Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=7149)

maxim 24-05-2008 02:27 AM

Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

teşekkür ederim........
herkese iyilik sağlık diliyorum..........
sevgiyle kalın hismiley

yaprakk 25-05-2008 09:12 PM

Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif!

Arkadaşlar sizden isteğim,bu bölümde _çakim yasası_ile ilgili hayatınızdan örnekler vermeniz...

(Özellikle çekim yasasını bilinçli kullanan arkadaşlar'dan rica ediyorum.) Hayatımıza çektiklerimiz küçük şeyler de olsa büyük şeyler de olsa lütfen bu bölümde paylaşalım.

Çünkü,başka insanların'da çekim yasasını uygulayarak hayatına kattıklarını öğrenmek oldukça motive edici oluyor.

Mutlaka çekim yasası konusunda eksik bilgilerimiz vardır.Ama sürekli bir şekilde, yaşadıklarımızı paylaşırsak,inanıyorum ki eksik yönlerimizi tamamlarız.İsteklerimiz konusuna daha hızlı bir çekim gerçekleştiririz...Madem hepimiz bu konularla ilgiliyiz!

Nedersiniz? Yapalım mı böyle bir uygulama? clapping

gunesim 25-05-2008 09:19 PM

Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif!

9 yıl önce geleceği olmayan ve ayrılmak istediğim bir işte çalışıyordum. bütün iş arayışlarım girdiğim bir sürü sınav sonuçsuz kaldı. o yıl elime yüzde yüz düşünce gücü diye bir kitap geçti. onu okuduktan sonra dedimki kendi kendime bu kışı burda değil sevdiğim bir işte geçireceğim. ve kendimi inandırdım. iş arkadaşlarımada bunu inanarak söyledim. bir gün hiç aklımda yokken sıkıntılı bir zamanımda bi haber geldi. çok güzel bir iş haberi. hemde benim hayalimdeki gibi istediğim bir iş. bu sadece bir örnek. çekmi yasasının gerçekten var olduğunu gösteren bir çok örnekle karşılaştım hayatımda.

Mustang 26-05-2008 09:53 AM

Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Teklif!

Bizim kızımla yeni yaşadğımız bi olayı paylaşayım .Kızım busene yine sınava girecek işlemleri tamamladık okuldan çıkarrken aman şu yakınlarda bir okulda sınava girerimde kendim giderim demişti.Hersene babası götürüyor ve homurdanıyordu.Kızımın giriş belgesi geldi bize yürüme mesafesi bi okula çıkmış.Şimdiden sınavı kazanmış olarak bakıyoruz. smiliyface

yaprakk 26-05-2008 10:37 AM

İnsan çekim yasasını uygularken,dış koşullardan dolayı olumsuzluğa çabuk kapılıyor.

Mutlu olacağım ,koşularıma uygun bir iş aramaktayım,(üniversite bitirdim,kurslara gittim.)Ve bu benim en doğal hakkım.Fakat sizde biliyorsunuz ki insanlar çok olumsuzlar...insan ister istemez etkieniyor.

Mümkün olduğu kadar,olumsuz sözlerin üzerinde durmamaya çalışıyorum.Ve bana uygun en güzel iş haberini yakın zamanda bekliyorum...(elimden geleni yapıyorum...)

Keşke çevremdeki bütün insanlar,bu sitedeki gibi bilinçli ve pozitif insanlar olsa...

Mutluluk...Hepimizin doğuştan hakkı... mlk34

gunesim 26-05-2008 11:22 AM

yaprakcım sen inancından emin olduğun sürece insanların olumsuzlukları seni etkilemez. inşallah en kısa sürede istediğin iş sana gelir.
sevgiyle kal.

hayalayaz 26-05-2008 04:33 PM

Ynt: Hayatımız'dan Çekim Yasası örnekleri !!!(Beraber uygulama yapalım mı???)Te

yaprakcığım
o insanlardan hepimizin çevresinde var...sokağa çık hiç kimsenin yüzü gülmüyor..ama bununda çaresi var..birkere en önemlisi, çekim yasasını ne için kullanıyorsan, ve hayallerinden kimseye bahsetme...olurda konuşurken söylersen ve karşındaki insanda olumsuzsa hemen içinden ( ben bu konuyu senden daha iyi biliyorum, bu iş oldu bile ) de...ben çareyi böyle buldum..birde haberlerden mümkün olduğu kadar uzak kalmaya gayret ediyorum...haberleri seyrettiğim zamanda benim olumlamalarımı bozacak haberlerde sesi kısıyorum..bilmem yardımcı olabaldimmi belki işine yarar diye yazdım..saygılı sevgiler

yaprakk 26-05-2008 05:23 PM

Çekim yasası çok hızlı çalıştı.1-2 gün içinde işe başlıyorum!!!Merak edenler ...

Arkadaşlar,ya bu çekim yasası süper bir şey.Daha dün bahsetmiştim size çekim yasası uygulamalarında ,çevredek olumsuz faktörlerden... 1 haftadır...sadece mutluluğa işe odaklanıyordum ve dış çevreye kulağımı tıkıyordum.

Neyse ayrıntıya geleyim.bugün Her zaman ki gibi gözlerimi kapadım.ve sadece mutluluğa odaklandım.Daha sonra kursum vardı.KUrsa gittim.çıkışta cv bıraktığım özel bir hastaneye tekrar uğrayayım dedim...Ama yok:((eleman alımı olmayacakmış.üzüldüm tabi ama yine de moralimi bozmayacağıma söz vermiştim kendime...

Az önce eve geldim yorgun bir halde.Annem kapıyı açtı ve BİNGOOOOO!!! Mücadelelerimden biri sonuç vermiş.ve fabrrika'da işe başlıyorum...

Daha detayları konuşmadım ama her çşey istediğim gibi...giriş belli çıkış belli...öğle yemeği tatil vs... mutlu son k8908

gunesim 26-05-2008 05:31 PM

Ynt: Çekim yasası çok hızlı çalıştı.1-2 gün içinde işe başlıyorum!!!Merak edenler ...

yaprak senin adına çok sevindim. çekim yasasının sonuçlarını bir kez daha kanıtladın bize yeni işin hayırlı olsun. alk78

melodiss 26-05-2008 05:36 PM

Ynt: Çekim yasası çok hızlı çalıştı.1-2 gün içinde işe başlıyorum!!!Merak edenle

alk78 çok güzel bi haber bu k8908
tam olarak nasıl uyguladın yaprak? dusun olumlu mu düşündün hep yani başka bişey yapmadın dimi olcağına inandın.. dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:59 PM.