutlu eden seyleri düsünme " kismini yapmiyorum ben düzenli olarak. Ve anladigim, okudugum kadariyla önemli bir detay. Evet sükrediyorum ama bunu yaparken o sevinci ve coskuyu hissetmeden yapiyorum. Kalpten isteme sirasindaki o cosku icin gerekli enerjiyi saglayamiyorum sanirim bu yüzden de! Alıntı:
|
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? AGRESİF."Bu " beni mutlu eden seyleri düsünme " kismini yapmiyorum ben düzenli olarak. Ve anladigim, okudugum kadariyla önemli bir detay. Evet sükrediyorum ama bunu yaparken o sevinci ve coskuyu hissetmeden yapiyorum. Kalpten isteme sirasindaki o cosku icin gerekli enerjiyi saglayamiyorum sanirim bu yüzden de!" BEN DE İLK UYGULAMAYA BAŞLADIĞIMDA SENİN GİBİYDİM.Olumlu düşünüyordum ama,hissetmiyordum.Hissetmek çok önemli!!! Çünkü benim bu tarz kitaplarda okuduğum kadarıyla çekimi harekete geçiren asıl güç hislerimiz. Ben çok basit şeylerden başlamıştım hislerimi kuvvetlendirmeye.Örneğin nescafe canım istediğinde gözlerimi kapayarak kokusunu, tatıdını,sıcaklığını hissediyordum. u859 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Ufak denemelerle başlamak lazım haklısın. b456 Kahveyle başlayalım http://z.about.com/d/mideastfood/1/0...ckwillsher.jpg |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? arkadaşlar çekim yasasıyla çektiklerimiz, olmasını istediğimiz ama, olabilirliğinden şüphelerimiz olan..belkide ümidimiz olmayan durumlar..bu durumda bilinçaltımızda olumlu kalıplarımız yok..ve duygu üretemiyoruz..zaten bu yüzden hemen gerçekleşmiyor..yada tam istediğimiz gibi gerçekleşmiyor..bakın size bir tarif yapayım.. söylediğimiz olumlama*********************bilinçli zihnimizin karşılıkları ben zengin olmaya layığım.................................hadi canım sende ( duygu? his ? ı ıh hiç birşey yok ) ben zengin olmaya layığım.................................aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş ben zengin olmaya layığım.................................bekle bakalım kırmızı ay çıkınca olursun. ben zengin olmaya layığım..................................aslında iyi olurdu ben zengin olmaya layığım..................................keşke olsa ben zengin olmaya layığım...................................neden olmasın( bu noktada ümitsizde olsa, istekten fazlası işin içindedir.. ben zengin olmaya layığım................................loto oyna belki olur( bilinçli zihnimiz yolun üzerinden çekilmeye hazırlanıyor ben zengin olmaya layığım................................senin şu yeteneğini değerlendirmen işe yarayabilir... ben zengin olmaya layığım...............................bu noktadan itibaren bilinçli zihin muhalefeti bırakır... anlatmaya çalıştığım şey şu çok az insan ümidinin olmadığı, olumsuz bilinçaltı kalıpların var olduğu bir şeye duygu yükleyebilir, siz vaz geçmeyin..ne istiyorsanız peşinden gidin..imgeleyin..mış gibi yapın..örneğin araba istiyorsanız..koltuğa oturun..gözlerinizi kapayın ve araba kullanıyormuş gibi yapın, bir süre sonra direksiyonu hissetmeye başlarsınız, hatta arabanın motor sesini duymaya başlarsınız..(oyun oynayın, oyun oynarsanız en azından işin içine neşelenmeyi sokarsınız) ...para istiyorsanız..gözlerinizi kapayın paralarınızı sayın..bakın bakalım kısa süre sonra gerçekten paraların kokusunu dokusunu nasıl hissetmeye başlayacaksınız..imgelediğiniz zaman siz bir şey hissetmeseniz ..bilinçli zihniniz muhalefet yapsa bile, bilinçaltınız devrededir..sonuna kadar duygularınız devreye girmezse ne olur..hiç bir şey olmaz...istediğiniz şey yinede gerçekleşir...belki siz bir mercedes için çekim yapmak istersinizde mazdanız olur ..( araba markalarında haberim yok ) sonuçta arabanız olur...parayı lotodan kazanmak istersinizde başka kanallardan taksit taksit gelir...ama istediğiniz miktar kesinlikle gelir... bakın ben geçen yıl 100 bin ytl borçla çekim yasasını bilinçli bir şekilde devreye sokmaya çalıştım..bu dönemde haciz korkusu, eve kadar gelme ihtimali olan alacaklılar demoklesin kılıcı gibiydi tepemde.....çekim yasasını 100 bin lira için devreye soktum amacım 100 bin lirayı çekip bir an önce her şeyden kurtulmaktı..ama korkularım içime işlemişti bilinçli zihnim bir yandan, eve telefon eden alacaklı banka bir yandan durmadan çelme takıp duruyordu ayaklarıma..her şeye rağmen çekim yasası devredeydi..önce banka borcu kapandı...çok acildi..5 gün daha gecikseydi evim haciz edilecekti...sonra borcun büyük bir kısmı daha kapandı.bu böyle devam etti...şu an itibariyle 6 bin lira borcum var..bunuda en geç ağustos ayında kapatacağım..çünkü 30 yıldır babama ödenmeyen bir parayı almaya hak kazandık..alacağım para 6300 lira yani benim borcumdan biraz fazla..bu borçları ödemek adına çekim yasasını devreye soktuğumda korkudan başka hiç bir şey hissedemiyordum..ama oldu işte...ben bu borçları çalışarak ödemedim..evren işime yarayan insanları ve imkanları önüme çıkardı...evimi kim kurtardı biliyormusunuz eski eşim...çekim yasasının inansanızda inanmasanızda çalıştığından emin olun..tabiiki işin içine olumlu olan duyguları, pırıl pırl imgeleri sokabilirseniz..daha kolay ve tamda istediğiniz gibi çalışabilir..ben çalışsında nasıl çalışırsa çalışsın deyip fazla kural koymayanlardanım...saygılı sevgiler |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? dünkü işimdeki ömrüm 1 günlükmüş tuh788 Fabrikada işe başlaıştım dün.çıkış saati 18.00 demişlerdi.saat 20.20 de servis kaldı eve gelişim 21.30'u buldu. Üstelik gece mesaiye kalmalar falanda olacakmış.Ailem istemedi.(Atölye de ,üretim bölümünde çalıştım.saat 8'e kadar paso baskı yaptım.Düşünebiliyor musunz? Sabah bir uyandım ki her yerim tutulmuş. Aslında çekim yasası işe yarıyor.isteklerim gerçekleşiyor fakat tam istediğim şekliyle olmadı.dediğim gibi detay üzerinde daha fazla çalışmalıyım bisiklet Hafta sonu tatil,akşam çıkış:17.00 Zevkli bir iş!!! hADİ ÇEKİM YASASI GÖREYİM SENİ wave |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? yaprakcım üzülme vardır bundada bişi. sende bu pozitiflik olduğu sürece istediğinden daha iyi işi bulacağından eminim. içini rahat tut. sevgiyle kal. |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? şimdi yaptıklarımı yazayım: Tam olarak istediğim bir iş,var ,iş beyaz önlükle laboratuarda çalışma gerektiriyor,üniversitede laboratuarda beyaz önlükle gülerken çekilmiş fotografımı buldum,hemen onun yanına güzel,mutlu,huzurlu,......(istediğim iş ortamının özellikleri açık ve net şekilde)+çalışmayı istediğim iş sektörü ve o sektörün departmanında çalışıyorum yazdım.. işe yarar değil mi ne dersiniz güzel fikir smiliyface tam karşımda duruyor monitörün yanında :) ona her baktıgımda çok komik ama gercekçi geliyor :))) khkh56 gülen yüzümü görünce ttli3 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? pamuğum önce 3-5 dakika o fotoğrafı seyret..sonra 2- 3 derin nefesler al..gözlerini kapat..2- 3- derin nefes daha al...ve kendini o fotoğraftaki halinla laboratuarda çalışırken düşün..gözlerin kapalıyken iögelerin geşlmesi şart değil..sadece o, labaratuarda.çalıştığını düşün.. yanında başakaları olmalı/mı eğer olmalıysa onların yüz ifadeleri nasıl olmalı düşüncelimi, neşelimi, vs tüm detayları düşün..( bir an aklına gelen herşeyi) ilk seferinde çok bir şey olması gerekmiyor..bu çalışmayı yaptıkça aklına daha fazla detay gelecek..unutma oyun oynuyoruz.. çalıştığın ortamda sesler olmalımı? bu sesler neye benzemeli..insan sesi, neydi o laboratuarda kullanılan cam şişeler( aklıma gelmedi ismi) vs bundada kendini zorlama, çalışmayı yaptıkça çok şey kendiliğinden eklenecek..ve daha önce var olduğunu düşündüğün şeyi çıkaracaksın oradan bu luzumsuz diye ..esnek olmakta fayda var.. çalıştığın ortamın ışığı nasıl olmalı..parlak..mat..loş..çok aydınlık.. duvarlarda resimler varmı..vs vs..hepsini düşün..ve kendini bu ortamda neler yaparak düşünüyorsan hepsini zihninden tekrarla.. 8 saatlik bir çalışma süresinde sabah işe başla.. zihninden mesaiye başladım de .arkadaşların varsa hepsine günaydın de..bu gün şu işi yapıyorum de...kahve/ çay molası ver iş arkadaşlarınla sohbet et...işinin başına dön...öğle yemeği molası ver...işinin başına dön..ve akşam paydos et..her iş saatini zihninde şu an saat .....ben şu işi yapıyorum..arkadaşlarımla şakalaşıyorum..gibi... paydos et ve eve dön .. ilk günden ana hatlarını belirlersen, yeterli . detaylar sonradan gelir..hadi bakalım kolay gelsin.. |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? bu konuda ben biraz dertliyim bişeyi çok istemekten korkuyorum tesadüfen olucakmıs gibi geliyo herşey bana bu biraz kadercilik galiba thumbsanim mesela öss azimle hazırlanıyorum elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama ben yüzde yüz su üniversitenin su bölümünde okucam demiyorum hayal kurmuyorum onunla ilgili ve neyin hayalini kurarsam olacagı varsada olmaz diye düsünüyorum geçen gün dersanede kız arkadaslarımla sohbet ettigimizde onlarda aynısını söylediler bu secreti uygulayanlar benim bu düsüncemin yanlış mı yosa dogrumu oldugunu açıklayabilir mi çünkü bende herkes gibi aklıma gelen seylerin olmasını isterim tabiki onayi mesela hoslandıgım çocuk gelsin ve yanıma düsündüklerini açık açık söylesin kendimi bunaa sartlandırsam olucak mı smil56 bide ben birşeyi çok isteyip onun hayalini kurup benim olduguna emin olunca ve olaylar bunun aksi yönünde gerçekleşince hayal kırıklıgına ugramz mıyım ve buda beni üzmez mi kiss3 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Hayal Abla; Bu düşüncelere odaklanmak konusunda kendi iş yaşamınızdan örnek verebilir misiniz sakıncası yoksa.Hayalinizdeki işte mi çalışıyorsunuz?(işe başlamadan önce hayalini kurmuşmuydunuz?) dusun teşekkür hismileyederim. |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Alıntı:
ocak ayının başından beri başvuru yapıyorum ve 5 ay bitti arkadaşlar..istediğim işe ulaşamadım henüz..şimdi bir de söylenti var, bu yeni ssk kanunu ile 18-30 yaş arası çalışanların sigorta primlerini devlet ödüyormuş..ben de 30 a girdim..işte karşıma bir engel daha cıktı..işverenler tabii ki sigorta primi ödememek için genç arkadaşları tercih edecekler..Ama inanın üzülmek ,umutsuzluğa kapılmak ve hayattan kopmak istemiyorum gercekten..kafaya takarsam sağlığımdan olacağım ve bir boşlukta kalacağım..Artık ben eski ben değilim..pes etmek ,vazgecmek istemiyorum..istedikleri kadar engel çıkartsınlar..tabi ki üzülüyorum ama elimden gelenin en iyisini yapacağım..Şu an için ne sevgili ne para pulda gözüm var inanın..Tek istediğim güzel huzurlu işime geri dönmek..Hatta istediğim işten maaş beklentim bile anormal değil yani cok spesifik net bir iş var kafamda,aslında ulaşması çok zor olmayan ve kendimin de özelliklerini fazlasıyla karşıladıgım..Ama en önemli nokta benim enerjimle işimin enerjisinin buluşması..Asla vazgecmeyeceiz..Hepinizi cok seviyorum..Kalbimden sevgilerimi gönderiyorum... kiss3 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? arzu etmek......arzu etme duygusu çok güçlü ve çok etkili bir duygudur....''aşık olanlar daha iyi bilir''.......doğru düzgün yemek yiyemezsin,uyuyamazsın,hap o aklındadır,tamam biraz abartırız belki ama arzu etme duygusu gerçekten çok çekicidir....şimdi yapmamız gereken hayattan kopmadan,rutin işlerimize devam ederek isteklerimizi arzu etmek,sevinçle,sevgiyle,günlerinize devam ederek aynı hatta kalmak,ve sahip olduklarınız için kesinlikle şükretmek.....''dikkat edin sakın şikayet etmeyin''..tartışmalardan uzak durun biraz zaman geçince durgunlaşır herşey küçük bir basamak daha aşılmıştır anlarsınız..,farkına varırsınız,duygularınızı kontrol etmeye başlarsınız...... telefonumun hafıza kartını arıyordum bulamadım acaba nerede dedim küçük bir çantam var içinde cüzdanım vs.eşyalarım bir baktım yere düştü dağıldı herşey geçmişte böyle bir duruma kızgınlık hissederdim ama hiç oralı olmadım döndüm baktım,her şey dağılmış birde ne göreyim hafıza kartım ortada duruyor,bende seni arıyordum dedim güldüm clapping sevgiyle kalın..... hismiley |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? 2 gece önce kiraz hayal etmiştim.Ertesi gün kursa gittim.Daha önce hiç farketmediğim bir kiraz ağacı varmış.bir amca kirazlardan bahsedip durdu.Eve dönerken pazarın önünden geçtik arkadaşla bu sefer de arkadaş kirazlardan bahsedip durdu 44 Tesadüf olabilir mi sizce? Çekim yasası devreye girdi bence sapkal89 |
Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? nil gün cekım yasası kıtabında tesaduflerı not edın dıyor galıba haklı bolece nasıl gıderek cogaldıklarını anlayabılıyoruz ve cekım yasasına yada bılınc altı yasasına bu nedır emın degılım ama guvenımız gıderek guclenıyor yada kendımıze olan guvenımız belkıde tesadufler zaten hep varda bılınc duzeyımız yukseldıkce gormeye baslıyoruz algı sınırımız gelısmeye baslıyor herne ıse onemlı olan yasama ne kadar sarıldıgımız her gelısen ınsan bırbırını etkıleyecektır ne kadar pozıtıflık artarsa o kadar olmlu bır dalga hareketı olusacak dıye dusunuyorum ve umuyorum kı guzel ulkem guzel ulkemız hakettıgını bulacak ha gayret dıyorum kendı kendıme |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM. |