Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

BİLİNÇALTI'NIN YASASI

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası BİLİNÇALTI'NIN YASASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evren yasalarla yönetilir. Başarı yasa ile yönetilir. Sizin bilinç altınızda yasa ile yönetilir.Bilinç altımızın yasası inanç yasasıdır. Birçok kendine yardım kitabı ve motivasyon hocaları inancın gücünden bahseder.Ortaya koydukları genel mesaj,Napoleon Hill’in söylediği gibidir... “aklınız neyi kabul edip inanıyorsa, onu gerçekleştirebilir” ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

BİLİNÇALTI'NIN YASASI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-05-2007, 01:40 PM   #1 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart BİLİNÇALTI'NIN YASASI

Evren yasalarla yönetilir. Başarı yasa ile yönetilir. Sizin bilinç altınızda yasa ile yönetilir.Bilinç altımızın yasası inanç yasasıdır. Birçok kendine yardım kitabı ve motivasyon hocaları inancın gücünden bahseder.Ortaya koydukları genel mesaj,Napoleon Hill’in söylediği gibidir... “aklınız neyi kabul edip inanıyorsa, onu gerçekleştirebilir” Aklınızın inandığı her şeyi gerçekleştirebileceği doğrumudur yoksa motivasyonel bir yalanmıdır ?Bu benim bir kendine yardım kitabını okuduktan ve başarı seminerlerine katıldıktan sonra kendime sorduğum soruydu. Kendime ayrıca “ eğer ben sansız doğduysam”,”başarılı olmak kaderimde yoksa” gibi soruları da sordum.

İnanç kavramım Dr.Joe Vitale’nin Ruhsal Pazarlama adlı kitabını okuyunca değişti.Aslında “aklımız neyi kavrayıp inanıyorsa, onu gerçekleştirebilir “ yerine “ bilinçli aklınızın kavrayıp, bilinçaltınızın inandığı gerçekleşir” demek gerekir. Bu sizin bilinç altınızın gücüdür. İşte sebebi;
Bilinç altımız mıknatıs gibidir.Kendi inançlarını yansıtan şeyleri çeker.Açıkçası, bilinç altımızda belli bir inanç varsa, bilinçaltımız bu inanca uygun titreşimler yaratır ve bunu yansıtan veya buna uyan olayları ve insanları kendine çeker.Buna Evrensel Titreşim ve Çekim Yasası denir. Siz inanmasanız da.. İnanmasanız da nasıl yerçekimi yasası varsa bu yasa da vardır.Bu yasa sizi inansanız da inanmasanız da etkiler.
Eğer bilinçaltınız yaşamınızın zor geçeceğine inanırsa,gerçekten yaşamınız zor olacaktır.Karşılaşacağınız olaylar ve insanlar hayatımızı zorlaştıracaktır. Eğer bilinçaltımız paranın zor kazanılacağına inanırsa ,para zor kazanılacaktır.Para kazanmakta zorluk çekiyorsanız, bilin ki bilinçaltınız paranın kolay kazanılmadığına inandığı içindir.Karşınıza çıkan fırsatlar para kazanmak için insan üstü çaba göstermeniz gerekenler olacaktır.

Yukarıdaki paragrafı başka sözcüklerle anlatayım. Yaşamınız zorsa, bunun sebebi bilinçaltınızın yaşamın zor olduğuna inanmasıdır.Para kazanmakta zorluk çekiyorsanız sebebi bilinç altınızın paranın zor kazanılacağına olan inancıdır. Zor geçen yaşamınız veya maddi durumunuzla ilgili başka hiçbir kimseyi suçlamanıza gerek ve neden yoktur.

Burada anlatmaya çalıştığım şudur; “Sizin gerçeklerinizi Sizin bilinç altınız yaratır.” Hayata başarılı olabilmesi için kişinin tamamen ve adamakıllı anlaması gereken en önemli deyiştir.

Biz bilincimizin gücünü bir fikri kavramak için ,bilinçaltımızın gücünü ise sonuca ulaşmak için kullanırız. Birçok kişi bunun tersini yapar. Bilinçlerini neticeye ulaşmak için kullanırlar,buda genellikle stress ve endişe yaratır. Bu bilinç gücümüzle,bilinç altı gücümüzü kullanımdaki farktır.

Şimdi bilinçaltımızın ne olduğunla ilgili bir benzetme vereyim. Bilinçaltınız bilgisayarınızın hard diski gibidir.Ekranda gördüğünüz ise sizin gerçeğiniz veya yaşantınızdır.

Ekrandaki bilginin nereden geldiğini kendinize sorun.Hard diskten gelmesi gerekir değilmi? Eğer bilgisayar ekranı sizin gerçeğinizi gösteriyorsa, bu nereden geliyor? Bu benzetmeye göre sizin bilinçaltınızdan .

Söylemek istediğim, sizin gerçeğiniz veya deney imlemekte olduğunuz yaşam, bilinçaltınızdaki inançlarınızın bir yansımadır.Birçok insan sıkça iş değiştirmelerine rağmen ,nereye giderlerse gitsinler aynı sorunlarla karşılaştıklarının farkına varırlar.Anlamadıkları ise, dışsal şartları
değiştirmek yerine içinizdeki inançları değiştirmek gerektiğidir. İnançlarını değiştirince, yeni insanlar ve yeni işlere çekim hissedecekler; dünyaları da bilinçaltındaki inançlarının değişimine paralel olacaktır.

Seminerlerime katılanlara inançların gerçekleri yarattığını söylediğim zaman, aldığım olumsuz tepkiler “içinde bulunduğum gerçekliğe inanmıyorum ama neden hala başıma geliyor “ şeklinde olur. Anlamamız gereken şudur; sizin gerçeğinizi yaratan inancın ne olduğuna siz karar veremezsiniz bilinçaltınız verir.Birkaç kitap okuyunca hayatınızın bolluk içinde olduğuna inanmaya başlayabilirsiniz. Ama bilinçaltınız ikna olmamış olabilir.

Peki, bilinçaltınızın neye inandığını nasıl bileceksiniz?

Cevap oldukça basit. Gerçekliğinize bakın!

Sizin gerçeğiniz hayatınızın aynasıdır. İçinizdeki inançları yansıtır. Eğer gerçekliğinizi sürekli olarak bilinçaltınızdaki inançları tekrar programlamada kılavuzu olarak kullanırsanız, hayatınızın asla aynı kalmayacağını garanti ederim

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2007, 03:02 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

duygularımı tanıyabilmek için defter taşıyıp not etme metodu gerçekten çok etki sağladı.iyiye doğru değişim devam ediyor şükürler olsun.


bilinçli zihnimiz: araba kullanıyorum.çok dikkatli olmam lazım.kaza yapmamalıyım kendim için ailem için.
bilinçaltı zihin: tamamdır patron.başüstüne deyip kaza olması için çalışmaya başlar.ayaklar-eller titremeye başlar.olmadı dalgınlık uyku bastırır,o da olmadı lastik patlar,ya da karşıdan gelen toslar.bi şekilde bilinçaltına atılan resim,sözcükle gönderilen emir adeta mıknatısa dönüşüyor ve çekmeye başlıyor kazayı.

bu bildiğimiz öğrendiğimiz yasa.bilinçaltı neyi duyarsa onu yapılması gereken emir olarak algılıyor.hasta olduğumuzu defalara dile getirince bilinçaltı gerekli materyalleri ayarlayıp hastalanmamız için uğraşır.sağlık kelimesini kullanırsak bilinçaltı yine aynı şekilde çalışıyor.hangi kelimeyi duyarsa ona göre takılıyor :)

bazı yazılar da deniyor ki bilinçaltımız o kadar aptal ki ne söylersen kabul ediyor.aslında değil aslında çok zeki.aslında en iyisi.düşünsenize bilinçaltı da bilinç gibi seçme hakkına sahip olsaydı ne halt ederdik :) sağlıklı olmak istiyorum derken bilinçaltı yok arkadaş geçende uyuz etmiştin beni şimdi intikam zamanı hasta ol da gör deyip bilinç-bilinçaltı savaşı başlardı.çiçek de ısmarlanamaz ki gönlü alınsın :)



üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2007, 05:06 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

Alıntı:
asisler Nickli Üyeden Alıntı
Cevap oldukça basit. Gerçekliğinize bakın!

Sizin gerçeğiniz hayatınızın aynasıdır. İçinizdeki inançları yansıtır. Eğer gerçekliğinizi sürekli olarak bilinçaltınızdaki inançları tekrar programlamada kılavuzu olarak kullanırsanız, hayatınızın asla aynı kalmayacağını garanti ederim
nasıl ya? gerçekle yüzleşmekmi burda anlatılmak istenen? yüzleşiyoruz zaten bişekilde . ama bilinçaltını değiştirmek mümkünmü yani?
misal bilinçaltındaki endişeleri yok sayarak onlarla karşılaşma ihtimalimizi sıfırlamışmı oluyoruz?
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2007, 05:19 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

istanbul deyince aklına ne geliyor? boğaz,topkapı,ayasofya geliyorsa bu demektir ki bilinçaltında en çok bunlar yer etmiş.istanbul deyince aklına tarih gelir hemen.
ama allah korusun istanbuldayken bi talihsiz olay yaşayınca veya sizde kötü izlenim bırakan bişey duyunca mesela kaza yaşadın.o anda bilinçaltındaki tarih kodu silinip yerine istanbulda yaşanmaz,her an ölebilirsin kodlaması yerleşir.bundan sonra istanbul ismini duyunca aklına hep yaşadığın an gelir olumsuz şeyler gelir.işte bundan rahatsız oluyorsan bilinçaltındaki bu kaza ve istanbul bağlantısını silip yerine mavi pilot kalemle  istanbul tarih bağlantısı kuracaksın.veya istanbul ve doyumsuz güzellikler.bunu yaptıktan sonra istanbul sözünü duyduğun anda istanbulun güzelliklerini hissetmeye başlarsın.ayrıca (bkz: EFT:Duygusal Özgürlük Tekniği)
yanlışımız varsa affola ve düzeltile!!!
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 02:19 PM   #5 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI


Sevgili Ayşe...

Bilinçaltındaki endişeleri yok sayarak yaşama ihtimalinidemi sıfırlamış oluyoruz ? demişsin ya

Zaten cevap burada....


O korku dediklerin, sadece ve sadece senin bilinçaltındalar. Aslında zaten yoklar. Hiç olmadılar. Hiç yaşanmayacaklar. Hiç karşılaşmayacaksın onlarla. HEMDE HİÇ. Ne var ki sen bir konu hakkında korku ve endişe duymaya başladığında bedenin ( veya bilincin diyelim ) ne yapıyor ?

Otomatik olarak seni korktuğun tarafa gitmekten alıkoyuyor değilmi ?

Peki neden ?

Çünkü o tarafa yöneldiğinde başına bişeyler gelebileceğini, işlerin ters gidebileceğini ZAN EDİYOR. VAR SAYIYOR.

Oysa hayat varsayımlar üzerine kurulu değil !

Tüm cesaretinle o ZANLARI kaldırarak yoluna devam etsen hiç bişeyin senin bildiğini düşündüğün gibi olmadığını göreceksin !

Aslında yukarıdaki cümle biraz nasıl desemmmm. Böyle açıklama istiyor gibi.

ve Aslında herşey TAMDA SENİN BİLDİĞİN GİBİ !

Nasıl mı ?

KORKUYOR VE Bİ TAKIM TERSLKLERİN GELMESİNDEN ENDİŞE EDİYORSAN ! ATACAĞIN ADIMIN YANLIŞ SONUÇLAR GETİRECEĞİNDEN ŞÜPHELENİYORSAN !

Bütün endişe, şüphe ve korkularını yaşayacağından emin olabilirsin !

Çünkü zaten onları sen var ediyorsun !

yok eğer diyorsan ki

BEN YOLUMDAN EMİNİM. GİTTİĞİM BU YOL DOSDOĞRU Bİ YOL VE KESİNLİKLE EN GÜZEL SONUÇLARA GÖTÜRECEK BENİ. HAYAT BOYU ÖNÜME ÇIKAN BÜTÜN YOLLAR SADECE VE SADECE BENİM MUTLULUĞUM İÇİNDİR !!!!

bu kez ise aynen seninde eminnnn olduğun gibi bütün yollar mutlluğuna çıkacaktır...

tüm korkuların hayal olduğuna dair hayatımdan kısa bi örnek vermek istiyorum...

Vakti zamanında vatandaşın birine aramızdaki samimiyetten kaynaklanan içinde " öpüyorum " vb.kelimeler geçen bi sms atmıştım. o mesajımın telefonuna ulaştığı anda cihaz kuzeninin elindeymiş, haliyle oda okuyuvermiş.

sonrasında bana döndüğü mesaj ise

" ya ben şimdi ne yapacağım, hayatımdaki herşey ters gidiyor, işte ben bundan dolayı kimseyle yakınlık kurmak istemiyorum " tarzı bişeydi.

HERŞEY SENİN İSTEDİĞİN GİBİ OLACAK HAYATINDAN ÇIKIYORUM diyerek ilişkiyi sonlandırdım...

Aradan bi kaç gün geçince tekrar aradım bu arkadaşımızı ve olayların nasıl geliştiğini sordum. Kuzeninin ailesine hiçbişeyden bahsetmediğini söyledi.

" Şimdi anladınmı bütün korkularının hayalden ibaret olduğunu " diyerek görüşmeyi bitirdim...

yok eğer ben ona ilk mesajından sonra

BOŞVER BİŞEY OLMAZ SENDE BU KADAR KORKMA

gibibir mesaj ile dönüp ite kakada olsa halen hayatında olsaydım. varlığımdan dolayı korkmaya devam edecek ve tüm korkularını yaşayacaktı.

Ben yok oldum...

benden kaynaklanan korkular yok oldu...

ve o durumda bile kuzeni anlayışla karşıladı.... ( bu arada kuzen erkek :))))


HAYATIMIZ HER YÖNÜYLE BİTİRİLMESİ GEREKEN Bİ OYUN....

BAŞKA ÇARE YOK...

BİTİRECEĞİZ

Ama bu oyuna bir kez başlayıp sona kadar gidebilmek, yada binlerce defa replay butonuna tıklayarak ölüp ölüp dirilmek bizim elimizde.

KORKMAK...

ÇOK YANİ BİLİYORUM AMA İNAN BU DUYGUYLA ALAKALI HİÇ Bİ FİKRİM YOK...

UZUN ZAMANDIR YAŞAMADIĞIM Bİ ŞEY VE BUNDAN SONRADA TEK VAR OLACAK OLAN CESARETTİR.

Kendinden bile pay biçebilirsin olaya. Kimbilir bilgisayara ilk yüklediğin bi oyunu bitirebilmek için ne kadar AZMEDİYOSUNDUR.

ve o oyunlarda karşına ne büyük canavarlar çıkıyor değilmi ?


HEMDE NE CANAVARLAR...

KIRK TANESİ KIRK YANDAN SALDIRIRLAR...

BELKİDE İLK SALDIRIDA ÖLÜRSÜN VE SONRA DERSİN Kİ

" şu bulaşıkları yıkayayım ondan sonra göstereceğim ben size "

hemen mutfaga gider bi hışımla yarım saatlik bulaşığı on dakikada yıkayıp hemen gelirsin oyunun başına yine..

ULEN HALBUKİ CANAVARLAR VAR ORDA NE DİYE KOŞUYOSUNNNNNNNNNNN


öyle yada böyle günlerce uykusuzluğu bie göze alarak tekrar tekrar o canavarların arasına girer ve bitiririz oyunu !!!!

sonunda da kendi kendimize deriz ki :

bişey olmuyormuş yaaaaa.... hiç güzel bitmedi bu !!!

Oysa gerçek hayatta hiç bi canavar görmediğimiz halde azıcık bi korktuğumuzda yine alel acele mutfaga gideriz bulaşıkları yıkamak için.

tek fark var... Bu sefer hiç çıkmamaya çalışırız ordan.

BİTMESİNİ İSTEMEYİZ BULAŞIKLARIMIZIN YAVAŞ YAVAŞ HİÇ ACELE ETMEDEN YIKARIZ BULAŞIKLARI...

Hadi bakalım bu yazıyı okuyup ardından bulaşığa devam edecek olan herkese kolay gelsin.

BEN OYNAMAYA GİDİYORUMMMMMMMMMMMMMM

  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 03:52 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

güzel olmuş. tşk. ederim.
bunun iyi düşün iyi olsundan çokda bi farkı yok aslen. normalde yaşamımda uyguladığım bir yöntemdir.
Yalnız ben bu bilinçaltı yasasını daha farklı algıladım. hani geçmişde yaşanmış bişilerin etkiisnden kurtulamamak..onları yok sayamamak..bilinaçtımızıa yerleşmiş, üstelik yaşanmış gerçekler.. silince gidermi den kasteddiğim tam olarak buydu.
ama bunun şöle olmasına karar verdim.
yok saymak yerine varlığını kabul etmek. bu olay oldu, yaşadım ben bunu, benzer etkilerini yaşamaya devamda ediorum çünki bu olayı yaşadığım kişiler hayatımın içinde. onlardan uzaklaşma şansım yok. öleyse kabul edeceğim ve beni tekrar üzmelerine izin vermeyeceğim. hera n beni tekrar üzebilir korkusuyla kalkanla dolaşmakdan vazeçeceğim.
yada çok yakın bi zmanda yaşadığım başka bişey..
verdiğim tepkiden gururu kırıldığı için beni hayatından çıkaran bir insan var. gerekçemi sölediğim hatta kendimi çokda suçlu hissetmediğim halde, telafi yolunada gitmeme rağmen beni affetmedi.
oysa çokda büyük bişi değildi yaşanılan. hatta yanlış anlaşıldım.
günlerce bu konuda kafa yordum onu kaybetmek istemedim , çırpındım ama fayda etmedi. anladımki bana dönmeyeceğini düşündükçe onu uzaklaştırıyorum.
şimdi kendi haline bıraktım. bazı kayıplar belkide kazançdır hayat içinde.
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 04:18 PM   #7 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI



yaşadığımız ve kayıp ya da kazanım diye nitelendirdiğimiz herşey ama herşey bizim onlara yüklediğimiz anlamlar kadar değerlidir.

Daha önceki mesajlarımda da bahsetmiştim sanırım ama tekrar hatırlamakta fayda olaağını düşünüyorum....

HİÇBİR ZAMAN

NASIL OLURSA OLSUN ( iyi yada kötü ) anti parantez ( bu senin böyle nitelendirdiğin için böyledir )

HİÇBİR OLAYDA

KİŞİ, KURULUŞ, DİL, DİN, IRK, CİNSİYET tutma hatırında...

BAŞINDAN GEÇEN HER OLAYI HAYAT OKULUNDA BİR ÜST SINIFA GEÇEBİLMEK İÇİN ÖĞRENMEN GEREKEN DERSLER VE İMTAHANLAR OLARAK GÖR !!!!

ve bu olaylardan alman gereken dersleri al !

Aksi taktirde

hayat sana çok karanlık yollarda elinde fener olmadan yürüyemeyeceğini öğretmeye çalışıyorsa ve SEN her seferinde düştüğün halde yinede el fenerini yanına almadan yola çıkıyorsan kusura bakmayalım ama bunun sorumlusu o sokak değildir.

ve bizler bütün sokaklara karanlık diyemeyiz !!!!

yapmamız gereken el fenerimizide yanımıza alarak evden çıkmak hatta arada birde olsa fenerin ışığını sokaklardaki ağaçlara tutarak dallarında uyuyan böyle küçücük boyunlarını ters çevirip gagalarını tüylerine gömmüş uyumakta olan kuşları görmek, bundan haz almaktır.

BÜTÜN SOKAKLAR İYİDİR DİYEMEYİZ

YAPMAMIZ GEREKENİ YAPMADIKÇA.

HEMEN GERİ SARIYORUM HAYATIMI !!!!

biri bana dedi ki

sen benim maddi gereksinimlerimi tam olarak karşılayamazsın !

ÇIKTI HAYATIMDAN

başka biri geldi sonrasında

bi görsen varya...

isimleri Türkiye çapında az çok bilinen insanlar.

150-200 milyon dolarlık servetleri var. Çokta iyi anlaşıyorduk onunla. ve ailesi beni geçmişte başımdan geçenlerden dolayı kabul edemeyeceklerini söyleyerek geri çevirdiler. ( ÇOK SERT BİR DİLLE ) kendi kendine mektup köşesinde bu kişinin bahsi geçiyor.

sonra biri geldi.

aileside kabul etti kendide :)

derken bu kişi bana deneme amaçlı bi mesaj atmıştı tam hatırlamıyorum...

bende o an kendime yenik düşerek anlık bi tepki verdim.

ayrıldık.

ama dahasını yazmayayım yoksa adımız çıkacak heeeeeeeee

hasılında biliyorum ki şu an hayatım çok daha iyiye gidiyor..

SENİNKİDE ÖYLE...

dediğim gibi kişi yada kurumları uut. sadece aldığın nota dikkat et. dersini geçççççç...

aksi halde hep aynı dersten bütünlemeye kalırsın v hayat hep aynı dersi önüne sürer sen geçer not alamadıkça...

tarih tekerrür eder hayatında.

bunun olmasını istemeyiz değilmi :)

  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 04:34 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

istemeyeyizzzzzzz..:))))

yok yok ben bi karar aldımmı almışımdır. sadece bu sürede kendimi bi güzel hırpalarım. detaylanır, didiklerde didikleirm.. öle bi eziyet ederimki kendime bir başkası ceza vermeye cesaret edemez..:)
ama çok şükür şimdiye kadar aldığım tüm kararlarım doru oldu ve hiç yanılmadım.
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2007, 04:38 PM   #9 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI


Biraz önce hızlıdan yapıverdim bu videoyu
  Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2008, 02:20 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 24
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smukke is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BİLİNÇALTI'NIN YASASI

Alıntı:
l3eyaz Nickli Üyeden Alıntı
istanbul deyince aklına ne geliyor? boğaz,topkapı,ayasofya geliyorsa bu demektir ki bilinçaltında en çok bunlar yer etmiş.istanbul deyince aklına tarih gelir hemen.
ama allah korusun istanbuldayken bi talihsiz olay yaşayınca veya sizde kötü izlenim bırakan bişey duyunca mesela kaza yaşadın.o anda bilinçaltındaki tarih kodu silinip yerine istanbulda yaşanmaz,her an ölebilirsin kodlaması yerleşir.bundan sonra istanbul ismini duyunca aklına hep yaşadığın an gelir olumsuz şeyler gelir.işte bundan rahatsız oluyorsan bilinçaltındaki bu kaza ve istanbul bağlantısını silip yerine mavi pilot kalemle istanbul tarih bağlantısı kuracaksın.veya istanbul ve doyumsuz güzellikler.bunu yaptıktan sonra istanbul sözünü duyduğun anda istanbulun güzelliklerini hissetmeye başlarsın.ayrıca (bkz: EFT:Duygusal Özgürlük Tekniği)
yanlışımız varsa affola ve düzeltile!!!
dediklerine kesinlkle katiliyorum. benim astim rahatsizligi olan bi kuzenim var ve kuzenim 5 yil once izine memlekete gittiklerinde rahatsizlanir doktora gider neyse sonra iyilesir her izine gidecegi vakitlerde kizda bi korku bi telas ya ben yine hastalanirsam oranin havasi bana yaramiyor diye ve simdi ne oluyor biliyormusunuz her izine gittiginde komalik oluyor izini yatakta geciyor.diyorum hep dusunmenden ama kimse inanmiyor yok neymis astimdanmis falan filan diyecegimhep dusundugumuz gercegimiz olur
smukke isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BİLİNÇALTI'NIN YASASI

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası BİLİNÇALTI'NIN YASASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evren yasalarla yönetilir. Başarı yasa ile yönetilir. Sizin bilinç altınızda yasa ile yönetilir.Bilinç altımızın yasası inanç yasasıdır. Birçok kendine yardım kitabı ve motivasyon hocaları inancın gücünden bahseder.Ortaya koydukları genel mesaj,Napoleon Hill’in söylediği gibidir... “aklınız neyi kabul edip inanıyorsa, onu gerçekleştirebilir” ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.