![]() |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Hoş Gör Yâ Hû... Hiç bir mahlukatı incitme !... Hiç bir mahlukattan incinme !... Hz. Mevlana |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli sanırım linkleri bir ben açamıyorum... çoğunda dosya yok diyor.. nasıl ulaşacağım... |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Bu da çok faydalı . Yeni üye sayılırım. Nereye bakacağım şaşırdım. Teşekkürler Atakan Bey. |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli çok guzelmiş buu |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli ya ben bi türlü indiremiyorum bu telkini bağlantıyı farklı kaydet diyorum internet sayfası şeklinde kaydediyo acilen yardım bekliyorum yarın ego güven + suçluluk un 21 . günü olacak bu telkini de yarın kendıne güven telkini ile birlikte eklemek istiyorum listeye acil yardım |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Mail adresim : hsyn_ozel@yahoo.com çok acil başkalarınin düşüncelerini önemsememe telkini lazım lütfen yardımcı olun bana |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Ha bide unutmadan doğa versiyonu olsun istiyorum |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Su an sorun duzelmis olmali...12389 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 AM. |