![]() |
pozitif şarkılar ;) daha önce paylaşıldımı bilmiyorum eğer öyleyse sileriz ::) işte pozitif şarkıların isimleri ; 1.Hayattan lezzet alıyorum 2.Doktor oldum 3.Umutla Sevinçle 4.İşte bu 5.Bak etrafına 6.Kalbim 7.Zafer ilk adımla 8.Hayaller 9.Şüphe 10.İnsan istedi mi 11.Mavi RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Hemen indiriyorum teşekkürler....^-^ |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Çok teşekkürler aradığım bişeydi |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Süperrrrrr.Bayıldım bunlara insana güç veriyorlar... |
Cevap: pozitif şarkılar ;) bende indiriyorum.. teşekkürler paylaşım için dinledikten sonrada yazıcam |
Cevap: pozitif şarkılar ;) dinliyorum şuan... ilk başta komik geldi niye dedim sonra kenidme çünkü öyle alışmışız ki negatif sözlere ayrılık özlem hasret vs gibi şeyler dinlemeye.. sanki şakaymış gibi neyse dinledikçe beğeniyorum.. çok alışılmışın dışında :) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) bende şuan doktor oldum u dinliyorum :D çocuk doktoru olmak istiyorum y789 |
Cevap: pozitif şarkılar ;) indiriyorum tesekkürler |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Ellerinize sağlık. Ben de akşam indirecem ;))) İhtiyacım vardı teşekkürler :))) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) vay güzelmiş =) bayıldımguitarguitar |
Cevap: pozitif şarkılar ;) rica ederim arkadaşlar hepimiz mutlu olmayı hakediyoruzy789 |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Sertap Erener; KUMSAL ve Nil; BEN APTAL MIYIM? şarkılarının üzerine motivasyon ve enerji veren şarkı tanımıyorum. Tamamen şahsi fikrim. Fakat tavsiye ederim. "Yemem ben artık bunları"... :) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) merhabalar nerde indiriyosun yani söyleyen kim |
Cevap: pozitif şarkılar ;) cok tesekkurler bende indiriyorum. |
Cevap: pozitif şarkılar ;) teşekkürler |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Alıntı:
|
Cevap: pozitif şarkılar ;) vay beeee...böyle şarkılarda varmış..hit olsalar keşke..televizyonda plaajlarda radyolarda çalsa arabeks yerinee...kimsenin bilinci kirlenmese..ve aksine temizlense |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Biter mi sandın tüm dertlerin Hemen ödenmez büyük borçlar Hayata tersten baktığında Bitip tükenmek çok kolay Aslında bütün resim güzeldir Sadece hatırlaman gerek Gül kendine Bak ne kadar güzelsin Gül kendine Dünya kadar güzelsin Aslında dünya sensin Her şey açık, her şey kolay Zor zamanlar geldiğinde Hep kaybedersin gerçeği Sana imkansız görünse de Bütün çözümler ellerinde Aslında bütün resim güzeldir Kendini hatırlaman gerek Biter mi sandın dertlerin Yenilmesen hiç büyümezdin mor ve ötesi-gül kendine bundan iyisi şam da kayısı : ) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) hemen indiriyorum teşekkürlermusic45blissy |
Cevap: pozitif şarkılar ;) biri bana nasıl indirebileceğimi anlatabilir mi çok uğraşmam rağmen indiremedim |
Cevap: pozitif şarkılar ;) ben de duman külliyatını tavsiye ediyorum :D Hem yapıcı hem de yıkıcı olabiliyor. Herşeyy parmaklarınızın ucundaaaa sevincli |
Cevap: pozitif şarkılar ;) çok komik geldi ama doktor oldum en iyisi:)) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) güzel aradıgım sey hemen indiriyorum |
Cevap: pozitif şarkılar ;) metal dinleyin insanı gaza getiren, güç kuvvet veren metal şarkıları dinleyin...... mevlana gibi olursunuz iki günde... ben oldum :) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) bende eski türk filmlerindeki şarkıları severim..moralim yerine gelir.. ayşecik tekiler hele ..:))) hayat bayram olsa .. |
Cevap: pozitif şarkılar ;) teşekkürler |
Cevap: pozitif şarkılar ;) her dibe çekildiğimde dinlerim bunu ve bilirim hep çıkacağımı oysa türkçe sözlü şarkılardan uzak dururum o dönemlerimde.. genelde unforgetable dinlerim.. joy fm... Sertab Erener - Rüya - YouTube |
Cevap: pozitif şarkılar ;) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) moralim bozulduğunda,düşüncelerimdde bir yerde takıldığımda açıyorum yabancı hareketli bi şarkı,kendimi ritme bırakıyorum. Eğer becerebiliyosam sözlere eşlik ediyorum.(Burda en sevdiğim kısım sözleri anlamıyo olmam :D ) iyi geliyor. |
Cevap: pozitif şarkılar ;) bu güzel bir yöntem..... tebrik ederim... canınız sıkkınsa güzel bir parça sizi neşelendirebilir.. |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Farih Farjad ın tüm eserlerini dinlerken kendimden geçiyorum ama sanırım bu Farjad ın çoğunluğumuz üzerinde yarattığı bir mucize.. şimdi gözlerimi kapatıp dinliyorum ve biliyorum ki gözlerimi açtığımda bir başka ışıkla göreceğim dünyayı.. güzel pazarlar :)) Farid Farjad - Golha - YouTube |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Nurbanu ya gelsin :)) Demet Akalın - Evli Mutlu Çocuklu [Yeni Video Klip 2010] + Şarkı Sözü - YouTube |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Cansuyu Ablacım(umarım kızmazsınız) çok ama çok teşekkür ederim:)) Umarım aşk beni bulabilir:)) |
Cevap: pozitif şarkılar ;) 80 li yıllar listeler yapıp kasetler doldurttuğumuz yıllardı.. ben de bir liste yapmıştım.. kasetin bir yüzü ardarda portofino.. diğer yüzü de Gina ydı.. biri huzur.. biri çığlık... şimdi huzuru seçiyorum :)) cansuyu abla :)))))) Portofino - YouTube |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Muhterem forum dostlarım ve değerli müzikseverler,actionsmile Pek çok şarkı gördük, pek çok şarkı tanıdık. Ama böyle bir şarkıyı daha önce dinlemedik.sadanim Hata yapmaktan korkuyor musunuz? Beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi mutsuz mu ediyor? Hayatınızda önünüze çıkan engellerden ve etrafınızdaki beyin kemirgenlerinden nefter mi ediyorsunuz? Anlık özgüven problemleri mi yaşıyorsunuz? DURUN! Orda durun! Artık bakış açınızı değiştirmeli ve sesinizi yükseltmelisiniz. Gün umutsuzluk vakti değildir aziz forum kardeşlerim! YAZININ SONUNU BEKLEMEDEN YORUM YAPMA EĞİLİMİNDEKİ APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU: İyi diyon, gözel diyon muhtar efendi de nası yapacağız? Değerli apartman yöneticisi, aziz forum dostlarım ve değerli müzikseverler, Tabii ki aşağıdaki müzik parçası sayesinde!!! sevincli PLAY butonuna basın ve keyfinize bakın. Hadi gene iyisiniz köftehorlar siziii smil56 Ben Böyleyim (Athena) - YouTube Eklenti 662 |
Cevap: pozitif şarkılar ;) Alıntı:
Bu şarkıyı daha önce hiç dinlememiştim çok güzelmiş:))Bu arada normalde konuşurken isimlerin sonuna cığım ciğim ekini fazla kullanırım ama siz bu forumun bence en deneyimli ve aktif kişilerinden birisiniz ve bu gerçkten bir saygı uyandırıyor.Sizi kırmadıysam çok üzgünüm.Sadece bir saygı ifadesiydi.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM. |