Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464311)

vitamin61 05-04-2010 09:15 PM

Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Her şeyin sorumlusunun biz olduğumuzu sanmıyorum ama bunun sorumlusu sen olabilirsin canımy789 onu görmeyi çok istediğin için olmuş olabiliry789

kinetix 05-04-2010 09:28 PM

Bir insan hangi enerjiyi taşıyorsa, (bu anlık bir düşünce olarak algılanmamalı)
yaşam tarzı hangi eda ile yürüyorsa, etrafına toplayacağı insanlar da onun gibi olacaktır ve yaşayacağı hayatı kendisi seçecektir. Çekim yasası budur.

"Hayatını değiştirmek istiyorsan , önce etrafındakileri değiştir. Etrafındakiler değişince emin ol hayatın değişmeye başlar" krzm67

pierrr 05-04-2010 09:32 PM

farkında olupta yapamamk ne peki

Nesira 05-04-2010 09:37 PM

Vitaminciğim, ben görmeyi çok istemedim aslında, sadece hatırıma düşmüştü. y789 Hayır eskiden bir bilgisayarla geliyordu, şimdi ikisi de bozulmuş, almış gelmiş.. Ben bu kadar mı çektim kendime ya y789

vitamin61 05-04-2010 09:38 PM

y789

kinetix 05-04-2010 09:40 PM

Farkında olup ta yapamamak mücadele etmemektir. Seçimin buna değecek bir şeyse mücadele etmek gerek .f678h

vitamin61 05-04-2010 09:41 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598567)
Farkında olup ta yapamamak mücadele etmemektir. Seçimin buna değecek bir şeyse mücadele edeceksin ..

alk78

yaseminist 06-04-2010 06:40 AM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598558)
Bir insan hangi enerjiyi taşıyorsa, (bu anlık bir düşünce olarak algılanmamalı)
yaşam tarzı hangi eda ile yürüyorsa, etrafına toplayacağı insanlar da onun gibi olacaktır ve yaşayacağı hayatı kendisi seçecektir. Çekim yasası budur.

" Etrafındakiler değişince emin ol hayatın değişmeye başlar" krzm67

"Hayatını değiştirmek istiyorsan , önce etrafındakileri değiştir." demişsin, buna kesinlikle katılıyorum ama bunun da yine kişinin kendisi ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Yani yaydığınız enerji ne yönde ise ve sahip olduğunuz enerji ne kadar pozitif ise, etrafınızdaki kişiler de o şekilde size davranıyor. Ben, bunu kendi hayatımda defalarca tecrübe ettim. Ben pozitif olmaya devam ettikçe, benim bu enerjimden rahatsız olan ve beni sürekli olarak aşağıya çekmeye çalışan kişiler (bir anlamda, çevremdeki karamsar kişiler) ya bir vesile ile, bir şekilde hayatımdan çıktılar ya da benim pozitif enerjimden etkilenip benim gibi pozitif düşünmeye başladılar. "Pozitif düşün, pozitif yaşa" diye boşuna dememişler. Pozitif düşüncenin gücü budur işte!!!y789

kinetix 06-04-2010 09:30 AM

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598944)
"Hayatını değiştirmek istiyorsan , önce etrafındakileri değiştir." demişsin, buna kesinlikle katılıyorum ama bunun da yine kişinin kendisi ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Yani yaydığınız enerji ne yönde ise ve sahip olduğunuz enerji ne kadar pozitif ise, etrafınızdaki kişiler de o şekilde size davranıyor. Ben, bunu kendi hayatımda defalarca tecrübe ettim. Ben pozitif olmaya devam ettikçe, benim bu enerjimden rahatsız olan ve beni sürekli olarak aşağıya çekmeye çalışan kişiler (bir anlamda, çevremdeki karamsar kişiler) ya bir vesile ile, bir şekilde hayatımdan çıktılar ya da benim pozitif enerjimden etkilenip benim gibi pozitif düşünmeye başladılar. "Pozitif düşün, pozitif yaşa" diye boşuna dememişler. Pozitif düşüncenin gücü budur işte!!!y789

Harikasın , tebrik ederim seni Yaseminist. Farklı düşündüğümüzü sanmıyorum sizinle. Beni de aşağıya çekmeye çalışan hemde bunu kasıtlı ve sürekli yapmaya çalışanlar var. Bendeki pozitif enerjiyi bir lokmada yutabiliyorlar, kendileri nasıl yaşıyorsa benim de onlar gibi hatta daha kötü koşullarda yaşamamı istiyorlar. Ama ben onlara izin vermiyorum. Ve yaşadığım şehri değiştirmek üzereyim çünkü ciddi bir şekilde rahatsız oldum.

yaseminist 06-04-2010 10:51 AM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598949)
Harikasın , tebrik ederim seni Yaseminist. Farklı düşündüğümüzü sanmıyorum sizinle. Beni de aşağıya çekmeye çalışan hemde bunu kasıtlı ve sürekli yapmaya çalışanlar var. Bendeki pozitif enerjiyi bir lokmada yutabiliyorlar, kendileri nasıl yaşıyorsa benim de onlar gibi hatta daha kötü koşullarda yaşamamı istiyorlar. Ama ben onlara izin vermiyorum. Ve yaşadığım şehri değiştirmek üzereyim çünkü ciddi bir şekilde rahatsız oldum.

Sen de harikasın, asla pes etmek yok y789Hayat bizim kendi hayatımız olduğuna göre kimsenin bizi üzmesine izin vermeyelim, kendi gücümüzün farkında olalım, şu bir gerçek ki, pozitif enerji her zaman kazanır krzm67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM.