![]() |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli sitede telkinlerin tüm versiyonları mevcut,biraz incelemenizi tavsiye ederim =) |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Bulduklarım malesef ölü linklerdi :/ silinmiş downloadlardı. Aradıktan sonra mesaj atma hissettim. Mp3lere baktım ordada doğa sesli yoktu. Son çare olarak buraya yazdım yani :) |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Tamda bulmuştum :) Saolasın. İsim olarak aratınca çıkıyor :/ Doğa sesliye giriyorum kategoride ozaman gözükmüyor :) Biraz düzenlenmesi gerek :D Bakalım deniyeceğim 10 gün :) İlk olarak ego ile suçluluk duyguları dinlenecek sanırım. Sonra diğerleri. |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli evet ilk on gün onlarla başlıyoruz,sonra gereksinimine göre değiştirebilirsin,etkileri hissedeceğine eminim. bol şans =) |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli ben başkasının dusuncesını önemseme telkınlerınden hıc bırını ındıremedım hepsı olu..rıca etsem tekrardan bır lınk verebılırmıısınız |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli http://www.telkinmp3.com/telkinler/3/.html ben buradan indirebildim doğa sesi versiyonunu birde buradan dene istersen teresacım |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli linkin üzerine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyorsun ya birincide indirmedi bir daha deneyince indirebildim ben akarsu versiyonunu |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli saolasın ışıklı yol ındırdım sonunda:) |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Umarım faydalanırsın canım benim. Yalnız şu var ki ciddiye almak lazım üç beş gün dinleyip de bırakmamak gerekiyor. Bu telkinlere geçici bir çözüm gibi bakmayalım arkadaşlar. Eğer bilinçaltı düzeyde değişim gerçekleşirse zaten hayatınız toptan değişir. Enerjimiz değişeceğinden( hani bazı insanlar vardır hayret ederiz. Hep dört ayak üstüne düşer. İşte aynen öyle, tamamen enerji meselesi, inanç meselesi.) yaşadığımız olaylar ve insanların bize davranışları değişecektir. Çünkü artık bizlerde farklı tepkiler veriyor olacağız. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 AM. |