Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Yardımınıza ihtiyacım var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615377)

Bilge İnan 12-09-2010 06:27 PM

Yardımınıza ihtiyacım var

Günlüğüme içimi dökerken sizden yardım istemem gerektiğinin farkına vardım...

"Başka bir başlık açmalıydım belki de. Yardım edin bana diye. Çünkü yardımınıza gerçekten ihtiyacım var sanırım :)" dedim ve bu yardımı istemeye karar verdim. Kendi başıma aşamıyorum çünkü. Ve ne olur kendine güven, kendini sevmekle başla filan demeyin zira meselenin özü o zaten... :/

Sorun şu ki,

Dua etmekten korkuyorum. Bir şeyi yaparım demekten korkuyorum. Bir şeyi yapmam demekten korkuyorum. Çünkü o şeyin hayatıma dahil olması için zikretmem hatta aklımdan bile geçirmem yetiyor artık. Ne güzel işte dediğinizi duyar gibiyim ama iş öyle değil. Çekim yasasındaki işleyişte arızam var :) Ettiğim duanın tersi oluyor. Zikrettiklerim iyi şeylerse olmuyor, kötü şeylerse derhal yerine geliyor. Ve şimdi bunu buraya yazarak tasdik altına aldığımı da biliyorum. Ama yazmadan ya da konuşmadan bu problemi nasıl aşacağımı bilmiyorum açıkçası...

Ben ne anlarım bundan, bilenler cevaplasın demeyin. İçinizden geleni yazın lütfen. Kimbilir, bilmediğinizi sandığınız bu konuda söyleyeceğiniz bir kelime hayatımı değiştirir belki de...

Şimdiden teşekkür ederim.

kuzusu 12-09-2010 06:37 PM

Cevap: Yardımınıza ihtiyacım var

nasıl yani icnden o anda kötü bişey geciriyosun ve oluyo mu bu baskalarına mı zarar veriyo.
ettgin dauanın tersi oluyosa duanla düsüncelerin tutarsız demkki dua ederken belkide icinden olacagına gercekten inanmıyosundr o anda gerceklesmeyeceginden korkuyosundr belkide ben meditasyona baslamayı düsünüyorum kendi adıma sana da öneriyorum cünkü meditasyonla bilincaltını rahatlatabilir ve olumsuz düsünceleri susturabilirsin diye düsünüyorum

Casandra 12-09-2010 06:49 PM

Sevgili Melinda..
Demek istediğini sanırım tam olarak anladım..
Ve bu durum bendede bi zamanlar vardı..Çekim yasasıyla'da tanışmıştım ama herşeyi üstün körük biliyordum..
Diyelim ki ben birşeyi çok istiyorum olucağınada emin olduğum şeyler olmuyor,korktuğum durumlarında tam tersi oluyordu..
Seninde anlatmak istediğin şey böyle bişi sanırım..
Bu durum bende uzun bi süre gitti..Ve ben bu siteyi bulduktan sonra kısır döngümü değiştirdim..

Sanırım senin probleminde,benim problemin aynısı gibi..Ben birde bana çok yararı olan bir e-kitap okudum..
Ve o e-kitabı okuduktan sonra,tabi kitabın dediklerine de bir müddet harfi harfiyen uydum..Böyle bir problemim kalmadı..
Şimdi herkes gibiyim,normalim:))
Normalim diyorum çünkü,o düşüncedeyken bende niye herşey etkiye tepki diyordum..Bir anormallik olduğunu sanıyordum..
İstiyorsan e-kitabı sana özel mesajla bildirebilirim,inan sende o kısır döngünün üstesinden gelebilirsin..

Sevgiyle..

Bilge İnan 12-09-2010 07:23 PM

Çok ama çok sevinirim! :) Teşekkür ederim.

Bilge İnan 12-09-2010 07:24 PM

Alıntı:

kuzusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767989)
nasıl yani icnden o anda kötü bişey geciriyosun ve oluyo mu bu baskalarına mı zarar veriyo.
ettgin dauanın tersi oluyosa duanla düsüncelerin tutarsız demkki dua ederken belkide icinden olacagına gercekten inanmıyosundr o anda gerceklesmeyeceginden korkuyosundr belkide ben meditasyona baslamayı düsünüyorum kendi adıma sana da öneriyorum cünkü meditasyonla bilincaltını rahatlatabilir ve olumsuz düsünceleri susturabilirsin diye düsünüyorum

Casandra' nın dediği gibi bir problem. Başkalarına zarar vermiyorum henüz çok şükür ( ve maalesef ki :PPPp :D )

:)

kuzusu 12-09-2010 08:30 PM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767993)
Sevgili Melinda..
Ve bu durum bendede bi zamanlar vardı..Çekim yasasıyla'da tanışmıştım ama herşeyi üstün körük biliyordum..
Diyelim ki ben birşeyi çok istiyorum olucağınada emin olduğum şeyler olmuyor,korktuğum durumlarında tam tersi oluyordu..
Bu durum bende uzun bi süre gitti..Ve ben bu siteyi bulduktan sonra kısır döngümü değiştirdim..

Sanırım senin probleminde,benim problemin aynısı gibi..Ben birde bana çok yararı olan bir e-kitap okudum..
Ve o e-kitabı okuduktan sonra,tabi kitabın dediklerine de bir müddet harfi harfiyen uydum..Böyle bir problemim kalmadı..
Normalim diyorum çünkü,o düşüncedeyken bende niye herşey etkiye tepki diyordum..Bir anormallik olduğunu sanıyordum..
İstiyorsan e-kitabı sana özel mesajla bildirebilirim,inan sende o kısır döngünün üstesinden gelebilirsin..

Sevgiyle..

bende herhangi bi problem yok ama o kitabı bende merak ettm simdi bana da bildirirsen sevinirim

mertmis 12-09-2010 09:24 PM

Alıntı:

Casandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767993)
Sevgili Melinda..

Sevgiyle..

Benimle de paylaşırsan çok mutlu olurum , teşekkür ederim.12389

bluegirlx 12-09-2010 09:49 PM

istiyorum demek elimde değil henüz benim değil mesajı veriyor ..istemediğin şeyleri düşünüp onları çekiyorsun..isterken istemediğin şeyleridemi sıralıyorsun ..mesela yanlız kalmak istemiyorum diyemi düşünüyorsun..eğer öyleyse yanlış yapıyorsun..bunun yerine hayatımı sevdiğim insanlarla geçirmeyi sevgi alarak paylaşarak geçirmeyi seçiyorum dersen belki işine yarar..(konu sadece örnek)

karavan 12-09-2010 09:54 PM

Bence kitabı burada paylşmanın herkese yararı olur diye düşünüyorum.
eğer bir mahsuru yoksa tabii ki.
Sevgili arkadaşım sana yardım edebilmeyi birkaç cümle de olsa sana faydalı olabilecek birşeyler söyliyebilmeyi çok isterdim ancak bu konuda pek bir bilgim yok.
Arkadaşlarım tecrübelerini paylaşıyorlar bende izliyorum çok enteresan gerçekten ama inanıyorum ki düzelecektir.

İyiki varsınız.
Teşekkür ediyorum.

YESHAPPY 12-09-2010 10:11 PM

İlginç... Güç ve kuvvet yalnız Allah'ındır sözünü sürekli tekrarla, olumlama gibi düşün. Allah'a tevekkül ettim de. Kötü düşünsende iyi yönde dua etmeye zorla kendini. Kötü düşünsen de Allah'ım sen güzel olanları kabul et, kalbimi ferahlat diye dua ett. Dua ederken de aklına kötü senaryolar geliyorsa. Euzü besmele çekmen yeterli;ama kesinlikle anlamını düşünerek...

Yardımı olur mu bilemem;ama sen yaz dediğin için fikrimi yazdım. İnşallah az da olsa faydam olur.

Bir de bir kitapta okumuştum, kötü düşündüğünde aklına kötü ne geliyorsa kendine sor, "Ne olur yani?" Sürekli sor sor sor...
Bir süre sonra o düşünceler sora sora istem dışı siliniyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM.