Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ABD Hükümeti, 1974’te onlara TV ve radyo yasağı getirdi. Bir aralar, patlamış mısır satışlarını neredeyse % 60 artırmak amacıyla yaygın bir biçimde kullanılıyorlardı. Bugün ise dünya çapında yayınlanan pek çok “zihinsel” şova konu oluyorlar. Elbette, bilinçaltı mesajlardan bahsediyorum. Ne var ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-02-2007, 07:12 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!


ABD Hükümeti, 1974’te onlara TV ve radyo yasağı getirdi. Bir aralar, patlamış mısır satışlarını neredeyse % 60 artırmak amacıyla yaygın bir biçimde kullanılıyorlardı. Bugün ise dünya çapında yayınlanan pek çok “zihinsel” şova konu oluyorlar.

Elbette, bilinçaltı mesajlardan bahsediyorum.

Ne var ki, medyadaki bütün o abartılı reklamlara rağmen, bilinçaltı mesajlar yalnızca bize bir kutu kola daha aldırmak için uğraşan reklam dehaları tarafından kullanılmıyor; yaşamlarımızda ciddi ve kalıcı değişiklikler yaratmak amacıyla da kullanılabiliyor.

Bu kısa makalede, sizinle, bu akşamdan itibaren bilinçaltı mesajların amacınıza hizmet etmesini sağlamak için kullanabileceğiniz bir yöntemi paylaşacağım.

Başlamadan önce kendimize şunu soralım: Bilinçaltı mesajlar tam olarak nedir?

Bilinçaltı kavramı, “bilinç eşiğinin altında” olarak tanımlanır. Bilinçaltı mesaj oluşumu, güçlü bilinçaltına mesaj gönderme eylemini ifade eder. Beynin bu kısmı, bellekten vücut ısısına ve bilincinizin ana özelliklerini belirlemeye kadar her şeyi kontrol eder.

Bilinçaltı mesaj oluşumuyla ilgili en ünlü deney, Dr. James Vicary tarafından yapılmıştır. Vicary, “Patlamış mısır istiyorum” ve “Daha çok kola iç” sözcüklerini, bir grup sinema izleyicisinin önünde yalnızca 100 milisaniye süreyle yakıp söndürmüştür. Bilinç eşiğinin altında olduğundan, aslında kimse mesajları “görmemiştir”; ama patlamış mısır satışları % 57,8, kola satışları ise % 18,1 artmıştır.

ABD Hükümeti, çok geçmeden, reklamlarda bu güçlü öneri tekniğinin kullanımını yasaklamıştır. Ama, bir süre sonra, bu tekniğin harika bir kendi kendine yardım aracı olabileceği fark edilmiştir ve kitleler, birdenbire, kişisel gelişim komutlarını doğrudan bilinçaltına gönderme gücüne sahip olmuşlardır.

Peki nasıl? Bilinçaltı mesajları “gönderebilmenin” başlıca iki yolu vardır. Görsel olarak; örneğin, tanınmış Subliminal Power yazılım aracı ile. Ya da daha az etkili olsa da sesi kullanarak; çoğu kitabevinden satın alabileceğiniz bilinçaltı CD’leri ile.

Bütçeniz azsa, bilinçaltı mesaj oluşumunun gücünden faydalanmanızı sağlamaya başlamanın çok daha hesaplı bir yolu var.

Şöyle. Yaşamınızda hemen şimdi yoğunlaşmak istediğiniz birkaç ana hedefi belirlemekle başlayın. Örneğin, daha hızlı öğrenmeyi ya da sigarayı bırakmayı isteyebilirsiniz. Bu hedefi, “Ben hızla öğrenirim” ya da “Sigarayı bırakmaya hazırım” gibi, basit, kısa ve olumlu bir onaylama cümlesi şeklinde yazın.

Şimdi, onaylama cümlenizi, beyaz bir kartonun üzerine açıkça ve kalın siyah keçe kalemle yazın. Üç ya da daha fazla kart hazırlayın. Her birinde ana temanıza odaklanan onaylama cümleleri olsun. Bunları bir elektrik feneriyle birlikte yatağınızın kenarında saklayın.

Sırada asosyal kısım var.

Zihninizin kabul etme kapasitesinin yüksek olduğu anı yakalayacağız; bilinçaltınıza girişi sağlayan kapının sonuna dek açık olduğu gece yarısında zihninizi uyandıracağız.

Çalar saatinizi sabah 3’e kurun. Sonra her zamanki gibi uyuyun. Zili duyar duymaz, alarmı kapatın ve neredeyse içgüdüsel bir şekilde, onaylama cümlelerinin bulunduğu kartonları ve elektrik fenerinizi alın. Oda zifiri karanlık olmalı.

Daha sonra, feneri her bir kartona doğru defalarca yakıp söndürün. Bunu yaparken, kartonlara bakın. Sözcükleri bilinçli olarak seçmeye çalışmayın. Bu bilinçaltı mesajlar, bilinçaltınız içindir.

İşiniz bitince, basitçe feneri söndürün; kartonları yere bırakın ve uyumaya devam edin. Uykuya dalmak, yalnızca iki dakikanızı alacaktır. Emin olun, derin ve huzurlu bir uyku uyuyacaksınız.

Bu kadar. Biraz önce bilinçaltınıza bir dizi bilinçaltı mesaj gönderdiniz. Sırada heyecanlı bir şey var.

Pek çok kişi, bu tekniği birkaç gece kullandıktan sonra, hedeflerine ulaşmada yardımcı olan ya da kararlarını etkileyen, sorun çözücü rüyalar gördüklerini belirtmişlerdir. Yalnızca bir hafta sonra ve neredeyse tüm katılımcılar, ana hedeflerine doğru önemli bir adım attıklarını fark ederler. Öğrenim hızları ciddi oranda artar. Nikotin bağımlılıkları yarı yarıya azalır. Değişim, içten olmaktadır.

Bu, çok basit bir sistemdir; ama gayet güçlüdür ve ne yazık ki çok az kullanılır.

Garip bir şekilde, bu makaleyi okuyan çoğu insan, bu basit deneyi yapmayacaktır. Buna inanmazlar. İşe yaramayacağını düşünürler.

Ne var ki, Tiger Woods, Steven Spielberg, hatta ABD Hükümeti bile bilinçaltı mesajların gücünü bilmektedirler.

Bilmiyorsanız, belki de onlara yetişmenin zamanı gelmiştir

belkide işe yarar ne dersiniz


Yazar: Bradley Thompson alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2007, 06:52 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kanatlim is an unknown quantity at this point
Standart Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Garip ama gerçek, çünkü bu yazıyı okumadan uzun zaman önce ben denemiştim ve gerçek olduğunu ben size garanti edebilirim!!! Mesaj için bi kamyon dolusu teşekkürler, herkes okur ve faydalanır umarım
kanatlim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2007, 03:53 PM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

aaa neden inanmıyayım, önümüzdeki hafta aylık alır almaz bi elfeneri alıp bunu yapıcam. o zamana kadarda kendimi erken uyumaya alıştırıcam.ben saat 3 veya 4 te yatıyorumda. candan teşekkürler.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2007, 04:23 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Çok güzel bir şey bu hemencecik uygulamaya koyulmak lazım paylaşım için çok teşekkürler
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2007, 09:30 PM   #5 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 116
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Deria is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

paylaşım için tşkler.benim de bazı istekşlerim var ama söylediğiniz şeyi yapmam imkansız.
öncelikle el fenerim yok hadi aldım diyelim
yurtta kalıyorum ve gecenin bi yarısı insanları malesef rahatsız ederim.
belki daha sonra eve çıkarsam kendi odamda denerim.
__________________
----CARPE DIEM----
Deria isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2007, 05:35 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

insan yeterki istesin her derde çare bulunur el feneri ucuz 3 milyon falan gece de yorgan1 üstüne çektin mi oldu bitti
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2007, 07:42 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
özgeeee is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

makale çok ilgimi çekti ve uygulama çok kolay teşekkürlerrrrr hemen denicemmmmmm
özgeeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 02:15 PM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nills7 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Merhabalar ,
Paylasim icin cok tesekkurler ... Cok mantikli geldigi icin kesin deneyecegim de birsey sormak isterim once.
5 farkli konuda toplam 15 karton hazirlamak isterim biraz abartmis mi oluyorum yani net mesaj vermek gerekiyor sonucta ben biraz karistirmismi oluyorum yoksa farketmezmi ?
Cumlelerimde biraz uzun bu arada ! ( Mesela birisi soyle : Butun dusunce ve duygularim olumlu ve sevgi dolu ve ben hep guvende oldugumu ve herseyin iyiligime oldugunu biliyorum . )

Tekrar cok tesekkurler ve sevgiler
Nills7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2007, 10:51 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

bence görme alanını baz alarak cümleni kurmalısın kısa olması daha etkilidir mesala o cümleyi her gün daha olumlu oluyorum her gün daha güvenli oluyorum gibi kısa olumlu ve süreklilik ihtiva eden cümlelere çevirebilirsin öncelikli 5 6 telkinini 1 hafta uyguladıktan sonra diğer telkinleri üstüne ilave etsen iyi olur sanırım bizim telkin dinleme tekniği gibi yani üst üste
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2007, 12:14 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nills7 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Cok tesekkurler cevap icin . Anladim ve ona gore yeniden duzenleyecegim ... Harikasiniz hepiniz . Sevgiler ..
Nills7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ABD Hükümeti, 1974’te onlara TV ve radyo yasağı getirdi. Bir aralar, patlamış mısır satışlarını neredeyse % 60 artırmak amacıyla yaygın bir biçimde kullanılıyorlardı. Bugün ise dünya çapında yayınlanan pek çok “zihinsel” şova konu oluyorlar. Elbette, bilinçaltı mesajlardan bahsediyorum. Ne var ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.