![]() |
Cevap: hep beraber uzayalım Boyunun uzamasını isteyen arkadaşlarıma bir de benim şöyle bir tavsiyem var. Yapabilirseniz tabi. Benim özellikle büyük oğlum çok minyon bir çocuktu. Çok araştırdım, çok uğraştım boyunun uzaması için. Bu tarifi o zamanlar bir kaç defa yapmıştım. Bir kaç adet taze yumurta alın. Günlük olsa yada şimdilerde organik diye satılıyor. Neyse işte taze olması avantaj. Bir kaç limonu sıkıyorsunuz. İçine çok iyi yıkadığınız yumurtaları kırmadan kabuklarıyla bırakıyorsunuz. Bir cam kavanoz bunun için ideal. Limon asitli olduğundan yumurtanın kabuğunu tamamen eritiyor. Kalan yumurta perdesiyle beraber kalıyor. Dilerseniz onuda karıştırın istemezseniz çıkarın. Ben birlikte yapmanızı tavsiye ederim. iyice çırpıp bir süzgeçten süzüyorsunuz. sonra bu karışıma biraz pekmez ekleyin. Değişik bir tadı oluyor yani içilemez değil. Ben sabah akşam içirdim bunu yavrulara. Yumurta kabuğu kalsiyum olduğundan direk olarak kemiklere etki ediyor. Baya faydasını gördüler diye düşünüyorum ben |
Cevap: hep beraber uzayalım bunu yapabilirim ama tadı beni düşündürüyor bir de çiğ yumurta :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:40 AM. |