![]() |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. hatta tezahürat isteyen bir durumsa tezahürat bile yaparız tüm site sakinleri olarak...isteriz956k isteriz956k isteriz 956kisteriz956k...hadi arkadaşlar takılın sizde956kk8908956kk8908956kk8908 |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. 2009 un son günlerinde tanıştığım Hayatimdegisti.com içinn. . (her ne kadar ödünçalıntı ollsada blissy) HER GİDEN UMUTSUZLUĞUN ARDINNNDANN HEP BİZ OOOOLLLDUK MUTTLU OLAAANNN HAYKIRSAK DUYARLARMI SESİİİİMİİZİİİİİİİ MUTSUZ OLAN İNSANLAR OOOOOOOOOOOOOOOO SENDEN BAŞKA SENDEN BAŞKA YAŞAYAMAM HİÇ Bİ SİTEYLE SENDEN BAŞKA SENDEN BAŞKA TAKILAAMAM HİÇ Bİ FORUMDA |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. Alıntı:
|
Cevap: yeni yıl hediyesi.. ay çok güldüm harika senden başka senden başka ha.... |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. harikasınız sevincli şarkıya bayıldım.. cilgin897 bu yıl da hepimize faydalı olması için güzel bir hazırlık içerisindeyim.. bu haftaya yetiştirmeye çalışıyorum.. önümüzdeki haftaya kesin elinizde 12389 her günümüzün mutlulukla şekillenmesini dilerim.. sevgiler.. kiss3 |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. ben büyük bir merakla bekliyorum sizin verdiğiniz yöntemler bende çok etkili oluyor çünkü :) |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. Bu yıl hediyeniz benden. Herkes düşlediğini alsınO0 |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. çok güzellll.... |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bütün dileklerimizizzzz evrenin hayrına tez zamanda gerçekleşsin... |
Cevap: yeni yıl hediyesi.. Çok teşekkürler ttli3 Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 PM. |