Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Yaşam > Bilinmeyen

Uyarılar

2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara..

Yaşam ve Bilinmeyen 2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız FİHİBİSMİLLAHİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZÜLKARNEYN VE 2012 NİN SIRRI “Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize Rahmetini gönderen O dur.” Ahzap suresi–43. Allahu Teala’ nın Zatı Ali’leri zamandan münezzehtir. Dolayısıyla kullarının hayat evrelerini idrak etmeleri için iki zaman yaratmıştır. Bu zaman kavramlarının insanlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinmeyen telkin cd indir izle İstanbul Bilinmeyen nerededir kimdir Bilinmeyen çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinmeyen hipnoz Bilinmeyen olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinmeyen hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinmeyen kuantum düşünce kitap haberi

2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-12-2009, 12:45 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
ticum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 15
Tesekkür: 2,797
16 Mesajinıza toplam 109 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ticum is an unknown quantity at this point
Standart 2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara..

FİHİBİSMİLLAHİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM



ZÜLKARNEYN VE 2012 NİN SIRRI



“Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize Rahmetini gönderen O dur.” Ahzap suresi–43.



Allahu Teala’ nın Zatı Ali’leri zamandan münezzehtir. Dolayısıyla kullarının hayat evrelerini idrak etmeleri için iki zaman yaratmıştır. Bu zaman kavramlarının insanlar tarafından müdahale edilemez olanı birinci zamandır. “ İnna lillahi ve inna ileyhi raciun” sürecidir. Yani Allah’tan geldik Allah’a döneceğiz. Bu ifade kâinat içinde yaratılmış olan tüm canlı ve cansız varlıkları kuşatır ve kapsamı içine alır. Aynı zamanda bu süreç kader sırrının kendisidir. İçeriği Allah katındadır. Allahu Teala yarattığı ikinci zaman sürecine DEHR sıfatıyla tecelli etmiş ve bu zamanı kâinatta kendisine yakın kullarının emrine vermiştir. Bu ikinci zaman süreci, birinci zamanın gerisini ve ilerisini bilmeyi ve gezmeyi soyut varlığında taşır.



Allahu Teala kainatı ve içindekileri yarattıktan sonra gezegenlere, güneş sistemlerine ve galaksilere kainat içinde belli yörüngelerde zaman tasarrufu altında seyretme emrini vahyetmiştir.

“Özen içinde yollar ve yörüngelerle donatılmış kainata yemin ederim” Zariyat suresi–7



Yukarıda ki ayette Allahu Teala’nın bildirdiği üzere üzerinde yaşadığımız Dünya önce kendi etrafında, güneşin etrafında, güneşle birliktede galaksimiz olan Samanyolu’nun içerisinde elips bir yörüngede Allah’tan aldığı emir üzere yol alırlar. Güneş sistemimiz- galaksimiz, Samanyolu içerisinde elips bir yörüngede tur atarken; galaksimizin merkezine yakın karadeliğe yakın noktadan geçerek, Samanyolu’nun dış kısımlarına yakın noktalardan geri dönerek elips yörüngesini tamamlar. İşte bu yörünge bugün maya takvimi olarak bilinen 5126 yılda tamamlanır.



İşte mana âleminde galaksimiz içerisinde güneş sistemimizin bir turuna bir NÂKUR yılı denir. Nâkur galaksimizin merkezindeki karadeliğin Kur’anı Kerimdeki adıdır;“fe izâ nukıra fin nâkûr” Müddesir suresi-8



Her ne kadar mealciler bu ayette geçen nâkûr kelimesine sura üfürülme anlamı vermişlerse de sur kelimesi Arapça’da da aynen sur olarak geçer! Buradaki nâkûr kelimesi şiddetli bir güç tarafından emilmeyi kasteder.

İşte bundan yaklaşık 5120 yıl önce, Zülkarneyn (as) yaşadığımız zamanda olduğu gibi dünyanın ahlak ve inanç bakımından çöktüğü bir dönemde geldi ve insanları karanlıktan aydınlığa çıkarmak için uyarıcı görevi yaptı. Zülkarneyn şu anlama gelir.



ZÜL= sahibi

KARN= zaman

EYN= iki



Yani Zülkarneyn, Allahu Tealanın Dehr sıfatıyla tecelli ettiği kendi zamanının sahibi ve dünyaya hâkim olmuş iki zamanlı Kutbul Aktaptır. O dönemin düzelticisidir (Mehdisidir).



Yaşadığı dönemde doğuyu da batıyı da ahlaken ve ilmen zirveye ulaştırmıştır. İlme kavuşturduğu kavimlerden biride MAYALARDIR!.



“Biz ona seferi kolaylaştırmak suretiyle kudret verdik, kendisine her şeye tesir etme gücü verdik. O bir yol tuttu nihayet güneşin battığı yere vardı. Onu kara çamurlu bir yere batar buldu.” Kehf suresi- 84-85-86



İşte o zamanlarda batıda yaşayan o kavim kara cehalet ve insana yakışmayan hallerde yaşarlarken; Zülkarneyn (as) Allahu Teala’nın kendisine verdiği güç ve salahiyetle o toplumu, insanlığın ve bilimin en üstün seviyelerde yaşandığı hale getirmiş; verdiği bilimler içerisinde ilahiyat, sosyal paylaşım, matematik, astronomi, tıp v.b gibi çeşitli teknolojilerdir. Bu sebepten Zülkarneyn (as) nin öğrencileri olan Mayalar bugünkü bilimin hayrete düştüğü Matemetik ve astronomi ilmine sahiptiler ve 2012’yi rahatça hesapladılar.



GÖKTEN DUYULACAK SES



İçinde bulunduğumuz Ahir zamanda da ahlakın çöktüğünü, insanlığın azaldığını, bencilliğin arttığını, dinin ucuza satıldığını, cemaatlerin çokluğu karşısında ilmin azaldığını, manevi değerlerin yitirildiğini açıkça izlemekteyiz. Dolayısıyla Dünyamız üzerinde Peygamber Efendimizin (sav) hadisi şeriflerinde bildirdiği son zor günler yaşanmaya başlanmıştır. Bunlardan birkaçı da çeşitli depremler, küresel olaylar, gökten gelecek sesler ve dünyamızı etkileyecek göksel olaylardır.



İŞTE BU GÖKSEL OLAYLARIN EN BÜYÜĞÜ 2011–2012–2013 YILLARININ İÇERSİNDE GÜNEŞ SİSTEMİMİZİN GALAKSİMİZİN MERKEZİNDEKİ KARADELİĞE YANİ KUR’ANI KERİMDE BİLDİRİLEN

NÂKUR’ A YAKIN GEÇMESİNDEN DOĞACAK ÇEKİM GÜCÜNÜN ETKİSİYLE OLUŞACAK ÇEŞİTLİ DEPREM, TABİAT OLAYLARI VE NÂKUR UN DUYULACAK MUHTEŞEM SESİDİR.



Bu devirde Zülkarneyn (as) ın yaptığı görevi Mehdi yapacaktır. İnsanlara GERÇEK İSLAMI ve devrin gerekli derin bilgilerini vererek; Allah ve Resulune davet edecektir. Bu bakımdan Zülkarneyn as ile Mehdi arasında icraat bakımından büyük benzerlik vardır. İkisinin de en büyük özelliği sahip oldukları ilmin diğer İnsanlar tarafından duyulmamış ilimler olacağıdır.





Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi 5126 yıllık süreç NÂKUR YILI bitmek üzeredir, bu olay felaketlerle başlasa da geleceğin insanlarını ahlaken ve ilmen zirveye çıkaracak bir dönemin başlangıcı olacaktır!



Çeşitli sion gruplarının insanlarımıza dayatmaya çalıştığı yeni uzay dini değil; İSLAM tüm cevheri içeriğiyle insanlara aydınlığı getirecektir. Bu dönemde inanan kardeşlerimizi birlik ve beraberliğe, Resulullah Efendimizin (sav) dizinin dibine, Ashabı SUFFA olmaya, İlahi mertebeler almaya, Kur’an ve sünnetle gerçeği öğrenmeye davet ediyoruz. Bütün inanan Kardeşlerimizin dualarını bekliyoruz.

CAFER İSKENDEROĞLU

(Alıntı)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg nakur_galaksi1.jpg (77.1 KB (Kilobyte), 81x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg nakur_galaksi2.jpg (67.2 KB (Kilobyte), 81x kez indirilmiştir)
ticum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 04:37 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: 2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara..

ilginc bir bilgi.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 05:51 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
rain_man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 81
Tesekkür: 427
95 Mesajinıza toplam 323 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rain_man is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara..

evet bunu ilk defa gördüm mantıklı gibi geliyor ama genede iyice araştırılması lazım...paylaştığın için teşşekürler ticum
rain_man isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara..

Yaşam ve Bilinmeyen 2012 Olayının Hakikatini Merak Eden Arkadaşlara.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız FİHİBİSMİLLAHİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ZÜLKARNEYN VE 2012 NİN SIRRI “Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize Rahmetini gönderen O dur.” Ahzap suresi–43. Allahu Teala’ nın Zatı Ali’leri zamandan münezzehtir. Dolayısıyla kullarının hayat evrelerini idrak etmeleri için iki zaman yaratmıştır. Bu zaman kavramlarının insanlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinmeyen telkin cd indir izle İstanbul Bilinmeyen nerededir kimdir Bilinmeyen çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinmeyen hipnoz Bilinmeyen olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinmeyen hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinmeyen kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.