| ||||||||||
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası denedim ve oldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar , kardeşler , sanırım siz işin dalgasındasınız..ben çok ciddiyim..şu kaşık bükme meselesinde amaç, kaşığı bükmek değildi, o sadece bir araç...bunun farkındayız diyeceksiniz.. ama farkında olmak yetmez.uygulama yoksa , farkındalığın da bir anlamı yok demektir. ayrıca ŞEYH filan da değilim..inançlı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
denedim ve oldu | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #26 (permalink) |
| Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: diyarbakir
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | Arkadaşlar , kardeşler , sanırım siz işin dalgasındasınız..ben çok ciddiyim..şu kaşık bükme meselesinde amaç, kaşığı bükmek değildi, o sadece bir araç...bunun farkındayız diyeceksiniz.. ama farkında olmak yetmez.uygulama yoksa , farkındalığın da bir anlamı yok demektir. ayrıca ŞEYH filan da değilim..inançlı sade basit bir insanım.... şeyh olmak için , taşıdığımız bedenimizden sıyrılıp bambaşka alemlerde bambaşka zamanlara gidip gelme becerisini kazanmak , yer zaman sınırı olmadan , olaylara müdahale edebilme gücüne sahip olmak , gerekir..aynı anda bir kaç yerde olabilmek gerekir.. bu özellikler kolay kazanılır özellikler değildir.. 35 yıl çöllerde , yerde biten otlarla beslenerek , sırf nefsini terbiye etmek için , o kadar zahmete katlanabilmek kolay mı? ya da karanlık bir odaya kapanıp sadece günde bir zeytin parçasıyla 40 gün , düşünce okyanuslarına dalmak.. hangi babayiğit , ya da anayiğit ( bunu ben türettim :)) ) yapabilir ?? bunlar basit şeyler değil.. gelelim şu rakamlar meselesine.... düşünce gücü o kadar büyük ki , tarifini yapmak için kelime bulamıyorum.. o rakamlar , uygun bir ruh haline girdiyseniz, denizden yüzeye çıkıp , tekrar hızla denize dalan bir yunus balığı gibi yahut da bir balina gibi , bir anda görünüp kaybolur..onları yakaladığınız an , iş tamamdır.. bu , kendinizi zorlamakla filan olmaz... o rakamlar kendiliğinden gelir ..veya hiç gelmez.. ya da 6 hanenin sadece biri , ikisi üçü gelebilir..bu rakamları görebilmek için , siz , kendi beyninizde bir ekran oluşturursunuz bir yol verirsiniz.. ben , elektronik mühendisi olduğum / olacağım için , digital ekran seçtim. rakamları da yeşil renkli digital rakamlar olarak düşünüyorum . siz roma rakamları olarak da düşünebilirsiniz.hayal dünyanıza kalmış :)) işin suyunu çıkarmadan , hepimize faydalı olabilecek düşünceler üretin ..en derin sevgilerimle..
__________________ Mükemmel Bir Sistem |
| | |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| denedim, oldu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası denedim ve oldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar , kardeşler , sanırım siz işin dalgasındasınız..ben çok ciddiyim..şu kaşık bükme meselesinde amaç, kaşığı bükmek değildi, o sadece bir araç...bunun farkındayız diyeceksiniz.. ama farkında olmak yetmez.uygulama yoksa , farkındalığın da bir anlamı yok demektir. ayrıca ŞEYH filan da değilim..inançlı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi