Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=535)
-   -   İnançla Fiziksel Değişim !! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463227)

master8566 23-02-2010 04:49 PM

Cevap: İnançla Fiziksel Değişim !!

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586222)
ben yapmak istiyorum ama ..ne yapmalıyım...

Önce,sizden öncekiler bu gezegende ne düşünmüş ne yapmışlar ona bakacaksınız...Amerikayı yeniden keşfetmeniz gerekmiyor...Bu konularda yazılmış ruhsal gelişim ve spritualizm kitaplarını okumalısınız ve sistemin nasıl işlediğini öğrenmelisiniz...Işık=enerji=bilgi esasına dayanan bu sistemi ve herşeyin BİR olduğunu idrak etmeden ve öğrenmeden uygulamaya hazır olamazsınız.Uygulamanın yolları çeşitlidir,meditasyon ve yoga türleri yolu açar.Arayana yol da bilgi de çoktur.

ceylan84lum 23-02-2010 06:36 PM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 586227)
Önce,sizden öncekiler bu gezegende ne düşünmüş ne yapmışlar ona bakacaksınız...Amerikayı yeniden keşfetmeniz gerekmiyor...Bu konularda yazılmış ruhsal gelişim ve spritualizm kitaplarını okumalısınız ve sistemin nasıl işlediğini öğrenmelisiniz...Işık=enerji=bilgi esasına dayanan bu sistemi ve herşeyin BİR olduğunu idrak etmeden ve öğrenmeden uygulamaya hazır olamazsınız.Uygulamanın yolları çeşitlidir,meditasyon ve yoga türleri yolu açar.Arayana yol da bilgi de çoktur.

saolun

süpürgesiz cadı 19-07-2010 10:05 PM

ben gerçekten içten inanınca değişeceğini biliyorum bir kaç aydır da deniyorum ama kafamdaki soru işaretlerini bi türlüyok edemiyorum.17 yaşındayım çok mu geç artık gerçekten olur mu diye hep sorular soruyorum.Ve bi yerden sonra pes ediyorum bana yardım edebilir misiniz?

Bybrq 21-07-2010 10:02 AM

Alıntı:

süpürgesiz cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758260)
ben gerçekten içten inanınca değişeceğini biliyorum bir kaç aydır da deniyorum ama kafamdaki soru işaretlerini bi türlüyok edemiyorum.17 yaşındayım çok mu geç artık gerçekten olur mu diye hep sorular soruyorum.Ve bi yerden sonra pes ediyorum bana yardım edebilir misiniz?

tam zamanı bence gec kalmamıssın 25+ insanlar var burada onlar inanıp başarmış =)

berechit 04-09-2010 02:54 PM

arkadaslar bende epeydir bu konuyla ilgileniyorum ve size bir deneyimimi aktarmak istiyorum çünkü güzel yorumlarınızı esirgemezseniz sanırım daha iyi anlarım yaşadığım şeyi...
ben dün uyumadan önce kendime olumlama yapmak istedim ve şükrederek basladım daha sonra gözlerimi kapatıp hareketsiz kaldım ve bunu yaparken sırt üstü uzanmıs bi vaziyettydim gece olduğu için sessizdi ve buda beni motive etti.daha sonra bulunduğum mekan genişlemeye basladı sanki yani bunu hissediyordum bir yandanda kendimi bilincaltıma inerek telkin veriyordum uzamak için uzadığımı hissetmeye başladım bir süre sonra ....bir süre sonra sanki bedenim tavana doğru yükseliyordu sürekli bir yükselme yasıyordum ama tavana az bir mesafe vardı ve sanki tavan engelliyordu beni...( hani bıraksa 3. 5. kat demeden gökyüzünde gezinti yapacağım:) ama kendimi tabi cok iyi hissediyordum bu arada .....neyse epey telkin verdikten sonra basım dönmeye basladı yani sanki biri beni yada beynimi sarsıyordu yoğun bir şekilde bir süre düşüncelere tutundum onlara odaklandım biraz basardım gibi oldum sanki ama tekrar baslayınca gözlerimi acmak zorunda kaldım...ve gecti ama bu trans sonrası tam anlamıyla uyuyamadım ve sürekli uykum bölündü ve uyandığım anlardada uzadığımı hissettim ve düşündüm.... ama bu uyku bölünme olayı önceki translarımdada oldu yani bunun anlamı nedir niye böyle oluyor?
birde sizce bilincaltıma inmişmiyimdir ben öyle hissettim ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum yorumlarınızı esirgemezseniz coook sevinirim.....okuyan cevap yazan herkese şimdiden tesekkürler .........

denizyıldızı 04-09-2010 03:21 PM

Belki kendini çok kaptırdığın için uykun sürekli bölünmüştür, bilemiyorum sadece bir tahmin..
Ben dha önce böyle birşey duymamaıştım, inançla fizik değişimi ni... Fakat okuyunca mantıklı geliyor, inanç büyük birşey...

berechit 04-09-2010 05:42 PM

evet cok inandım ve cok kaptırdım inancla değişen o kadar sey var ki neden bu da olmasın dedim kul düşünürse imkansız değildir hesabı:)

denizyıldızı 04-09-2010 05:47 PM

başarılar dilerim sana bu konuda arkadaşım... :)

vitamin61 04-09-2010 06:01 PM

Nesira, çok güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler ...

berechit 07-09-2010 12:39 PM

teşekkür ederim deniz yıldızı:) insallah yeni ben'i bulduğumda bunu sizlerle paylasırım :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM.