Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464311)

neseli ceni 20-10-2010 11:55 PM

Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Aa bak ben bi türlü adlandıramıyordum. benim çevremde de var o karamsar insanlardan, hatta bir sene onlarlaydım ve sürekli karamsar insanları kendime çeker olmuşum.kainatın şifresini çözmüş gibi hissettim kendimittli3
karamsar insanlardan uzak duruyoruzttli3
radikal kararlar alıyorum bu günlerdettli3
teşekkürler hepinizettli3

halux 14-01-2011 02:00 PM

Normalde hayal dünyası gelişmiş bir kişiyim , Renkli ve kendime has ve tamamen ideallerime yönelik çeşitli hayaller kurarım her zaman.
Hatta bazı zamanlar kopmalalar bile yaşarımki, yani o andan kopar kendi hayal dünyama veririm benliğimi. Ama çekim yasası için imgeleme olayında takılıyorum.

Örneğin daha iyi bir iş isteyen insan veya daha güzel bir araba isteyen insan örneği olsa ve bu örnek üzerinden basit bi şekilde kendinizi o kişinin yerine koyup ne şekilde çekim yasasını kullanacağınızı anlatabilirmisiniz.

Daha önce Zerynthia arkadaşım yardımcı olmuştu bu konuda ama sanırım detaylarda bazen takılıyorum.

Diğer bi konu ise çekim yasasını kullanırken en çok istediğiniz bir konu veya dileğimi yoksa birden fazla konuyu kullanabilirmiyiz ?

sevgiler , saygılar

cikin_emel 14-01-2011 02:45 PM

Alıntı:

halux Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 786831)
Normalde hayal dünyası gelişmiş bir kişiyim , Renkli ve kendime has ve tamamen ideallerime yönelik çeşitli hayaller kurarım her zaman.
Hatta bazı zamanlar kopmalalar bile yaşarımki, yani o andan kopar kendi hayal dünyama veririm benliğimi. Ama çekim yasası için imgeleme olayında takılıyorum.

Örneğin daha iyi bir iş isteyen insan veya daha güzel bir araba isteyen insan örneği olsa ve bu örnek üzerinden basit bi şekilde kendinizi o kişinin yerine koyup ne şekilde çekim yasasını kullanacağınızı anlatabilirmisiniz.

Daha önce Zerynthia arkadaşım yardımcı olmuştu bu konuda ama sanırım detaylarda bazen takılıyorum.

Diğer bi konu ise çekim yasasını kullanırken en çok istediğiniz bir konu veya dileğimi yoksa birden fazla konuyu kullanabilirmiyiz ?

sevgiler , saygılar

Sizin sorunuza verilecek cevabı bende sabırsızlıkla bekliyorum.

yaramazburcuk 19-01-2011 10:52 AM

herkese günaydın .öğrenmek istediğim bişey var.arkadaşlar çekim yasasını uygularken dileğimiz için istediğimiz bişey için nasıl cümleler kurmamız lazım bana yardımcı olurmusunuz.
örnek : ben şunun olmasını istiyroum.şu olsun .evrene emrediyorum bu dileğimi gerçekleştirsin şeklindemi yada benim şu istediğim oldu artık çok mutluyum yada şu isteğimin bana gelmesine izin veriyorum kabul ediyorum şeklindemi olmalı nasıl bi kalıp kullanmalıyım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun kendime bi defter tutup dileklerimi yazmak istiyorum ama nasıl cümleler kurmam gerektiğini bilmiyorum yol gösterirseniz bi kaç örnek verirseniz çok sevinirim

zahiri 29-08-2011 06:39 PM

Alıntı:

yaramazburcuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787480)
herkese günaydın .öğrenmek istediğim bişey var.arkadaşlar çekim yasasını uygularken dileğimiz için istediğimiz bişey için nasıl cümleler kurmamız lazım bana yardımcı olurmusunuz.
örnek : ben şunun olmasını istiyroum.şu olsun .evrene emrediyorum bu dileğimi gerçekleştirsin şeklindemi yada benim şu istediğim oldu artık çok mutluyum yada şu isteğimin bana gelmesine izin veriyorum kabul ediyorum şeklindemi olmalı nasıl bi kalıp kullanmalıyım lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olsun kendime bi defter tutup dileklerimi yazmak istiyorum ama nasıl cümleler kurmam gerektiğini bilmiyorum yol gösterirseniz bi kaç örnek verirseniz çok sevinirim

herhangi bişeyin olmasını istiyorum diye imgeleme yapınca hep isteme noktasında takılıp kalırsınızsevincli

sahipMİŞ gibi davranıp yaşamak gerek evrene emretmek konusunda pek emin değilim .Cünkü bu dilekleri gerçekleştireni biliyoruz dimi? y789inançlarımızı doğru yönlendirip olumlamayla birleştirirsek daha hoş olur bana kalırsa ...

neye sahip olmak istiyorsanız öyleymiş gibi yapın o anı hissedin duyguyu yaşayın ve Allah'a şükrederek o imgelemeyi tamamlayınf678h

house 29-08-2011 07:32 PM

Arkadaşlar bende şunu bir türlü çözemedim, mesela dileğimiz var bunun için düzenli olumlama ve imgeleme yapıyoruz tamamdır ama birde unut, salıver,oldu gibi yap deniyor ya ben şimdi hergün olumlamasını ve imgelemesini yaptığımı şeyi nasıl unutcam?ağla2sonrasında birde gerçek hayata dönünce mış gibi yapsam bile gene aynı hayata dönmek bende umutsuzluk yaratıyor umarın anlatabildim demek istediğimi bende şöle yapyıroum artık olumlamalarım daha genel davranışlarıma yönelik dileklerimle ilgili yapmıyorum bir defa çok güçlü niyet edip elimden geldiğince o hayatı yaşıyor gibi davranıyorum çünkü olumlama yapmaya devam edince egom bak hala olmadı sen uğraş dur gibilerinden laflar ediyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz dostlarım? inanç çok önemli ben bir kez çok yoğunlaşıp inanıyorum ve öylece bırakıyorum öteki türlüsünü beceremedim yawbad45

zahiri 29-08-2011 11:10 PM

öylece bıraktıgında salıvermiş oluyosun sevgili arkadaşım ::)
kaygı taşıyosun galiba elde etmek istediklerine ulaşmak zor görünüyo olabilir.şey yapabilirsin mesela hergün imgeleme yapıyosan hep aynı imgeleme üzerinden değilde 1.gün 2.gün şekliyle hayal et yani diyelimki bi araba istiyosun önce sür dene test et .2.imgelemende aileni gezmeye götür 3.de alışverişe git yada tatile ne bileyim işte =)) inşallah hayırlısı olur hakkımızda ne diliyorsakk eeeeeen güzel şekliyle elde etmek umuduyla...

house 30-08-2011 12:36 AM

Teşekkürler arkadaşım cevabın gerçekten mantıklı ve evet haklısın kaygı var birazcık üstelik herşey yolunda gidiyor ama işte ah o senelerin şüphesi kolay atılmıyor ama hoşuma gitti böyle kademeli imgeleme yapayım 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.