![]() |
Ynt: Secreti neden kullanamıyoruz? Ayrıca isteyen D&R mağazalarından Secret'ın Türkçe Dublajlı DVD'sini alabilir. |
Ynt: Secreti neden kullanamıyoruz? benmi biyerde yanlış yapıyorum acaba yoksa şifremin olması mı gerekiyo çünkü şifre istiyolar nasıl şifresiz izliyebilir yda indirebilirim acaba smiliyface |
Ynt: Secreti neden kullanamıyoruz? Alıntı:
buraya girmememiz lazım. girememmiz lazım diye düşünüyorum yada paylaşım sa o ayrı... ışıkla kaldık :D |
Cevap: Ynt: Secreti neden kullanamıyoruz? [quote=falanfilan;53530]bu nefes alma teknigini "20 40 20" gunde 21 defa mı yapıoruz?? sabah 7 ogle 7 aksam 7 ?? birde nefesi burundanmı alıyoruz agızdanmı?? aynı sekilde geri verirken burunmu agızmı?? bu sorularin cevabini bende merak ediyorum,yardimci olursaniz sevinirim. |
Cevap: Secreti neden kullanamıyoruz? Mustafa bey cok iyi ve anlasilir sekilde izah etmissiniz tesekkürler |
Cevap: Secreti neden kullanamıyoruz? TEŞEKKÜRLERsmil56 |
Cevap: Secreti neden kullanamıyoruz? Çekim yasasıyla ilgili anlaşılmayanları iyi özetlemiş bir yazı. Henüz okumayanlara duyurulur. |
Cevap: Secreti neden kullanamıyoruz? çok faydalı bir paylaşım,teşekkürler yalnız 20-40-20 tekniğini ben beceremiyorum sanırım..partysmiley 20-40-20 yerine 10-20-10 yapsak y789 |
Cevap: Secreti neden kullanamıyoruz? Nefes olayı zamanla gelişir. Yapabildiğin kadar yap sonra arttırırsın sayıyı. Bir de farklı nefes çalışması önereyim. Yine Mustafa KARTAL ın tekniği bu da güzel bir deneyim yaşatıyor insana: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...calismasi.html |
Cevap: Secreti neden kullanamıyoruz? biliyorum bunu da sevgili sweet, fena zorluyor o da :))..bu paylaşılanın biraz zıttı gibi,uygulamaya çalışıyorum arada teşekkürler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:04 PM. |