![]() |
BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM HAYAT ÇOK ZOR: Zorluklarla dolu bir hayat yaşar. Terslikler nedense hep bu kişileri bulur. Etrafında kolaylıkla amaçlarına ulaşan insanları büyük bir hayretle karşılarlar. HAYAT MÜCADELEDİR: İstediklerini büyük bir çaba ve emekle elde eder çünkü hayatı savaş arenası gibi düşünür. Sürekli koşturan ama hedeflerine ya tam olarak ulaşamaz ya da çok zaman geçtikten sonra erişir. İNSANLARA GÜVENİLMEZ: İşinde veya ilişkilerinde ihanet, aldatma ve iflas…gibi güçlüklerle karşılaşır.Paylaşımdan hoşlanmayan, temkinli ve titiz insanlardır. Genellikle yalnızlıktan hoşlanır. Bu kararını sabitleyip çoğalttıkça da sonunda yalnız bir hayatı olur. NE ZAMAN İYİLİK YAPSAM KÖTÜLÜK BULURUM: Önceliği hep başkalarına vererek beslenir. Böylece kendi taleplerini erteler, beklediği takdiri ve teşekkürü göremediği için üzüntü ve öfke dolu hayatı olur. Genellikle yetiştiği ve kendi kurduğu aile içinde evin reisliği rolünü üstlenerek aşırı sorumluluk alır ve hayır demeyi beceremez. Benzeri diğer cümleler; Herkes mutlu olursa mutlu olurum, Ben olmazsam başkaları kendi başına başaramaz. İnsanları kırarsam sonunda yapayalnız kalır mıyım? BEN LAYIK DEĞİLİM: Mütevazi bir hayatı olur, genellikle kendine zor yetecek kadar kazancı ve sevgi alışverişi olur. Hayatı hak etmediğini düşünen derinlerdeki suçluluk kararı ona karşılaştığı tüm güzellikler ve fırsatlar için daima bir soru sorar; hak ediyor musun? KEŞKE ERKEK OLSAYDIM: Erkek rolünü üstlenen bir kadın olur ve mutlu ilişkiler yaşayamaz. Genellikle pasif role bürünmüş eş seçerken erkek arkadaşları da kendilerini ‘harbi hatun’ olarak tanır. Hep bir yerlere yetişme amaçlı telaşlı bir ruh hali vardır. Ama kendi varlığını ispat için çıktığı bu yolda geç kalmışlık, öfke ve beğenilmeme duygularından bir türlü kurtulamaz. Benzer durum keşke kadın olsaydım talebi ile de ortaya çıkmaktadır. NEDEN VARIM: Varlığından hoşnut olmayan bu kişiler aslında ‘keşke doğmasaydım’ şeklinde düşünürler. Genellikle istenmeyen bir bebek olarak dünyaya gelmiş ya da sonradan reddedilmişlerdir. Bu nedenle varlıklarını ortaya koyacak ve kendilerini ön planda tutacak her konudan kaçınarak kendilerini gizlemeyi uygun bulurlar. Bazen de varlıklarını acı veya isyan dolu bir yaşam serüveni ile gösterirler. Çünkü her an varolmak gibi bir suç işlediklerine inanmaktadırlar. YA KAYBEDERSEM: Başarı odaklı insanlardır. Herhangi bir konuda kaybetme ihtimali bile kendilerini kaybetmeye yetmektedir. Çünkü kaybetme duygusu onların zihninde bir arabanın yoldan çıkması halinde nereye gideceğinin bilinmediği ve endişe edildiği bir duruma benzeyen kontrolü kaybetme, ne yapacağının tayin edilememesi anlamına gelmektedir.. Hayata güvenmeyen, titiz ve mükemmeliyetçi kişilerdir. Ama bu korku onlara mutlaka kaybettirir. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM neden hakettiğim değeri alamıyorum:( benim cümlemde bu:(:( |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Alıntı:
Değersizlik korkusu hakim sizde. Ben değerliyim ben her halimle değerliyim. Para için: Ben çok parayı hakediyorum. Ben çok paraya layığım. Ben değerliyim Ben yeterliyim. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM yok sorun para değil kendimide değersiz görmüyorum kesinlikle ama yaptılarımın karşılığını almadığımı düşünüyorum...o kadar. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM sevgili renkli bir merhabalar. .actionsmile değer ile ilgili olarak aşağıdaki linkte vereceğim yazıyı okumanı öneririm.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inanci-mi.html yaşamının güzelliklerle dolması dileklerimle.. sevgiler.. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Bende hep kullanıldıgımı hıssedıyorum..En guzel arkadaslıklarım ıs ortamlarım hatta aılemı bıle elımden alır bazı ınsanlar gelıp.Mesela cok samımı bır arkadasım vardı onu baska bır ark ımla tanıstırırım sonra onlar kanka olur ben uzak kalırım hepsınden elımden en guzel seylerım alınır onlar daha ıı olur bunlarla ben ortada kalırım ya neden kı..Ben herseyımı paylasıorum hata edıyorum heralde |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM benim anladığım tek şey bi şey kendinden başkası yalan...ne kadar etfarta adam olursa olsun sen teksin hayatta...değeri de kendine vercen her şeyi de.egoist olmak lazım. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Benim cümlem İyi şeyler başıma gelir daima iyi insanlarla karşılaşırım. Asla bir kaza ile felaket ile ölmeyeceğim. Hatta ben hiç ölmeyeceğim :) 2100 yılını göreceğim.Mutlaka ölümsüzlük için bir çalışma yapilmiş olacak. Ve tabii ki.. Mutluyum ve daha mutlu oluyorum iyiyim ve daha iyi hissediyorum mutlu ol iyi hisset iyi hisset mutlu ol... |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Mutluyum ve daha mutlu oluyorum iyiyim ve daha iyi hissediyorum mutlu ol iyi hisset iyi hisset mutlu ol... kimse benden önemli değil. geçmişi siliyorum gelecek ise seçimimi yapmamı bekliyor. işte bu anda yarınlarıma yön veriyorum. artık değişim zamanı ve bunu sizlerle yapıcam:) |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Yaşanmışlıklarımdan edinmiş olduğum tecrübelerime dayanarak nacizane fikirlerimi söylemek istiyorum ki,öncelikle kendinizi seviceksiniz ve değerinizi ortaya koyucaksınız,her ortamda ben yaparım diye kendinizi atmıycaksınız,fedakar olmuyor "işgüzar"oluyorsunuz,kendinizi çok anlatmıycaksınız merak edilmek saygınlığınızı artırıyor,,,,,,,,,,,gibiler fark edilmenize ve değerli kılınmanız açısından önemli olabiliyor. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Mutluyum, huzurluyum, kendimi, bedenimi, ruhumu ve çevremdeki herkesi koşulsuz seviyorum. Yaptığım her işi, en iyi şekilde bütün kalbimle ve ruhumla yaparım. Benden yardım isteyen herkese, tüm kalbimle yardım etmeye hazırım. Bana kötülük yapan herkesi affettim. hayatimdegisti.com'u tanıdığım güne şükürler olsun. Her gün değişerek yenileniyorum ve bu hayatta çok keyifli bir yolculuk yapıyorum. Beni ben yapan tüm düşüncelerimi önemsiyorum ve inanarak, düşünerek ve düşüncelerimin hayatıma yön verdiğini bilerek yaşıyorum. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Yıllarca kendimi değersiz gördüm ta ki 10 ay'a kadar hep kabul görülmek istedim eleştiri aldığımda taban yapardı bünyem güzel sözler duyunca da tavan, artık ben dengeledim bu düşünceyi aşırı duygular sarfetmiyorum kaçmıyorum...mutluyum çok çünkü burdayım. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Aynen ben de öyleydim, herşey kabul görmek içindi ama kabul göreyim derken, kendim olmaktan çıkmaya başladığımı hissettim, ben de o duygularımı bu site ve telkinler sayesinde gayet dengeledim, başkalarının düşünceleri artık umrumda değil, benim kendi doğrularım var ve başkaları hakkımda ne düşünürse düşünsün, ben kendi doğrularımı yaşama hususunda özgürüm, işte bu özgürlük ve huzur duygusu gerçekten paha biçilemez.... |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM yoruldum....hep hıle.iyilik nerde bılmıyorum...her sey ıc ıce |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM değersizlik için kendini sevme olumlamaları yapmam öneriliyor..ben bu konuda kendime güveniyorum halbuki kendimle ilgili şikayet etmem kendimi yetersiz bulmam ve severim..ama hakettiğim ilgiyi alamıyorum ne garipki..hala kabullenmediğim bir güvensizliğim var sanırım.. |
|
|
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM allahım değişmesi gereken şeyleri değiştirme gücü ve cesareti ver değişemeyecek şeyleride kabul etme ,idrak etme olgunluğu ver.. |
Hiç olumlu birşey yazmıyor ki burda.olumlu bişey olsa bizde ona göre hareket ederiz. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM KEŞKE ERKEK OLSAYDIM: Erkek rolünü üstlenen bir kadın olur ve mutlu ilişkiler yaşayamaz. Genellikle pasif role bürünmüş eş seçerken erkek arkadaşları da kendilerini ‘harbi hatun’ olarak tanır. Hep bir yerlere yetişme amaçlı telaşlı bir ruh hali vardır. Ama kendi varlığını ispat için çıktığı bu yolda geç kalmışlık, öfke ve beğenilmeme duygularından bir türlü kurtulamaz. Benzer durum keşke kadın olsaydım talebi ile de ortaya çıkmaktadır. NEDEN VARIM: Varlığından hoşnut olmayan bu kişiler aslında ‘keşke doğmasaydım’ şeklinde düşünürler. Genellikle istenmeyen bir bebek olarak dünyaya gelmiş ya da sonradan reddedilmişlerdir. Bu nedenle varlıklarını ortaya koyacak ve kendilerini ön planda tutacak her konudan kaçınarak kendilerini gizlemeyi uygun bulurlar. Bazen de varlıklarını acı veya isyan dolu bir yaşam serüveni ile gösterirler. Çünkü her an varolmak gibi bir suç işlediklerine inanmaktadırlar. bunlarda ben:( |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM neden kıskançlık çekiyorum,neden insanlara iyilik yaramıyor,ve neden ben iyi olunca kimse mutlu olmuyor ben onlara mutlu oluyorum yol gösteriyorum ama onlar hep olumsuz hep gıcık benim mutluluğum insanları mutsuz ediyor:(:( galiba hiç şu oldu dedğimde aaaa senin adına çok sevindim diyen arkadaşlarım olmucak bunu yapan sadece 1tane var. |
Sen mutlu olduktan sonra seni çekemeyen varsa bırak çekemesin.Taktığın şeye bak.Rahat ol.Seni kıskananların istediklerini verme onlara.onlar kıskandıkça sen daha da mutlu ol.Hem eminim ki sen mutlu olduğunda mutlu olan birileri kesinlikle vardır. Hep mutlu olursun inşallah. Cümlemizde :D:D:D |
ağla2ama ben istemiyorumki kıskançlık oldumu hep kötlük düşünüyorlar başıma kötü bişey geldimi mutlu oluyorlar ben de güvendiğim için çok üzülüyorum ben böyle arkadaşlık istemiyorum ama hep başımda... etrafımdaki kızların özellikleeee %95i böyle. |
Cevap: BANA CÜMLENİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM Sen sevmediğin insanlar gibi olma yine de onlar için iyi düşün ki utansınlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM. |