Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

"An"da Kalmak

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası "An"da Kalmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız “An”da kalmak Bir türlü dilimizden düşürmediğimiz ve savunduğumuz “an”da kalmak hiçte o kadar kolay bir durum değildir aslında. Geçmişe ve geleceğe ait düşüncelerin gri hücrelerimizden ışık hızı ile hareket etmesi ve bizlerin de “çobanını takip eden kuzu” gibi bu düşüncelerin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

"An"da Kalmak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-09-2008, 10:48 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart "An"da Kalmak

“An”da kalmak

Bir türlü dilimizden düşürmediğimiz ve savunduğumuz “an”da kalmak hiçte o kadar kolay bir durum değildir aslında. Geçmişe ve geleceğe ait düşüncelerin gri hücrelerimizden ışık hızı ile hareket etmesi ve bizlerin de “çobanını takip eden kuzu” gibi bu düşüncelerin peşinden sürüklenmesi “an”da kalma şartlarımızı iyice zorluyor. Bazen düşüncelerimiz bizi bir noktaya sabitlerken, bazen rüzgâr tarafından savrulurcasına dağıtıyor. Her iki durumda şimdi’de kalmamızı zorlaştırıyor.

Anın sürekli aktığını, halden hale girdiğini anladığımızda, sabitlenmenin bizi geçmişte tuttuğunu ve o an içinde bulunduğumuz durumu algılamamızı engellediğini fark ederiz. Rüzgârda savrulmanın ise, başkalarının ne düşündüğü üzerinde fikir yürütmek olduğunu  ve başkalarının elbiselerine bürünmek, özümüzden uzaklaşmak olduğunu anlarız. Tüm bunlar bizi kendi “an”ımızı ve bilincimizin değerlerini anlayabilme fırsatından uzaklaştırır.

Her ikisi de, bizi içinde bulunduğumuz şimdiden koparır dolayısı ile evrenle olan bağımız da kopar.

Yeni fikirler, yaratıcılık ve ifadenin gücü  “an”da gizlidir.  Aslında gizlidir demek pek doğru olmuyor, apaçık ortadadır ama biz onu görmekten yoksun olabiliyoruz. Yaratıcılığımızı maddesel boyuta dönüştürebilmemiz için öncelikle ona ulaşmalı, yani “an”ı yakalamalıyız.

“An”ı yakalamak için egzersiz yapmak gerekir. Bu egzersizlerin yoğunluğu ise zamanla artırılmalıdır (gerçekten yoğunluğu kastediyorum, süreyi değil).

Kendimden örnek vereyim;

Meditasyon “an”da kalabilmek için kullanılabilecek en iyi araçlardan biridir. Meditasyonu ilk öğrenmeye başladığımda, hocam bana tek bir odak vermişti. Bu odağı kullanarak duyularımı dışarıya kapamayı öğrenmem gerekiyordu.

Başlangıçta pek kolay olmasa, zaman içerisinde pek de zorlanmadan odaklanmayı başarıyordum. Anda kalmak denen kavramı yaşadığımı sanıyordum. Zaman içerisinde, bu çalışmalar sayesinde duyularımın geliştiğini, zihnimin ise daha kurnaz ve kıvrak olmaya başladığını fark ettim. Zaman içerisinde tek odak yetmemeye başladı. Meditasyonda her zamanki çalışmamı yapmama rağmen, aynı zamanda düşünebiliyor, duyabiliyor, kokuları alabiliyor, hatta görebiliyordum(vizyon). Eskiden boşluk olarak adlandırdığım hal, artık boşluk değildi.

Algılarım hassaslaşmıştı. Hocamla gidip konuştuğumda artık ikinci bir odak daha kullanmam gerektiğini söyledi. İki odaklı çalışma, çok zor olmaz diye düşündüm ama kavramam zaman aldı. Tekrar boşluğun içinde yüzmeye başladım. Bu boşluklarda yüzmek benim için sanırım “an”da olmaktı (“sanırım” diyorum, çünkü  kelimelerin ifade ve içerikleri de benimle yaşamışlıklarım ile birlikte gelişiyor).

İki odaklı meditasyonu başarmaya başladığımı fark ettiğim an, tekrar algı düzeyimin arttığını ve boşlukta olmadığı anladım.

Şu an beşinci odağı da kullanarak meditasyon yapmaya çalışıyorum. Ne kadar başarılı olduğum ise göreceli ve tartışmaya açık. Bazen başarılı olsam da, zaman zaman “an”dan kolaylıkla kopabiliyorum. Okuduğum bir yazı, ya da duyduğum bir söz, bir film v.s. tekrar “an”a dönmem gerektiğini hatırlatıyor.

Bu çalışmalardan anladığım “an”ın, algı ve farkındalık arttıkça daha odaklı ama yoğun birimlerden oluştuğu, kendimize ait “an”ın ise bu çalışmalarla tüm çapaklarından, çer ve çöpünden temizlendiğidir. Aynı zamanda arındırılmış bir “an”a, kalitesiz “şimdi”den çok daha fazla şey sığdırabildiğimizi fark ettim.
Egzersizler sayesinde zihin süzgecimizi, arınmamış düşünceleri, geçmişi, geleceği yakalamaya programlarız. Bu güvenlik duvarını aşan ve bize ulaşanlar ise kaliteli, işe yarar ve en önemlisi “an”a ait olurlar.

An’ı yakalamak sadece meditasyonla olmak zorunda değildir. Çok severek yaptığınız işleri ya da zevkle geçirdiğiniz zamanları düşünün. Bu ister yemek yapmak olsun, ister müzik dinlemek, çocukları seyretmek…. Hepimiz için farklı zamanlarda, farklı şeyler olabilir bunlar. Bunlar mutluluk anlarıdır. Fakat yine de meditasyon kendimizi bilerek ve isteyerek an’a bağlama çalışmalarının en iyilerinden biridir… diğer saydıklarımız ise daha çok üzerinde çalışılmadan ortaya çıkan hallerdir.

Bu gibi durumlarda zamanın süresini tanımlamamız çoğunlukla zordur, aynı “an” için hem çok kısa, hem de çok uzun ifadesini kullanabiliriz.
Bu tür “an”ların kalitelerini artırdığımızda, günlük hayatımızda daha kolay “an” ile bağlantı halinde olabiliriz.

Çekim yasası çalışmalarınızı yapmadan önce meditasyon yapmanız son derece etkili olacaktır. Bağlantıların en güçlü olduğu anlarda özgüveniniz  tam olur, ne istediğinizi/neye sahip olduğunuzu çok iyi bilirsiniz. Hal böyle olunca, isteklerinizi dile getirirken iç sesiniz titremez, çünkü bağlantınıza, onun yetkinliğine güvenirsiniz. Sahip olduğunuzu iliklerinize kadar hissedersiniz.

An’da kalmanız dileği ile
Yurdahal
23.09.2008
Salı 22:38
Bostancı







 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2008, 04:09 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart

Anda kalmaya başlıyorum galiba eskiden biçok şey için çok yoğun endişe yaşarken artık bu endişeleri duymamaya başladım ki olumsuzluklar olmasına rağmen. sonucu bekliyorum bakalım yeni yıla nasıl giricem?
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


"An"da Kalmak

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası "An"da Kalmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız “An”da kalmak Bir türlü dilimizden düşürmediğimiz ve savunduğumuz “an”da kalmak hiçte o kadar kolay bir durum değildir aslında. Geçmişe ve geleceğe ait düşüncelerin gri hücrelerimizden ışık hızı ile hareket etmesi ve bizlerin de “çobanını takip eden kuzu” gibi bu düşüncelerin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.