![]() |
Shamaniccim işte meselede burda ben okadar cümleyi bir araya getiremiyorum ve bunu nasıl yeneceğimide bilmiyorum yaratıcılık yönümde bir problem var sanırım. Bu konuda lütfen bana yardımcı ol ve bana bir yol göster konuşurkende kelimeleri arka arkaya dizmekte sorun yaşıyorum belki kafama herşeyi taktığım için bole bişey başıma geliyo... Bu arada cümlen süper olmuş not alıyorum... |
kozbey cim mutlaka kendi ilgi alanınla alakalı bir konu üzerine konuşurken daha rahat cümeleler kuruyorsundur.. bu konularla ilgili olrak da kitap okudukça yorumlara baktıkça eğitimlere katıldıkça içindeki bilgin açığa çıkacaktır.. bi bakmışsın benden bile güzel cümleler kuruyorsun.. super ben bazen minik alıştırmalar yaparım.. diyelim ki bir konuya takıldın.. gerektiği gibi yazamıyorsun.. konuyla alakalı güvendiğin bir kaç ismi düşün.. mesela ben eckhart tole olsaydım buna nasıl yanıt verirdim.. bu cümleyi nasıl kurardım.. bu olaya bakış açım masıl olurdu gibi.. burada örneklediğin kişinin bildiğin sevdiğin onayladığın insan olması önemli.. sonra gözlerini kapat bir kaç dakika güvendiğin kişinin yanında olduğunu onun bildiği herşeyi bildiğini düşün.. ve bunun sevincini yaşa.. her şeyin enerji olduğunu hatırla.. hepimiz birbirimize bağlıyız.. herşey bir bütün.. ayırım yapan sadece algılama şeklimiz.. geçmiş gelecek her şey anın içerisinde mevcut.. öyleyse benim bildiklerimi sen senin bildiklerini de ben bilebilirim.. biliyorumda zaten.. ancak algı düzeyinde bunun ayrımını yapamıyorum.. yukarıdaki minik çalışma ile bu algı düzeyini farkedebilirsin.. sevgiler.. |
sevgili shamanic öncelikle tüm emeğin için sana minnettarım. her şey için çokk teşekkürler. benim sorum şöyle ; ilk derste teknik 1 niyet etme bölümünde "yeni bir bmw araba tezahür ettirmeye niyet ettim (azmettim) (hedefledim) bunu veya daha iyisini kabul ediyorum". örneğini vermişsin ve cümleleri değiştirmemizi tavsiye etmişsin. benim kendine güvenle ilgili sorunum olduğu için aynen bu örenekteki gibi " kendine güvenen bir insan olmayı tezahür etmeye niyet ettim bunu ve daha iyisini kabul ediyorum" cümlesini mi yazıp kullanmam gerekiyor.. Aman yarabbim çok karışık bi soru oldu sanki yazdığım cümleyi kendim bile anlayamadım :) şimdiden teşekkür ederim..... |
merhabalar gulcin cim actionsmile birinci ders ikinci mesaj beşinci madde de bu konuya şöyle değinmiştik.. "5. kişisel gelişim onaylamaları mutlaka kıyaslamalı ifade edilmelidir daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum “ demektir. kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize güvenli olacağınız sınırı yoktur. aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine güvenli olduğunu düşünür. ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz. onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm . bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz." bir de http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91219 bu başlık altında yorumlarımız oldu.. müsait olduğunda inceleyebilirsin.. gulcincim kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle.. sevgiler.. |
sanırım benim biraz kafam karıstı doğrusunu arastırmaya calısıyorum bicok sey okuyorum ama içinden cıkamadım bi türlü.dusun2 Simdi dileklerimizi burada yazıldığı gibi "seciyorum" diyerek mi yazmalıyız, yoksa Yurdahalın dedigi gibi olmus gibi mi yazmalıyız.. Mesela ben 3000 TL maaş istiyorum bunun için, "ayda 3000 TL kazanmayı seciyorum" mu demeliyim yoksa "ayda 3000 TL kazanıyorum"mu bunlardan hangisi doğru yardımcı olurmusunuz96kl |
asyacım soruna bu konuyu incelersen cevap bulacaksın tatlım.. özellikle ders iki de olumlamanın nedenlerini niçinlerini anlattık kuzum.. sevgiler.. kiss3 |
shamanic..forumu inceleme aşamasında görüyorum ki siz bir ''derya''sınız... |
Tekrardan teşekkür etmek istedim herkese.. Ben sorunlarımla yüz yüze gelmeye korkarken burada gönül rahatlığıyla sizlere anlatabiliyorum. çekinmeden ve de sıkılmadan. arkamda kocaman bi destek hissediyorum ve bu yüzden değişim yolunda en önemli şeylerden biri olan motivasyonum çok yüksek. iyiki varsınız hepinizi kucaklıyorum. |
nasıl kendimi ifade edeceğimi bilemedim kaptırmışım kendimi üç saatir yazılanları okuyup zamanın nasıl geçtiğini farketmemişim emeğine sağlık.Shamanik tek kelimeyle muhteşem |
Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm merhaba, çok uzun zamandır yoktum. zor günler atlattım ama şuan psikolojim ii sayılır ama bir takıntım başladı bundan kurtulamıyorum. bundan kurtulsam herşey süper olucak. mide bulantısı... bu zor zamanlarımda mide bulantısı problemim başladı ve beni çok rahatsız etti. sonra her sabah uyandığımdan itibaren saniyesinde aklıma geldiği için gün içinde 24 saat onu hissetmeye başladım.mutlu yada mutsuz olim sürekli hissediyorum. endoskopi, kan tahlilleri herşey yapıldı sorun psikolojik dendi. hissettiğim birşeyi nasıl takmam bulamıyorum, haliylede takıyorum:( 1 senedir devam ediyo sorunum. psikologa gititm daha önce böyle birşey duymadığını söyledi çözüm bulamadı:(( burdaki olumlu düşünme ve şükretme yollarını uyguluyorum ve inanıyorum. ama pozitif düşünürken bile bu mide bulantısını hissederken hayal kurmak da çok zor oluyor. yani sanki beynim bana kıllığına çalışıyor ve bana hiç yardımcı olmuyorr:( önerilerinize ihtiyacım var lütfen |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM. |