Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5311)

CeM 12-12-2008 03:41 PM

Alıntı:

zeus13 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91468)
shamanic ben şöyle bi cümle kuruyorum sence yararı olurmu ''şimdi kendime daha çok güvenmeyi niyet ettim.bunu veya da iyisini kabul ediyorum'' cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba zeus13 Shamanic cevaplayana kadar bende kendi fikrimi belirteyeim istersen...Bence niyet ettim yerine niyet ediyorum u kullanırsan daha iyi olur.Yani "şimdi kendime daha çok güvenmeyi niyet ediyorum,bunu veya daha iyisini kabul ediyorum" gibisinden :) çünkü evrende geçmiş veya gelecek kavramları olmadığından şimdiki zaman bence daha uygun sevgiler... :)

shamanic 14-12-2008 04:36 PM

merhabalar zeus..
cem gayet güzel bir noktaya değinmiş..

birinci ders ikinci mesaj beşinci madde de bu konuya şöyle değinmiştik..

"5. kişisel gelişim onaylamaları mutlaka kıyaslamalı ifade edilmelidir

ben kendime güvenliyim demek yerine gittikçe daha fazla kendime güvenli oluyorum demek kadar etkili değildir.

daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum “ demektir.

kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize güvenli olacağınız sınırı yoktur.
aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine güvenli olduğunu düşünür.
ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz.

onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm
bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm .
bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz."

bir de http://www.hayatimdegisti.com/forum/...html#post91219 bu başlık altında yorumlarımız oldu.. müsait olduğunda inceleyebilirsin..

zeus cum kısa sürede güzel haberleriniz almak dileklerimle..

sevgiler..

CeM 14-12-2008 05:08 PM

Sizce bu olumlamalar nasıl arkadaşlar?kahvesmiley

Ben özgüvenimin sürekli artmasını seçiyorum veya ben özgüvenimin daha fazla artmasını seçiyorum,ben kendime daha fazla güvenmeyi seçiyorum(tercih ediyorum) ben her gün 100 kere bilgisayara,30,40 kere de deftere olumalma yazıyorum kendi kendime... sizce hangisini daha fazla seçmeliyim :) hiç olmadığım kadar cesur olmak istiyorum yeni yeni hisler yarakmak istiyorum beynimde...actionsmile

shamanic 14-12-2008 06:11 PM

her geçen gün özgüvenim artıyor.. ve böyle olduğunu yaşamımda kolaylıkla deneyimlemeyi seçiyorum..

her geçen gün kendime daha çok güveniyorum ve bunu yaşamımın her alanında kolaylıkla hissetmeyi seçiyorum..

bu şekilde de olabilir.. ark5

sevgiler.. actionsmile

CeM 15-12-2008 12:04 AM

sapkal89teşekürler,hepsini de yazacağım...

banu 30-12-2008 01:07 AM

Bu harika dersler için minnettarım sevgili shamanic:)hemen uygulamaya başlıycam.Sevgiler...

yavuzramazan 05-01-2009 09:07 PM

teşekkür

sana teşekkür ederim shamanic.

blue jaloon 05-01-2009 10:53 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91726)
her geçen gün özgüvenim artıyor.. ve böyle olduğunu yaşamımda kolaylıkla deneyimlemeyi seçiyorum..

her geçen gün kendime daha çok güveniyorum ve bunu yaşamımın her alanında kolaylıkla hissetmeyi seçiyorum..

bu şekilde de olabilir.. ark5

sevgiler.. actionsmile

tütü masallah döktürmüs gene shamanic yikiliyo:))

kozbey 15-01-2009 12:11 AM

konuyu enine boyuna inceledim ve kendimde birden cevap yazma gereksinimi hissettim. Gerçekten mükemmel bir konu Shamanic ve bütün yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim benim için kişisel gelişimin büyük bir yeri vardı bu yeri dahada sağlamlaştırdığıma inanıyorum emeği geçen herkese çok teşekkürler....

Şimdi kişisel gelişimime daha çok özen gösteriyorum ve bunun sayesinde yaşamımın her alanında başarıyı yakalamayı seçiyorum...

Cümle nasıl iyimi?

shamanic 15-01-2009 03:13 AM

merhabalar kozbey actionsmile

"Şimdi kişisel gelişimime daha çok özen gösteriyorum ve bunun sayesinde yaşamımın her alanında başarıyı yakalamayı seçiyorum..."

kişisel gelişimime yaptığım doğru yatırımlarla her geçen gün yaşamımın her alanında başarıyı kolaylıkla deneyimliyorum.. maddi ve manevi bolluk huzur içerisinde sevdiklerimle mutlu bir hayat yaşamayı seçiyorum.. bunu veya daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum..

bu bana daha iyi gibi geldi ne dersin..
seninde içine sinmesi işte budur demen çok önemli.. kendi kelimelerinle zenginleştirebilirsin..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 PM.