![]() |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Mutluyum, huzurluyum, kendimi, bedenimi, ruhumu ve çevremdeki herkesi koşulsuz seviyorum. Yaptığım her işi, en iyi şekilde bütün kalbimle ve ruhumla yaparım. Benden yardım isteyen herkese, tüm kalbimle yardım etmeye hazırım. Bana kötülük yapan herkesi affettim. hayatimdegisti.com'u tanıdığım güne şükürler olsun. Her gün değişerek yenileniyorum ve bu hayatta çok keyifli bir yolculuk yapıyorum. Beni ben yapan tüm düşüncelerimi önemsiyorum ve inanarak, düşünerek ve düşüncelerimin hayatıma yön verdiğini bilerek yaşıyorum. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Yıllarca kendimi değersiz gördüm ta ki 10 ay'a kadar hep kabul görülmek istedim eleştiri aldığımda taban yapardı bünyem güzel sözler duyunca da tavan, artık ben dengeledim bu düşünceyi aşırı duygular sarfetmiyorum kaçmıyorum...mutluyum çok çünkü burdayım. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Aynen ben de öyleydim, herşey kabul görmek içindi ama kabul göreyim derken, kendim olmaktan çıkmaya başladığımı hissettim, ben de o duygularımı bu site ve telkinler sayesinde gayet dengeledim, başkalarının düşünceleri artık umrumda değil, benim kendi doğrularım var ve başkaları hakkımda ne düşünürse düşünsün, ben kendi doğrularımı yaşama hususunda özgürüm, işte bu özgürlük ve huzur duygusu gerçekten paha biçilemez.... |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM yoruldum....hep hıle.iyilik nerde bılmıyorum...her sey ıc ıce |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM değersizlik için kendini sevme olumlamaları yapmam öneriliyor..ben bu konuda kendime güveniyorum halbuki kendimle ilgili şikayet etmem kendimi yetersiz bulmam ve severim..ama hakettiğim ilgiyi alamıyorum ne garipki..hala kabullenmediğim bir güvensizliğim var sanırım.. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Alıntı:
|
|
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM allahım değişmesi gereken şeyleri değiştirme gücü ve cesareti ver değişemeyecek şeyleride kabul etme ,idrak etme olgunluğu ver.. |
Hiç olumlu birşey yazmıyor ki burda.olumlu bişey olsa bizde ona göre hareket ederiz. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM KEŞKE ERKEK OLSAYDIM: Erkek rolünü üstlenen bir kadın olur ve mutlu ilişkiler yaşayamaz. Genellikle pasif role bürünmüş eş seçerken erkek arkadaşları da kendilerini ‘harbi hatun’ olarak tanır. Hep bir yerlere yetişme amaçlı telaşlı bir ruh hali vardır. Ama kendi varlığını ispat için çıktığı bu yolda geç kalmışlık, öfke ve beğenilmeme duygularından bir türlü kurtulamaz. Benzer durum keşke kadın olsaydım talebi ile de ortaya çıkmaktadır. NEDEN VARIM: Varlığından hoşnut olmayan bu kişiler aslında ‘keşke doğmasaydım’ şeklinde düşünürler. Genellikle istenmeyen bir bebek olarak dünyaya gelmiş ya da sonradan reddedilmişlerdir. Bu nedenle varlıklarını ortaya koyacak ve kendilerini ön planda tutacak her konudan kaçınarak kendilerini gizlemeyi uygun bulurlar. Bazen de varlıklarını acı veya isyan dolu bir yaşam serüveni ile gösterirler. Çünkü her an varolmak gibi bir suç işlediklerine inanmaktadırlar. bunlarda ben:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM. |