Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı Çeviren ve Derleyen: Sevinç Sultan Herhangi bir şey tezahür ettirmeyi başarabildiniz mi? Bu içinde yaşadığımız harika Evren tarafından sunulan sınırsız olasılıklara ulaşma ve onları fiziksel dünyanızda tezahür ettirme yeteneğiniz var. Hayal ettiğiniz her ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-01-2009, 05:33 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı

Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı

Çeviren ve Derleyen: Sevinç Sultan

Herhangi bir şey tezahür ettirmeyi başarabildiniz mi?


Bu içinde yaşadığımız harika Evren tarafından sunulan sınırsız olasılıklara ulaşma ve onları fiziksel dünyanızda tezahür ettirme yeteneğiniz var.

Hayal ettiğiniz her şey kelimenin tam manasıyla gerçekleşir. Eğer sınırsız olasılıklara karşı alıcı olursanız ve onları gerçekten görmeye istekli iseniz, arzuladığınız her şeyi tezahür ettirebilirsiniz.

Eğer hergün sürekli olarak bu şekilde davranabilirseniz hayatınız hayal edemeyeceğiniz şekilde başarı eğlence ve sevgi içinde geçer.


Sınırsız potansiyellere ulaşan birisi ile bulunduğu yerde çakılıp kalmış birisi arasındaki farklar
*enerjileri
*motivasyonları ve
*davranışlarıdır.


Birçok insan herhangi bir zorlukla ve engelle karşılaştığında hayallerini tezahür ettirmeye son verirler, kendilerini engellerler ve evrenin şu gerçeğini unuturlar.

Bu gerçek “ her şey enerjiden , bilinçten ve sınırsız olasılıklardan oluşmuştur."


Ne zaman zorluklar altında ezildiğinizi hissederseniz , ne zaman "yapamam" deyip başarısızlık hissederseniz, işte o zaman bu çok önemli gerçeği hatırlayın ve hemen eski davranış şeklinizi değiştirip yeni bir davranış şekli edinin .

Durdurulamaz olanla , sürekli olanla bağlantı halinde olduğunuzu hatırlayın.

Sizin gerçeğinizin özü budur.

Siz bu'sunuz Gerçekten durduralamayan sürekli tezahür ettiren bir sanatçısınız .

Henüz bunu hissetmiyorsanız şimdi size bunun beş sırrını anlatacağım. Sürekli tezahür makinesi olmanızı sağlayacak olan beş sır.

1.
Kendinizi durdurulamaz olarak hissetmeniz için zihninizi yeniden programlayın.

Hergün durdurulamaz olduğunuzu ilan edin. Zihninizi arzuladığınız her şeyi elde etmek için programlayın. Hatırlayın neye odaklanırsanız o büyür. Öyleyse sürekli tezahür ettiren biri olmak üzerine odaklanın.

Bu onaylamayı hergün 5 kez yüksek sesle tekrarlamınızı taviye ediyorum
“ Ben durdurulamaz bir şekilde sürekli arzularımı tezahür ettiririm.”
Sabah aynaya ilk baktığınızda bunu 5 kez yüksek sesle söyleyin. Bunu hissederek söyleyin. Gün içinde aklınıza geldikçe 5 kez yüksek sesle söyleyin.



2. Bütün engelleri fırsat olarak görün


Ne zaman bir zorluk ve engel ile karşılaşırsanız bunu büyümek için bir fırsat olarak görün.
Bu deneyimleyerek nasıl büyürsünüz ? İçinize bakın . Önünüze çıkan her problemin fırsat , büyüme , öğrenme olması için neyin değişmesi gerektiğini kendinize sorun.

Problem çözmenin ve keşfetmenin içinizdeki çocuğun eğlencesi yapın.

Arkadaşlarınızla bir araya gelin ve beyin fırtınası yapın , problem çözün. Ne kadar büyüdüğünüzü görüp şaşıracaksınız. Kendinizi bloke edilmiş hissettiğinizde , her zaman keşfetmeniz gereken bir çözümün sizin onu keşfetmenizi beklediğini hatırlayın. Diğer kişilerin size yardım etmelerine izin verdiğinizde bu blokajlar mutlaka çözülür.


3. Evrenden Destek isteyin


Evren canlı, yüksek bilinçli, enerji ve zeka alanıdır. Evren sizin durdurulamaz bir şekilde sürekli bütün büyük hayallerinizi ve arzularınızı tezahür ettirmenizi ister. O sadece ondan rehberlik istemenizi bekliyor.
Bir kez Evrene güçlü bir rica gönderin Ricanız hemen cevaplanacaktır. Evren size karşılaştığınız problemlerin üstesinden gelmeniz için yardım edecektir.
Evrene rica göndermenin kolay yolları
- Evrene bir mektup yazın ihtiyacınız olan şeyi anlatın , mektubunuzun sonunda Evrene bunları size sağladığı için önceden teşekkür edin.
- Meditasyon durumuna geçerek Evrenden yardım isteyin.
- Hergün Evrenin sizi desteklediğini onaylayın .
Size iki onaylama cümlesi veriyorum.
* Ben tümüyle evren tarafından destekleniyorum.
* Evren bana aradığım tüm cevapları hemen veriyor.


4. Tutku hissettiğiniz şeylere bağlanın

Ne kadar tutkulu iseniz hayallerinizi o kadar hızla tezahür ettirirsiniz. Bir şey için ne kadar çok heyecanlanırsanız, doğal olarak tezahür ettirme titreşimlerinizide o kadar artırırsınız ve her şey daha çabuk ve daha kolay tezahür eder. Öyleyse ne zaman bloke olduğunuzu hissederseniz istediğiniz şeyi gereçekten ama gerçekten neden istediğiniz üzerine odaklanın.
Arzunuzu tezahür ettirirmeniz nedeniyle dünyanın nasıl daha iyi bir yer olacağı konusu üzerine odaklanın. Bu tutku enerjisi kelimenin tam anlamıyla engelleri yakacak ve size yol açacaktır. Tutku öyle güçlü bir enerjidir ki o tam anlamıyla yeni fırsatları ve çözümleri size getirecektir.


5. Sadece sizi esinlendiren eylemleri yapın.

Evrene enerji yayımladığınızda evren size yayımladığınız enerjinin 1000 kat daha güçlüsünü ve fazlasını size geri yansıtır. Evrene gönderdiğiniz enerji Evren tarafından mutlaka aynı şekilde geri yansıtılır. Eğer Evrene eylem formunda esinlenmiş bir enerji gönderirseniz, bu gönderdiğiniz enerji esinlenmiş sonuçlarla hemen size geri gelecektir.
Esinlenmiş cevaplar almak için kendinize sorun. Şimdi gerçekten ne yapmaktan hoşlanırım diye sorun. Sonra ruhunuza ne yapmanızı söylüyorsa onu yapın. Eğer bunu yapmayı sürdürürseniz kısa sürede size meydan okuyan engeller ne olursa olsun doğal olarak çözümlerini bulacaksınız ve kısa sürede arzularınız tezahür ettireceksiniz…






sevgiler..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2009, 05:47 PM   #2 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart

çıktısını alıp günde bir kaç kez okumak lazım :)
saolasın shamanic ablacım
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2009, 09:09 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart

çıktı alma konusuna kesinlikle bende katılıyorum.
çok güzel hazırlanmış.böyle okuyunca istediğimiz her şeyi çekmek ne kadarda kolaymış gibi görünüyor :)
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2009, 03:58 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart

iyi geldi bu yazı Shamanic'cim.bu aralar içimdeki geveze susmuyor ,susmuyor sürekli konuşuyor bıdı bıdı .gece demiyooor gündüz demiyor.hiç böyle hissetmezdim uzun zamandır.çekim yasası benim için çalışma bu aralar dur lütfen (kötü düşüncelerim için çalışma yani yanlış anlama).
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2009, 07:06 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 91
Tesekkür: 240
85 Mesajinıza toplam 490 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkyolu will become famous soon enoughışıkyolu will become famous soon enough
Standart

shamanıc ,çok güzel bilgilerdi.Ben de hedefimin gerçekleşmesi doğrultusunda bu çalışmalarıda sık sık okuyup,uyguluyacağım..
ışıkyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
biri, ettiren, olmanin, sirri, surekli, tezahur


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sürekli tezahür ettiren biri olmanın 5 sırrı Çeviren ve Derleyen: Sevinç Sultan Herhangi bir şey tezahür ettirmeyi başarabildiniz mi? Bu içinde yaşadığımız harika Evren tarafından sunulan sınırsız olasılıklara ulaşma ve onları fiziksel dünyanızda tezahür ettirme yeteneğiniz var. Hayal ettiğiniz her ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.