Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması::: Son günlerde herkesin diline dolanan, “bulaşıcı bir hastalık” gibi milyonları sarmalayan bir felsefenin ötesinde bir “öğreti” çekim yasası. Belki de yüzyılın son derece rövaçta inanç sistemlerinin temelini atan bir öğreti. Çekim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-05-2008, 09:26 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması

Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması:::






Son günlerde herkesin diline dolanan, “bulaşıcı bir hastalık” gibi milyonları sarmalayan bir felsefenin ötesinde bir “öğreti” çekim yasası. Belki de yüzyılın son derece rövaçta inanç sistemlerinin temelini atan bir öğreti. Çekim Yasası, Secret, What The Bleep We Know kitap/filmleri bir zamanların “Da Vinci Şifresi” furyası tadı vermekte. Birçok doğru noktaya değinen bu öğretinin işe yaradığı şüphe götürmese de akla kader sorusu geliyor;

İnsan kendi yazgısını değiştirebilir mi? Yeterince istemek/hayal etmek/hissetmekle bu mümkün mü?

Doğum anımızın/haritamızın parmak izimiz gibi olduğu düşünüldüğünde, kader hakkındaki bu sorgulamalar klasik ve modern astrologlar arasındaki bitmek bilmeyen tartışmaları akla getiriyor.

Haritamız yazgımız mıdır? Klasikçilere göre evet, kesinlikle. Modern bakış açısıyla ise asla, Astroloji sadece potansiyelleri öngörmektedir.

Benim bakış açımı açıklamak için ise çekim yasasına değinmek yerinde olacaktır. Ben kaderi bir resmin taslak çalışması olarak görüyorum. Ana hatları kara kalemle belirginleştirilmiş, ama resmin tümü hakkında asla fikir sahibi olamazsınız. Çünkü resimler/insanlar/evren, renkler gölgeler ve binlerce ayrıntıdan meydana gelir. Resmin taslağından bunun bir kadın ya da erkek bir hayvan yahut bir manzara resmi olduğunu öngörebilirsiniz. Ama bu kadın/erkek hangi ırktandır, saçları, gözleri ne renk şekli nasıl bilemezsiniz. Ya da bir manzara resminin taslağına bakarak orada bir sabah mı yoksa gece mi yaşanıyor anlayamazsınız. Ama taslak çıkarıldığına göre o resim “doğmuştur”. Tuvalin büyüklüğüne ve çalışma hızınıza göre aşağı yukarı resmin ne zaman biteceğini de öngörebilirsiniz.

Doğum ve ölüm şüphesiz ki kaderdir. Taslağın tüm kaba hatları da buna dahildir (sağlık, evlilik, çocuklar..).

Astroloji de 1, 4, 7 ve 10. Evler kadersel olarak ele alınır. Taslağımızdır. Ben bunlara yazgıyla bağlantılı olarak 6, 8 ve 12. Evleri de ekliyorum. Bunları bizi “deneyen” evler olarak nitelendiriyorum. Yazgımızı test eden karanlık evler. Yaşam karşıtı “yaşamımıza karşıt” evler. Hayat, insan, evren dualitenin bir sonucudur. Karşıtlıklar kendilerini birbirlerinde sınayarak gerçekleştirirler. Bu göz önüne alındığında 6, 8 ve 12. Evlerin kaderimiz olduğu söylenemez. Biz bu evler tarafından sınanırız, bu sınavın şıkları vardır. Örneğin 6. Evindeki Yengeç’te Satürn bulunan ve 8. Evdeki Ay’ına kare yapan 12. Evde Güneş’i olan birinin belli transitler altında çok ciddi sağlık problemleri yaşayacağını söyleyebiliriz. Deneyimli bir astrolog olarak belki ölüm zamanını da öngörebiliriz. (Ama çoğumuz elbette ki haklı olarak bunu etik bulmayız) Söz konusu kişi bu ölümcül hastalığı yenebilir mi? Evet! Yenebilir. Çünkü bu şıklardan biridir. Eğer haritanızın diğer konumları da karamsar, negatife yatkın bir kişilik çiziyorsa bu hastalığı yenebileceğinize inanmak konusunda çok daha zorlanacaksınızdır. Ama bu kaderiniz değildir. Kader sadece ölümcül bir hastalığa yakalanacağınızı söyler. Bu hastalığa karşı koymak/yenmek ise haritanızın size zıt olan pozitif yanını aktive etmekle mümkün olabilir. Ancak bu durum negatif kişi için oldukça zordur ama imkansız değildir. Bu bakış açısıyla çekim yasasının Astrolojik olarak da söz sahibi olduğunu düşünüyorum.

Evrende her şey enerjiden ibarettir. Her şekilde kullanılabilir ve yönlendirilebilir. Ama bazılarımız için kolay, bazılarımız için imkansız denilebilecek kadar zordur. Çünkü kaba taslağıyla bile ifade edecek olursak “herkes haritası kadardır”.

Bu yasanın Astrolojik olarak nasıl işleyebileceğine bir örnek verecek olursak; Transit Mars’ın natal Güneş’inize tam bir kare açı yapacağını düşünün. Elbette fevri, öfkeli ve sinirli olacaksınız. Bu transit sizin için genel anlamıyla bu realiteyi öngörür. Ama bunu sadece enerji olarak algılamaya çalışın. Öfke negatif olduğu kadar pozitif de olabilecek güçlü, direkt bir enerjidir. Eksi ve artı durumlar sizin algılayışınızdaki “filtre”lere göre değişkenlik gösterir. Mars Güneş karesi negatif bir realitede başınızı ağrıtacak sorunlara neden olabilir (öfke, yersiz tartışmalar vs.). Ama bu enerjiyi spor yaparak/fiziksel aktiviteler bazında da ortaya çıkarabilirsiniz. Bu diğer şıklardan biridir. Ya da bu potansiyel enerjiyi filtrenizden geçirir, pozitife çevirir ve istediğiniz şeye yönlendirirsiniz. Enerjinin işe yaraması için “iyimser” olması gerekmez. Tek önemli mevzu en yüksek kötücül enerjiyi bile formatını bozmadan “dönüştürebilme”nizdir. Kadersel dediğimiz transitlerin bile size aslında seçim şansı sunduğunu bu basit örnekle anlayabilirsiniz.

Ama örneğin 12. Ev Oğlak Burcu’nda Ay’ı olan biri için bu filtreyi pozitif yönde işlevli hale getirebilmek gerçekten zordur. Bu noktada kendisi de, yorumcu da kaderciliği tercih edecektir.

Çekim yasasının temelinde de bu vardır. Her şey kendi frekansındaki enerjileri çeker. Bu bir “sır” değildir. Bu herkesin farkında olduğu, ama ne yazık ki “herkes”in uygulayamayacağı bir gerçektir. Astroloji bunu öngörmektedir. Ama “kader”i “kadercilik”ten ayırmak gerekir. Bu anlamda “farkındalık” önemlidir.

Astroloji, kendini tanımak ve farkında olmakla bire bir bağlantılıdır. Olaylar öngörülebilir. Hepimiz en başında bir taslak olarak doğduk. Sahip olduğumuz tek şey “ışık”. Ki en derin karanlıklarda bile ufacık bir ışık her zaman vardır. Çünkü evrenin umudu sonsuzdur. Sahip olduğumuz ışıkla renkleri yaratır, resmimizi şahane ayrıntılarla tamamlarız. Bu bazen bazılarımız için zahmetsiz ve kolaydır. Bazılarımız için ise çok uzun süreçli bir çabadır. Işık az bile olsa unutmamamız gereken, paha biçilmez sanat eserimizi yaratmamız için her daim yeterli olacağıdır. Ve gerçekten istediğiniz sürece, evren buna karşı koymayacaktır..

Kristin Demirci

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Astro-Felsefi Bir Bakış Açısı :::Çekim Yasası Ve Astrolojik Sorgulaması::: Son günlerde herkesin diline dolanan, “bulaşıcı bir hastalık” gibi milyonları sarmalayan bir felsefenin ötesinde bir “öğreti” çekim yasası. Belki de yüzyılın son derece rövaçta inanç sistemlerinin temelini atan bir öğreti. Çekim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.