| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İsteklerimizi Gerçekleştirmek-Beyin Fırtınası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba arkadaşlar çekim yasasını yaptığınızı ama sonuç almadığınızı yazıyorsunuz acaba bunu isterken acaba hiç düşündünüzmü istiyorum ALLAH ın izniyle diye hayırlısı ise diye hak yasasına uygunmu diye evren evet sonsuz isteklere cevab veriyır ama yaradan buna izin verdiği sürece bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() merhaba arkadaşlar çekim yasasını yaptığınızı ama sonuç almadığınızı yazıyorsunuz acaba bunu isterken acaba hiç düşündünüzmü istiyorum ALLAH ın izniyle diye hayırlısı ise diye hak yasasına uygunmu diye evren evet sonsuz isteklere cevab veriyır ama yaradan buna izin verdiği sürece bu geçerlidir isteklerimizi ne iin istiyoruz egomuzla barştıkmı kendimizi seviyormuyuz bilinç altımızı seviyor ve afediyormuyuz, istelerimiz başkaları için hayırlımı yoksa güç içinmi istiyoruz hepsine evet derseniz hayırlı zaman kesinlikle gelecektir iste ve bırak amaaaa kendimizi ve agomuzu tatmin için istiyorsak gelse bile anında gider hak yasası kesinlikle devreye giriyor tekrar içimize dönüp bakalım nei eksik veya yanlış yapıyoruz kalb gözü güzel ise inanınki evren şaşmadan anında cevap veriyor sevgiler ve saygılar herkese
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
beyin firtinasi, cekim yasasi, kuantum, sir |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İsteklerimizi Gerçekleştirmek-Beyin Fırtınası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba arkadaşlar çekim yasasını yaptığınızı ama sonuç almadığınızı yazıyorsunuz acaba bunu isterken acaba hiç düşündünüzmü istiyorum ALLAH ın izniyle diye hayırlısı ise diye hak yasasına uygunmu diye evren evet sonsuz isteklere cevab veriyır ama yaradan buna izin verdiği sürece bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi