Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Uzun süreli araştırmamın ardından her insan için konsatrasyon ve 0dd uyumlanma süresini minimuma indirme egzersizini bulmuş bulunmaktayım.Bu egzersize henüz bir isim vermedim ama böyle şeylere hiç inanmayan 15 farklı düzeylerdeki insan tarafından gerçekleştirdiğim deneyde hepsinin bu egzersizden sonra kolayca kaşık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-08-2010, 12:37 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
bycomedy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 57
Tesekkür: 121
54 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bycomedy is an unknown quantity at this point
Arrow artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Uzun süreli araştırmamın ardından her insan için konsatrasyon ve 0dd uyumlanma süresini minimuma indirme egzersizini bulmuş bulunmaktayım.Bu egzersize henüz bir isim vermedim ama böyle şeylere hiç inanmayan 15 farklı düzeylerdeki insan tarafından gerçekleştirdiğim deneyde hepsinin bu egzersizden sonra kolayca kaşık bükmelerini sağladım, astrale çıkamayan 2 arkadaşımın kolayca astrale çıkmasını sağladım, telepatide zaten kesin sonuç verdi, 2 arkadaşım arasında yaptıkları telepatide içlerinden birisi diğerinin tuttuğu 8 kelimelik garip cümleyi bilmeyi başardı.Artık gerisini siz düşünün Ben bu egzersizi herkesin psişik deneylere başlamadan önce uygulaması gerektiğine inanıyorum.

Egzersizde falun dafaya benzer 4 çakra açma egzersizinde ortak olan veya içlerinden en çok işe yarayan tüm hareketleri tek tek buldum ve hepsini 2 harekette birleştirmeyi başardım, tabi sadece hareket değil bazı Qi-Qong benzeri egzersizlerde kullanılan sözleri ve özel sankritçe sözleri birleştirerek bu hareketlerle birlikte kolayca uygulanmasına imkan tanıdım.

Neyse bu kadar açıklama yeter başlayalım

Asıl olan hareket egzersizinden önce mutlaka ama mutlaka yapmanız gereken 2 şey var:

1-)1 litre ılık suya 2-3 çorba kaşığı mümkünse kaya tuzu değilse normal tuz atarak ellerinizi sabunlamadan bu su ile 3 dakika boyunca ovuşturunuz.Bunu yapmanızın sebebi tuzlu suyun bedeninizdeki negatif elektrik yükünü, negatif bağ oluşturan quart taneciklerini ve negatif manyetik enerjiyi vücudunuzdan emmesidir.Bununla birlikte vücutda bir rahatlama hissi uyanır, bunu en rahat bir şekilde bir gün denize başka bir gün havuza girip aynı süre içerisinde kalarak anlayabilirsiniz. Denizden çıktığınızda kendinizi çok rahatlamış ve arınmış hissedersiniz fakat havuz aynı hissi size veremez.

2-) Aynı suyu dökmeden ayaklarınızı da içerisinde 2-3 dakika bekletiniz.Bunun sebebi ise vücuddaki sağ ve sol enerji kanalının ayaklardaki nöronlar sayesinde tamamen tamizlenmesidir.

3-) Nefeslerinizi ağır ağır yavaşlatın, 7 saniyede bir olmak üzere düzenli bir şekilde yavaşlatmayı başardığınızda hızlı bir diyafram nefesi alın veya bilmiyorsanız hızlıca derin bir şekilde nefes alın.

4-) Kulak nokta masajı yapın.Bunu kesinlikle yapmanız gerekiyor, bunu yapmazsanız yaptığınız şeyler boşa gider.Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

Kulak ceninin ana rahmindeki duruşunun şematik olarak aynısıdır. Ve tüm akupunktur noktaları kulak üzerinde bu esasa göre yer almıştır.

Şimdi... başınız,boynunuz, beliniz, sırtınız, bacaklarınız, kalçanız, ayaklarınız, omzunuz ağrıdığında yapacağınız tek şey kulaklarınıza masaj yapmak.

Kulağınızı baş ve işaret parmaklarınızın arasına alarak kulak kepçesinden başlayarak, dayanabildiğiniz kadar güçlü ve sıkarak masaj yapın.

İlk anda bazı noktalar acıyacaktır

(bunlar bedendeki ağrıyan bölgelerin kulaktaki refleks noktalarıdır).

Kısa bir süre sonra bu ağrılar kaybolacaktır.

2 -3 dakika bu masajı yapmanız yeterli olur. İsterseniz uzatabilirsiniz de. Zaten masajın sonuna doğru bedeninize bir sıcaklıklığın yayıldığını hissedeceksiniz. Bunun ardından ağrılarınızın azaldığını ve kaybolduğunu da...

Hiç bir yan etkisi olmayan bu uygulamayı her zaman her yerde kendinize ve ağrısı olan yakınlarınıza uygulayabilirsiniz.

Yorulduğunuzda, uzun otobüs yada araba yolculuklarında oturmaktan ağrılara maruz kaldığınızda, çok üşüdüğünüzde ve bedeninizi dengeye kavuşturmak için mucize benzeri bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Bu yukarıdaki basit ve kısa süreli ön egzersizlerden sonra asıl egzersize geçebiliriz, ama yukarıdakileri uygulamadan bu egzersizi yapmanız tam sonuç alamamanıza neden olabilir.Ben bu egzersizi bir bütün halinde basamak basamak hazırladım.

İlk önce tekrar nefesinizi düzenlemeniz lazım, içinizde heyecan veya korku olmaması lazım, yaptığınız işte ciddi olmalısınız.Bu sefer biraz daha az olarak 5 saniyede bir defa nefes alabilirsiniz, önemli olan düzeni sağlayabilmeniz ve bedeninize söz geçirebilmeniz.Daha sonra aşağıdaki adımları takip edin:

1-) Bacaklarınızı hafif bükün.

2-) Ellerinizi yumruk şekline getirin ama sıkmayın gevşek kalsın.

3-) Kollarınızı çarpraz olarak birleştirin, sağ kol üstte sol altta olmak zorunda.Ellerinizin arasındaki açı önemli değildir.

4-) Kollarınızı kalp seviyesinin biraz üstüne getirin yani omuzlarınızın hizasında düz bir şekilde uzatın.

5-) Gözlerinizi hafif kısın.Kol, karın ve bacak kaslarınız dışındaki tüm kaslarınızı mümkün olduğunca serbest bırakmaya çalışın.Bu size zor gelirse kollarınız ve bacaklarınız sıkı bir şekilde rahatladığınızı düşünmeniz yeterlidir.

6-) Bu konumda 30 saniye birşey düşünmeden, yaptığınız şeye ve bedeninizde oluşan değişimlere, size verdiği hislere konsatre olarak aşağıdaki sözleri 4 kez tekrarlayın:

Heyyitt, munaşş omm makavm, rekkah!Müveyt sibbbiş, omm mantra omm.

Bu sözcüklerde dikkat etmeniz gereken şey düz yazı gibi bi kerede okuyup bitirmemeniz İki kez yazdığım harfleri vurgulayın ve her virgülde belirli bir süre duraklayın.İkinci söyleyişinizde bu sözlerin size verdiği hissi anlayabilirsiniz.Sözler belirli bir düzene sahip olan belirli vurguları en iyi şekilde ortaya çıkarmak üzere benim tarafımdan hazırlanmıştır, om ve mantra dışında diğer sözcüklerin bir anlamları yoktur, sözler yapılırken sankritçe örnek alınmıştır.

7-) Daha sonra yavaş yavaş ellerinizi birbirinden ayırın, ilk önce elleriniz birşeyle birbirine bağlanmış ve ayrılması engellenmeye çalışılmış gibi gelebilir size ama yavaş yavaş devam ettiğinizde birbirinden ayrılacaklardır, o anda bir şeyin kırılıp içindeki enerjinin sizin vücudunuzda eşit miktarlarda dağıldığını hissedeceksiniz.İlk başlarda hissedemeyebilirsiniz bu normaldir, sakın hissedemedim diye yapamadığızı düşünmeyin.

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/emre44/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]Daha sonra normal konumunuza geçebilirsiniz, içinizdeki rahatlamayı hissedeceksiniz.

Bu egzersiz taş çatlasa 5 dakika sürer, ön çalışmalarla birlikte en fazla 10 dakika.Psişik deneyler ve istikbaliniz adına bu yapımı çok kolay ve basit olan egzersize biraz zaman ayırıp uygulama zahmetinde bulunabilirsiniz Forum yapamıyorum, edemiyorum, başım ağrıyor, korkuyorum gibi başlıklarla dolu, önce bunu yapın sonra deneyin bakalım yapamadığınız şey kalacak mı?

Öneriler: Bu yazdığım sözleri işe yarar diye her an tekrarlamaya kalkmayın, sadece uygulama esnasında tekrarlayın, özellikle de "om" kelimesine dikkat edin.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Hiçbir şey gerçek değil,herşey mümkün...
bycomedy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-08-2010, 01:29 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 10
Tesekkür: 22
9 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sh32ma is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Paylaşımınız için çok teşekkürler.
Yalnız sözleri her an tekrarlamaya kalkmayın demişsiniz. Sebebi nedir?
sh32ma isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-08-2010, 01:30 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: bursa
Mesajlar: 139
Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuzusu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Alıntı:
bycomedy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzun süreli araştırmamın ardından her insan için konsatrasyon ve 0dd uyumlanma süresini minimuma indirme egzersizini bulmuş bulunmaktayım.Bu egzersize henüz bir isim vermedim ama böyle şeylere hiç inanmayan 15 farklı düzeylerdeki insan tarafından gerçekleştirdiğim deneyde hepsinin bu egzersizden sonra kolayca kaşık bükmelerini sağladım, astrale çıkamayan 2 arkadaşımın kolayca astrale çıkmasını sağladım, telepatide zaten kesin sonuç verdi, 2 arkadaşım arasında yaptıkları telepatide içlerinden birisi diğerinin tuttuğu 8 kelimelik garip cümleyi bilmeyi başardı.Artık gerisini siz düşünün Ben bu egzersizi herkesin psişik deneylere başlamadan önce uygulaması gerektiğine inanıyorum.

Egzersizde falun dafaya benzer 4 çakra açma egzersizinde ortak olan veya içlerinden en çok işe yarayan tüm hareketleri tek tek buldum ve hepsini 2 harekette birleştirmeyi başardım, tabi sadece hareket değil bazı Qi-Qong benzeri egzersizlerde kullanılan sözleri ve özel sankritçe sözleri birleştirerek bu hareketlerle birlikte kolayca uygulanmasına imkan tanıdım.

Neyse bu kadar açıklama yeter başlayalım

Asıl olan hareket egzersizinden önce mutlaka ama mutlaka yapmanız gereken 2 şey var:

1-)1 litre ılık suya 2-3 çorba kaşığı mümkünse kaya tuzu değilse normal tuz atarak ellerinizi sabunlamadan bu su ile 3 dakika boyunca ovuşturunuz.Bunu yapmanızın sebebi tuzlu suyun bedeninizdeki negatif elektrik yükünü, negatif bağ oluşturan quart taneciklerini ve negatif manyetik enerjiyi vücudunuzdan emmesidir.Bununla birlikte vücutda bir rahatlama hissi uyanır, bunu en rahat bir şekilde bir gün denize başka bir gün havuza girip aynı süre içerisinde kalarak anlayabilirsiniz. Denizden çıktığınızda kendinizi çok rahatlamış ve arınmış hissedersiniz fakat havuz aynı hissi size veremez.

2-) Aynı suyu dökmeden ayaklarınızı da içerisinde 2-3 dakika bekletiniz.Bunun sebebi ise vücuddaki sağ ve sol enerji kanalının ayaklardaki nöronlar sayesinde tamamen tamizlenmesidir.

3-) Nefeslerinizi ağır ağır yavaşlatın, 7 saniyede bir olmak üzere düzenli bir şekilde yavaşlatmayı başardığınızda hızlı bir diyafram nefesi alın veya bilmiyorsanız hızlıca derin bir şekilde nefes alın.

4-) Kulak nokta masajı yapın.Bunu kesinlikle yapmanız gerekiyor, bunu yapmazsanız yaptığınız şeyler boşa gider.Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

Kulak ceninin ana rahmindeki duruşunun şematik olarak aynısıdır. Ve tüm akupunktur noktaları kulak üzerinde bu esasa göre yer almıştır.

Şimdi... başınız,boynunuz, beliniz, sırtınız, bacaklarınız, kalçanız, ayaklarınız, omzunuz ağrıdığında yapacağınız tek şey kulaklarınıza masaj yapmak.

Kulağınızı baş ve işaret parmaklarınızın arasına alarak kulak kepçesinden başlayarak, dayanabildiğiniz kadar güçlü ve sıkarak masaj yapın.

İlk anda bazı noktalar acıyacaktır

(bunlar bedendeki ağrıyan bölgelerin kulaktaki refleks noktalarıdır).

Kısa bir süre sonra bu ağrılar kaybolacaktır.

2 -3 dakika bu masajı yapmanız yeterli olur. İsterseniz uzatabilirsiniz de. Zaten masajın sonuna doğru bedeninize bir sıcaklıklığın yayıldığını hissedeceksiniz. Bunun ardından ağrılarınızın azaldığını ve kaybolduğunu da...

Hiç bir yan etkisi olmayan bu uygulamayı her zaman her yerde kendinize ve ağrısı olan yakınlarınıza uygulayabilirsiniz.

Yorulduğunuzda, uzun otobüs yada araba yolculuklarında oturmaktan ağrılara maruz kaldığınızda, çok üşüdüğünüzde ve bedeninizi dengeye kavuşturmak için mucize benzeri bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Bu yukarıdaki basit ve kısa süreli ön egzersizlerden sonra asıl egzersize geçebiliriz, ama yukarıdakileri uygulamadan bu egzersizi yapmanız tam sonuç alamamanıza neden olabilir.Ben bu egzersizi bir bütün halinde basamak basamak hazırladım.

İlk önce tekrar nefesinizi düzenlemeniz lazım, içinizde heyecan veya korku olmaması lazım, yaptığınız işte ciddi olmalısınız.Bu sefer biraz daha az olarak 5 saniyede bir defa nefes alabilirsiniz, önemli olan düzeni sağlayabilmeniz ve bedeninize söz geçirebilmeniz.Daha sonra aşağıdaki adımları takip edin:

1-) Bacaklarınızı hafif bükün.

2-) Ellerinizi yumruk şekline getirin ama sıkmayın gevşek kalsın.

3-) Kollarınızı çarpraz olarak birleştirin, sağ kol üstte sol altta olmak zorunda.Ellerinizin arasındaki açı önemli değildir.

4-) Kollarınızı kalp seviyesinin biraz üstüne getirin yani omuzlarınızın hizasında düz bir şekilde uzatın.

5-) Gözlerinizi hafif kısın.Kol, karın ve bacak kaslarınız dışındaki tüm kaslarınızı mümkün olduğunca serbest bırakmaya çalışın.Bu size zor gelirse kollarınız ve bacaklarınız sıkı bir şekilde rahatladığınızı düşünmeniz yeterlidir.

6-) Bu konumda 30 saniye birşey düşünmeden, yaptığınız şeye ve bedeninizde oluşan değişimlere, size verdiği hislere konsatre olarak aşağıdaki sözleri 4 kez tekrarlayın:

Heyyitt, munaşş omm makavm, rekkah!Müveyt sibbbiş, omm mantra omm.

Bu sözcüklerde dikkat etmeniz gereken şey düz yazı gibi bi kerede okuyup bitirmemeniz İki kez yazdığım harfleri vurgulayın ve her virgülde belirli bir süre duraklayın.İkinci söyleyişinizde bu sözlerin size verdiği hissi anlayabilirsiniz.Sözler belirli bir düzene sahip olan belirli vurguları en iyi şekilde ortaya çıkarmak üzere benim tarafımdan hazırlanmıştır, om ve mantra dışında diğer sözcüklerin bir anlamları yoktur, sözler yapılırken sankritçe örnek alınmıştır.

7-) Daha sonra yavaş yavaş ellerinizi birbirinden ayırın, ilk önce elleriniz birşeyle birbirine bağlanmış ve ayrılması engellenmeye çalışılmış gibi gelebilir size ama yavaş yavaş devam ettiğinizde birbirinden ayrılacaklardır, o anda bir şeyin kırılıp içindeki enerjinin sizin vücudunuzda eşit miktarlarda dağıldığını hissedeceksiniz.İlk başlarda hissedemeyebilirsiniz bu normaldir, sakın hissedemedim diye yapamadığızı düşünmeyin.

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/emre44/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]Daha sonra normal konumunuza geçebilirsiniz, içinizdeki rahatlamayı hissedeceksiniz.

Bu egzersiz taş çatlasa 5 dakika sürer, ön çalışmalarla birlikte en fazla 10 dakika.Psişik deneyler ve istikbaliniz adına bu yapımı çok kolay ve basit olan egzersize biraz zaman ayırıp uygulama zahmetinde bulunabilirsiniz Forum yapamıyorum, edemiyorum, başım ağrıyor, korkuyorum gibi başlıklarla dolu, önce bunu yapın sonra deneyin bakalım yapamadığınız şey kalacak mı?

Öneriler: Bu yazdığım sözleri işe yarar diye her an tekrarlamaya kalkmayın, sadece uygulama esnasında tekrarlayın, özellikle de "om" kelimesine dikkat edin.
mrb ben bu yazıyı daha önce okumustum ama burdamı yoksa senin bana tavsiye ettigin parapsikoloji sitesindemi hatırlayamıyorum sadece su bahsettgin kelimelerin anlamı nedir
kuzusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-08-2010, 12:22 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Deneyeceğim. Bu konuyla çok ilgilenen bir arkadaşım var. Hemen ona da paslayacağım. Çok teşekkürlerrrr...
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-08-2010, 12:35 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Teşekkürler bycomedy bende denemek isterim.Umarım işe yarar.
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri artık herkes psişik güçlerini kullanabilecek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Uzun süreli araştırmamın ardından her insan için konsatrasyon ve 0dd uyumlanma süresini minimuma indirme egzersizini bulmuş bulunmaktayım.Bu egzersize henüz bir isim vermedim ama böyle şeylere hiç inanmayan 15 farklı düzeylerdeki insan tarafından gerçekleştirdiğim deneyde hepsinin bu egzersizden sonra kolayca kaşık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.