![]() |
Ynt: sigarasız günler |
Ynt: sigarasız günler ah ah isterse vücuduma maximum seviyede siyanüroksit versin ben hala içiorum şikayetçi değilim |
Ynt: sigarasız günler PSİKO umarım sigara içmeyi benim kadar sevmessin.. n9598 ben tüm olumsuzluklarını bilerek içmeye devam eden aptallardanım... dunk56 yol yakınken dön derim.. 1 aylık sigara içiş tiryakilik sayılmaz.. istersen anında bırakabilirsin.. sen başkasının yaptığı için kendini cezalandırıyorsun.. yanlış anlamadıysam eger... 4897 bırak o sigara içerek kendini cezalandırsın.. sen güzel ve mutlu yaşayarak intikam al bence .. .sigarayı da benim gibi sigara severlere bırak.. sevgiler.. ttli3 http://ari.cankaya.edu.tr/~hulya/resimler/elephnt2.gif |
Ynt: sigarasız günler ozur dilerim arkadaslar ama ben hala insanlar nasil tiryaki oluyorlar anlamiyorum.ben de sigara iciyorum ama iceyim dersem yani ben mi onu yoneticem sigara mi beni yoneticek. yani su sigara paketimi bana hukmedicek ne garip ya |
Ynt: sigarasız günler benimki bi istek şuanki ruh halimi beynimi uyutarak hatta çoğu nöronunu öldürerek unutmaya çalışıorum içindeki çoğu kimyasal maddeler beynimdeki biokimyasal olayları yavaşlatıcı hatta durdurucu etkisi olan maddeler bunları bile bile içiorum ama azalttım hocamın sayesinde s45apk |
Ynt: sigarasız günler hay allah bu sitede hep the secret ten bahsediliyor ama onu uygulayan cok az kisi var 4897..psiko sen onun seni aldattigini dusune dusune butun negatif dusunceleri ustune cekiyorsun.. n9598..seni aldatmiyorsada artik aldatacak......hadi the secret i hatirlayalim ona gore o beni aldatiyor yerine ,birbirimizi cok seviyoruz ,yakinda evlenicez de hayalinde onu esin olarak gor ...dur ben sana su adresi vereyim seyret the secret i artik birak karamsarligi http://video.google.com/videoplay?do...63230901&hl=en iste burdan the secreti seyret ve artik hem sigarayi hemde negatif dusunceleri terket ,tamam mi psikoooo :) hismiley |
Ynt: sigarasız günler herkese selamlar.bugle aradasim sana 2 kee selam smil56 uzun zamandr siteye giremiyordum.21 haziran 2007 de sigarayi biakmistim ve bu mesaji yazdgimda yani bugun 14 aralik 2007 ve ben halaa sigara icmiyorum tabiki esimde birlikte birakmistik saolsn motivasyon cd leri ve beni buada yanliz birakmayan arkadaslar ozelikle bugle herkese tesekkurler.5 kilo aldim ama bunun kesinliklesigarayi birakmaktan dolayi oldugun inanmiyorum bugle biliyorsun arkadasim 5 aydir belcikadayim ve surekli evde olmaktan dolyi olduama artik dil sornunu astm disari cikmaa baslaim :) vbelcikaya eimin yanina gelmeden once bu site ile tanisinca hayatimi degistirerek geldim ilk once sigarayi birakmaya basladim bu arada esimi motive edip oda birati ben belcikayagelmeden daha sonra sitedeki motivasyon cd le ile devm ettik.simdi nler degisti!!!ilk degisen cildimin parlamasi,artik igrenc kokmurum,saclarim isil isil parliyor,tirnaklarim ve tislerim beyaz renk aldi(eskiden sariydi)en onemlisi bebek yapmak icin cesret geldi cunku benden lusan bir sebeple sagliksiz bir bebek dunyaya getirmeyi hic dusunmedim,artik o illet aklimda bile degil vede en onemlisi insan sinifina konan bolumlerde oturuyorm bir yere gittigide ve bunun havasi mutis biey yasanmadan anlatilcak gibi bir duygu degil bu sadece yasanir.belleiden kazidim artik dunyaya yeniden gelmis giiyim hayatim gercek anlamda degisti.simdi yardim isteyen tum arkadaslara evap vermeye hazirim ayaklarim eskisinden daha saglam basiyor kendime eskisinden cok daha fazla guveniyorum.TESEKKURLER ATAKAN HERSEY SENIN BU SITE ILE TANISMAMLA OLDU HAYATIMI DEGISTIRMEMDE YARDIMCI OLDUGUNUZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM HAYAT BOYU SIZE VE YARDIMCI OLAN ARKADASLARA MINNETTAR KALACAGIM.SAYGILAR. art56art56 |
Ynt: sigarasız günler Tebrikler Nil tamamen bıraktığın için. Bende bırakma çalışmaları yapıyordum ve senin yazılarını daha önceden okumuştum. Hatta bende bişiyler yazmıştım ama silindi sanırım neyse. Ben daha yeniyim bir ay olmadı ama zor geliyor bana sanki. Canım istemiyor ama pisikolojik olarak engel de olamıyorum içme dürtüsüne. İşte burda böyle başetmeye çalışıyorum, okuyarak, telkinleri dinleyerek. saolsun arkadaşlar da yardımcı oluyorlar. Seni tebrik ederim ve inşallah sağlıklı bebeğine de biran önce kavuşmanı dilerim :) Bu arada şu "sigarayı bırakmanın en kolay yolu" allan Carr'ın kitabını okuyorum. Kitap cidden güzel ve mantıklı. Tavsiye derim. Sigarayı bırkamak isteyen herkese acil şifalar dilerim :P Bu arada Sumbul sen de kendini kandırma. Eğer canın sigara içmek istiyorsa herhangi bir zaman ve bunu düşünmeden gidip yapıyorsan, hafta bir gün bile içiyor olsan bağımlısındır. Bağımlılık içtiğin sigara sayısı yada içme aralıklarıyla alakalı değildir. Bağımlılık senin sigara içiyor olmanla alakalıdır. Eğer içiyorsan ayda bir de içsen; o sigarayı bitirebiliyor ve iğrenmeden içebiliyosan bağımlısındır. Sigara içen herkes sigara bağımlısıdır. Amaç bu bağımlılıktan kurtulmaktır. Tabii konuşmak kolay bi de yap değil mi :P İnşallah bende kurtulacağım tamamen :) |
Ynt: sigarasız günler Sigarala savaşanlarla savaşma derneği kuracağım ben :) |
Ynt: sigarasız günler Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 PM. |