![]() |
Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Her şeyin sorumlusunun biz olduğumuzu sanmıyorum ama bunun sorumlusu sen olabilirsin canımy789 onu görmeyi çok istediğin için olmuş olabiliry789 |
Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Bir insan hangi enerjiyi taşıyorsa, (bu anlık bir düşünce olarak algılanmamalı) yaşam tarzı hangi eda ile yürüyorsa, etrafına toplayacağı insanlar da onun gibi olacaktır ve yaşayacağı hayatı kendisi seçecektir. Çekim yasası budur. "Hayatını değiştirmek istiyorsan , önce etrafındakileri değiştir. Etrafındakiler değişince emin ol hayatın değişmeye başlar" krzm67 |
Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar farkında olupta yapamamk ne peki |
Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Vitaminciğim, ben görmeyi çok istemedim aslında, sadece hatırıma düşmüştü. y789 Hayır eskiden bir bilgisayarla geliyordu, şimdi ikisi de bozulmuş, almış gelmiş.. Ben bu kadar mı çektim kendime ya y789 |
Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar y789 |
Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Farkında olup ta yapamamak mücadele etmemektir. Seçimin buna değecek bir şeyse mücadele etmek gerek .f678h |
Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Alıntı:
|
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM. |