Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614936)

cent 16-02-2011 11:51 PM

Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:

perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790410)
bu imgeleme tam olrk ne dmk teta dalgası fln ne anlama gelio açıklayabilr misinz acaba?

Beta, alfa, teta, delta insan beyninin gün içersinde 24 saat içinde girdiği beyin hallerindendir.

Beyin Dalgaları ve Yaratıcı Düşünce

Beyin faaliyetleri dinlerin ve tüm mistik sistemlerin ana unsuru olmuştur. Tarihe mal olmuş bilim insanlarının dahi IQ – EQ kapasitelerine bakarsanız yüksek düzeylerde olduğunu görürsünüz. Albert Einstain’in beyninin yüzde 23’ü çalışıyor örneğine bakarsak beynin önemini biraz daha irdelemiş olursunuz.

Gelelim beyin dalgalarına. Elektroensefalograf beyindeki elektriksel faaliyeti ölçer. Bu ölçümler beyinde her biri kendine özgü işlevlere sahip olan 4 farklı durum saptanmıştır. Bunlar, Alfa, Beta, Teta ve Delta’dır.

Beta Dalgaları: Fazlasıyla meşgul olduğumuz hallerde devreye girer. Hızlı, seri ve inişli çıkışlı dalgalardır. Heyeceanımız arttığında, dış faktörlerce fazlaca uyarıldığımızda beta dalgaları yayınlamaya başlarız. Konuşan biri, ders veren bir öğretmen Beta dalgaları yayar. Konuşma sırasında tartışma çıkarsa, ortalık gerginleşirse, Beta dalgalarının frekansı artar.

Alfa Dalgaları : Heyecan yatıştığında, rahatlayınca devreye girer. Alfa dalgalarının beta dalgalarına kıyasla genişliği daha yüksek, frekansı daha düşüktür. Beta dalgaları saniyede 15 ile 40 Hz yaparken, Alfa dalgaları 9 ile 14 hız yapar.

Teta Dalgaları: Zihnimizin bilinçsiz olduğu hallerde ortaya çıkmakta. Frekansı çok düşüktür. Saniyede 5 ile 8 Hz arasıdır. Teta dalgaları, bastırılmış duygular ortaya çıktığında aktifleşiyor. Bedenimizi dinlendirmeye geçtiğinizde beynimizdeki ilginç ve yaratıcı fikirlerin dalgası teta işbaşındadır.

Delta Dalgaları: Frekansı en düşük olan dalgadır.1,5 ile 4 Hz arasında gidip gelir. Son derece düzensiz yayılır. Bilinçsiz zihnin en derinlerinde uykunun en derin saatlerinde bu dalgaları yayar beynimiz. Yatakta kitap okurkende yayılan dalgalar yine betaya dönüverir.
Uykumuz gelince önce beta, kitabı okumayı bırakıp yanımıza koyunca alfa, uykuya başlayınca teta, uyku derinleşincede delta devreye giriyor.

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

bilgendilo 17-02-2011 09:10 AM

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790401)
banamı yazdın bilemiyorumy789 ama yazdınsada yazmadınsada sende iyiki varsın sağolasın cancazım
iyiki varsın diyenlerimiz umdumuzdanda fazla olsun inşallahcilgin897

sana yazmıştım arkadaşım belirtmeyi unutmuşum alelacele yazıyorum işten fırsat buldukça ondandır..
sevgiler..

perpendicularis 17-02-2011 06:58 PM

hmm ilginç.peki bunlar gerçekten yayılan dalgalar mı yoksa onlar birer simge mi yani sadece isim mi verilmiş? tmm düşünürken veya bşyler hissettiğinde elektrksel uyarılar vs oluyor ama bunlar mı dalga yayıyor? hala tam olrk anlıyamadm:S peki bunları nasıl kontrol ediyoruz dur ben brz da teta yayıyım fln die(:D) bilinçli mi kendimizi o düşünceye yöneltmemz gerekiyor? brz daha açıklarsan çok sevnrm cent:) teşekkürler...

Sultan 18-02-2011 08:55 PM

harikasınız arkadaşlar..
hepinize bol bonuslu bir hafta sonu diliyorum
sevgiyle mutlu kalıny789

cent 18-02-2011 11:40 PM

Alıntı:

perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790509)
hmm ilginç.peki bunlar gerçekten yayılan dalgalar mı yoksa onlar birer simge mi yani sadece isim mi verilmiş? tmm düşünürken veya bşyler hissettiğinde elektrksel uyarılar vs oluyor ama bunlar mı dalga yayıyor? hala tam olrk anlıyamadm:S peki bunları nasıl kontrol ediyoruz dur ben brz da teta yayıyım fln die(:D) bilinçli mi kendimizi o düşünceye yöneltmemz gerekiyor? brz daha açıklarsan çok sevnrm cent:) teşekkürler...

değerli arkadaşım bu konuda sitede birçok yazı bulabilrisin
teta dalgası uykuya dalma esnasında yaşanmakta alfa ve teta dalgası duada veya imgelemede baya etkili oldunu okudum denedim
teta dalgasında bilinçli halde olurda imgeleme yaparsan daha çabuk istediğinin sana geldini inşallah şahit olursun

teta dalgası nasıl desem uykuya dalmak üzereyken bilincin açık ama sen elini kolunu kaldıramadıgın an bu dalgadasın o zaman zaten binlerce düşünce hücumundasın sen sadece başarablilirsen bu anda bilinçli imgelemel canlandırmalar yapacaksın bunu anlatmaya çalıştım

Sultan 23-02-2011 12:09 PM

çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.ona ulaşmak istiyordum...ona nasıl ulaşacağımı sormadığım arkadaş kalmadı.ama bulamadım.
siteyede artık işyerinden giremiyorum.o arkadaşımla konuştuğumu mutlu olduğumu imgeleyip serbest bıraktım.arkadaşımı buldum.ve çok mutlu oldum.siteye girebilmekte bonusu oldu.sevgiyle mutlu ve bol bonuslu kalın.y789

yelda_k 23-02-2011 12:58 PM

tezzz vakittte bu şehirden ayrılıpp daha mutlu olacagım sehiree tainimn çıkmasını imgeliyorum .aşkımı kalbimee yanımaa çektiğimi göruyor onaylıyorr vee hayatıma istiyorumm...

ev arkadasımlaa sohbet sonrası hakkahaların havalarda uçtuguuu birr evvv hayal ediyorrimgeliorumm :)

Sultan 01-03-2011 10:25 AM

uzun zaman önce birine 1800tl vermiştim.
geri vermedi.dün aklıma geldi.
bende o paranın bana geldiğini onunla neler yapacağımı imgeleyip serbest bıraktım.
bu gün beni aradı öğle yemeğine gidelim geçikmiş olan parayıda vereyim diye.süper...sevincli
çekim yasası süper bir şey ve herkes için çalışıyor.
bol bonuslu günler diliyorum.actionsmile
sevgiyle mutlu kalıny789

ipekibrisim 01-03-2011 11:26 AM

sevgili sultan nasıl yapıyorsun bu imgelemeyi, bildiğimiz hayal kurmak mı yaptığın, yoksa daha iyi konsantre mi oluyorsun, ayrıntıları düşünmek de önemli mi? ve istediğimiz şeyi olacak gibi değil de olmuş gibi mi düşünmek gerekiyor?

Sultan 04-03-2011 08:58 PM

Alıntı:

ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791669)
sevgili sultan nasıl yapıyorsun bu imgelemeyi, bildiğimiz hayal kurmak mı yaptığın, yoksa daha iyi konsantre mi oluyorsun, ayrıntıları düşünmek de önemli mi? ve istediğimiz şeyi olacak gibi değil de olmuş gibi mi düşünmek gerekiyor?

ben ne istersem onun gerçekleştiğini imgeliyorum.
gerçekleştiği zaman nasıl bir duygu durumunda olursam öyle hissediyorum.olacak gibi değil olmuş gibi düşünüyorum.oda bonusuyla gelip beni buluyor.
sevgiyle mutlu kaly789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM.