Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astroloji

Uyarılar

Burcunuzun kadınımısınız

Gizemli Konular ve Astroloji Burcunuzun kadınımısınız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BURCUNUZUN KADINIMISINIZ... KOÇ KADINI Nasihatler, tavsiyeler, yol göstermeler. Hiçbiri size göre değil. Nasılsa bildiğinizi yapacaksınız. Bu inatçılık mı? Hayır sadece kararlılık ve doğru bildiğinden şaşmamak. Ortada belirgin bir neden yokken sinirli ve gergin mi oluyorsunuz? Bu demektir ki o gün, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi

Burcunuzun kadınımısınız

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-12-2007, 11:02 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Burcunuzun kadınımısınız


BURCUNUZUN KADINIMISINIZ...

KOÇ KADINI

Nasihatler, tavsiyeler, yol göstermeler. Hiçbiri size göre değil. Nasılsa bildiğinizi yapacaksınız. Bu inatçılık mı? Hayır sadece kararlılık ve doğru bildiğinden şaşmamak. Ortada belirgin bir neden yokken sinirli ve gergin mi oluyorsunuz? Bu demektir ki o gün, içinizdeki muazzam enerjiyi harcayacak bir yer bulamadınız. Hareketsiz bir yaşam sizin için bir kabus olabilir. Sürekli koşuşturmak, yorulmak nedir bilmeyen bedeninize uygulayabileceğiniz en terapidir. Mücadele etmeyi seversiniz. Çünkü sizin için her mücadele kazanılacak bir zaferdir.
Sizi sevenlerden oluşan geniş bir hayran kitlesi vardır. Bunların çoğu yüreklendirip güvensizliklerine çareler bulduğunuz kişilerden oluşur. Bu yüzden iş hayatında iyi bir yönetici,aile yaşamında yol gösterici olursunuz.

Anahtar sözcüğünüz: "Cesaret tüm engelleri aşar."

BOĞA KADINI

Ani değişiklikler, son anda verilen kararlar, düzensizlikler sizi çıldırtmaya yeter. Sakin, huzurlu, doğal güzelliklerle dolu bir yaşam, burcunuz kadınlarının en büyük özlemidir. Bu yüzden pekçoğunuz durmaksızın büyük bir sabır ile çalışır, para kazanır. Paranın günümüzde güzelliklere ulaşmanın bir aracı olduğunu bilir. Yaşamın gerçekleri ile yüzleşmek canınızı kolay kolay sıkmaz. Çünkü Boğa kadınları, iyisi ve kötüsü ile bu dünyanın insanıdır. Nasıl yemyeşil ağaçlar, rengarenk kuşlar, çiçekler varsa; çorak topraklar, lavlar saçan yanar dağlar, bataklıklar da vardır. Hepsi de doğaldır.
Güzelliklere olan düşkünlüğünüz sizi bir sanat dalı ile uğraşmaya itebilir. Olmasa bile iyi giyinmek, güzel yemekler yemek veya yapmak, evinizin dekoru ile uğraşmak gibi konular her zaman sizi çeker.

Anahtar sözcüğünüz: "İşleyen demir ışıldar."

İKİZLER KADINI

Tekdüze bir yaşamın neşenizi kaçırması mümkün değildir ama siz bu durumdan kaçmak için herşeyi yapar ve başarırsınız da. İlginizi tek bir konu değil yüzlerce değişik konuya verebilirsiniz. Bu sizin için hem eğlenceli hem de aktif zekanızı kullanmanıza yardımcı olacak bir egzersiz gibidir.
Detaylar asla gözünüzden kaçmaz. Kimsenin dikkat etmediği detayları görmek çoğu zaman işinize yarasa da bazen "görmez olsaydım" dediğiniz olur.Çünkü bu ufacık detaylar uykunuzun kaçmasına neden olabilir.
Konuşmaktan, tartışmaktan, okumaktan ve yazmaktan büyük zevk alırsınız. Sizin için öğrenmenin yaşı yoktur. 50 yaşında bile ilginizi çeken bir konu için eğitim hayatına dönebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda eğlendiğiniz süre hiç bir problem olmaz, aksi halde biraz maymun iştahlı davranabilirsiniz.

Anahtar sözcüğünüz: "Öğrenmenin ve eğlenmenin yaşı yoktur."

YENGEÇ KADINI

Evinden, ailesinden ve çocuklardan uzak bir Yengeç kadını olabilir mi?
Bütün günü, haftayı hatta 1 ayı evinizden uzakta geçirebilirsiniz ama sıcak yuvanız, konforlu koltuğunuz bir an bile aklınızdan çıkmaz.
Çocuklarla çocuk olmak, oyuncak bebeklerle oynamak sizi mutlu eder. Gerek aile, gerek iş yaşamında barışçıl ilişkiler temel ilkenizdir.
İş hayatınızda başarıdan başarıya koşsanız bile katı ve mesafeli ilişkiler istifa nedeniniz olabilir. Yine de çok iyi yönetici olursunuz. Yanınızda çalışanlara ailenizin fertleri gibi davranırsınız. Onları korur, dertleri ile ilgilenirsiniz.
Duygusal yaşamınız yoğun sevgi ihtiyacınız karşılandığı müddetçe sorunsuz geçer. Aksi halde koltuğunuza gömülüp geçmişi düşleyerek yaşayabilirsiniz.

Anahtar sözcük:ailem her şeyden önemli.derinden hissederim.

ASLAN KADINI

Boyun eğmek, kabullenmek ve başarısızlık. İşte sözlüğünüzde bulunmayan kelimeler.
Siz Aslan kadınları, dünyaya başarmak için geldiğinizi bilirsiniz. Bu başarı maddi veya manevi olabilir. Boyun eğmekten kendiniz ve başkaları adına nefret edersiniz. Haksızlığa tahammülünüz yoktur. Kendinizi seversiniz. Çünkü başkalarını sevmenin yolunun kendinizi sevmekten geçtiğini bilirsiniz.
Girdiğiniz her ortamda fark edilirsiniz. Bu biraz da bilinçli veya bilinçsizce sizin çabanızla oluşur. Aslan kadınları kenarda köşede kalmaktan hoşlanmazlar. Yaratıcılığınızın sınırları yoktur.

Anahtar sözcüğünüz: "Başarıyorum öyleyse varım."

BAŞAK KADINI

Üstünkörü yapılmış bir yemek, saçma sapan bir kitap... Fark etmemiş gibi görünebilirsiniz ama bir çift sözünüz de mutlaka olur.
Yaşam sizin için çözülmesi gereken bir matematik problemidir. Bölüm bölüm çözersiniz. Çözdükçe rahatlarsınız. Bu yüzden genç Başak kadınları biraz hırçın olabilirler. Yeni insanlar, mekanlar, şehirler sizin için çözülecek yeni bilmecelerdir. Çözene kadar herşey yolundadır ama bir kere çözünce yenilerine ihtiyacınız olur.
Çevreniz bir türlü işin içinden çıkamayan insanlarla doludur. Çünkü siz onların problemlerini kolayca çözümleyebilirsiniz.
Aile ve duygusal yaşamınıza gelince; her ikisi de sizin için sonu gelmez bir bilmecedir. Bu yüzden çoğu Başak kadını kendilerini yoğun aile ve duygusal ilişkilerin içinde çözüm ararken veya her iki konudan da uzak bambaşka diyarlarda bulurlar.

Anahtar sözcüğünüz: "Her sorunun bir çözümü vardır."

TERAZİ KADINI

Karmaşa, şiddet, kavga, gürültü... Hayır! Yaşamınızda asla bunlar olmamalı. Siz barış, uyum ve huzur kadınısınız. Tartışmaları yatıştıran, ayrılanları barıştıran mutlaka siz olursunuz. Girdiğiniz her mekana uygun bir kıyafet, size eşlik eden uygun bir partner olur. Aile ve iş yaşamınıza eşit zaman ayırabilmeyi başaran nadir burçlardansınız. Ayrımcılığa tahammül edemezsiniz. Arkadaşlarınıza, aile fertlerine eşit ilgi ve sevgi gösterirsiniz.
Sanatın pek çok dalına ilgi gösterir aynı zamanda uygulayabilirsiniz. Gelişmiş adalet duyguları kimi zaman politikaya yönelmenize neden olur. Her zaman şık ve zarif olmayı bilirsiniz. Nezaket kurallarını her zaman uygularsınız.

Anahtar sözcüğünüz: "Savaşma, barış."

AKREP KADINI

"Dikkat tehlikelidir"! Tüm Akrep kadınları gibi burcunuzla ilgili söylenen bu cümleyi siz de duymuşsunuzdur. Yine tüm Akrep kadınları gibi gülümseyip "nerem tehlikeli acaba?" diye düşünmüşsünüzdür. Bir Akrep kadının kendinden başka kimseye zarar veremeyeceğini sadece Akrep kadınları bilir ve kimseye söylemezler. Siz güçlü duyguların ve tutkuların kadınısınız. Yaşadığınız mutlulukları ve acıları ömür boyu unutamazsınız. Çoğu katı ve acımasızlıkla suçlanırsınız. Bu içinizdeki fırtınaları gizli bahçenizde sakladığınız içindir. Rekabeti seversiniz ama gizlice. Bunu kimse fark etmez. Bu yüzden başarılarınız hayretle karşılanır. Sevdiklerinize size bağlı kaldıkları sürece tutkuyla bağlanırsınız. İhaneti ise asla bağışlamazsınız.
Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden çok gözlerine dikkat edersiniz. Size yalan söylemek güçtür.

Anahtar sözcüğünüz: "Gözler yalan söylemez."

YAY KADINI

Sürekli aynı yerde, aynı işte, aynı kişilerle olmak... Bu sizi çıldırtıyor değil mi? Çıldırmak kelimesi hiçbir Yay kadınına yabancı değildir.
Özgürlüğünüzün uzun süre kısıtlanması hiç de gözler önünde, gürültülü bir şekilde tepki vermenizi engellemez.
Size yabancı olan herşeye ilgi duyarsınız. Yabancı ülkeler, insanlar, başka dilde şarkılar sizi heyecanlandırmaya yeter. Bu yüzden çoğu Yay kadını bir gün kendini yabancı bir ülkede yaşarken buluverir. Dürüstlüğünüz patavatsızlık raddelerine gelebilir. Sonra da çevrenizdekilerin neden size kırıldıklarını anlamakta zorluk çekersiniz. Kimi zaman aktif, neşeli, sportmen olup kimi zaman da felsefe, din gibi konulara dalıp bir münzevi gibi yaşayabilirsiniz.
Birlikte uzak ülkelere gidip maceralara atılabileceğiniz kişileri seversiniz. Bunun dışında pek duygusal olduğunuz söylenemez.

Anahtar sözcüğünüz: "Uzaklara, daha uzaklara."

OĞLAK KADINI

Yarın ne olacağını bilememek, hata yapmak, idealsiz bir yaşam. Hiçbiri size göre değil. Geleceğini emin eller altına almak, güven duyacağınız ortamlarda yaşamak her Oğlak kadını gibi sizin de en büyük emelinizdir. Sizi mesafeli ve biraz soğuk bulabilirler. Bu, kimseden yardım beklemeden her işinizi kendi başınıza yapmanızın sonucudur. Neticede insanların hepsinin bu dünyada yalnız olduklarına ve kendi sorunlarını kendilerinin çözmeleri gerektiğine inanırsınız.
Sabırlı ve azimli oluşunuz sizi pekçok konuda başarıya ulaştırır. Dostlarınız sağlam ve ömür boyu beraber olacağınız kişilerden oluşur.
Erken yaşta olgunlaşıp sorumluluk alırsınız. Duygusal yaşamınızda güven duymak temel ihtiyacınızdır. Güven duyduğunuz kişi ile ömür boyu birlikte olursunuz.

Anahtar sözcüğünüz: "Kendi işini kendin gör."

KOVA KADINI

Kısıtlanmak, disiplin, otorite. İşte sizi yerinizden hoplatacak 3 kelime. Yaşamınızın sürekli bir başkaldırı ile geçmemesinin tek şartı bağımsız olmanızdan geçer.
Modası geçmiş, eski olan herşey ruhunuzu karartır. Her tür yenilik ise sizi heyecanlandırır, yaşama bağlar. "İşte çağdaş bir kadın" denildiğinde bir Kova kadınını karşınızda bulursunuz. Bulunduğunuz her ortamda açık fikirliliğiniz, toleransınız, insan sevginizle odak noktası olursunuz.
Sizin için hiçbir şey acayip değildir. Aksine acayip denilen herşey size normal görünür. Duygusal yaşamınızda bağlanmaktan korkarsınız. Yine de sizinle iyi arkadaş olan biri ile uzun süre beraber olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her tür meslekte başarılı olursunuz yeter ki başınızda bir otorite olmasın.

Anahtar sözcüğünüz: "Benim için çok normal."

BALIK KADINI

"Sürekli gerçeklerden kaçıyorsun." Hemen hemen yaşamınızın her döneminde bu sözcüğü duymuşsunuzdur. Yanlış da sayılmaz. Yaşamın gerçekleri sizi pek ilgilendirmez. Yine de çalışıp didinmek, hayatın dikenli yollarında ilerlemek konularında çok zorlandığınız söylenemez. Bunun sırrı bu dünyada kendiniz dahil hiçbir şeyi ciddiye almamanızdadır. Siz soyut olan herşeye ilgi duyarsınız. Bulunduğunuz ortamlarda sempatikliğiniz ve sevecenliğiniz ile pek çok arkadaş edinirsiniz. Can sıkıcı ortamlarda ise şayet uyuyakalmazsanız saatlerce kalabilirsiniz.
Kimsenin üzülmesine tahammül edemezsiniz. Kendinizi tam olarak veremeseniz de yardıma ihtiyacı olanların hemen yanında olursunuz.
Hayal dünyanız o kadar geniştir ki karşınızdakiler sizi ancak bir sanat dalı ile uğraştığınız zaman anlayabilirler. Aksi takdirde onlar için tam bir muammasınızdır. Sanatın tüm dallarında mutlaka başarılı Balık kadınları bulunur.
Duygusal yaşamınızda sevecenliğiniz, cana yakınlığınızla kolayca sever, sevilirsiniz. Tabii platonik aşkların peşinden gitmeyi bırakırsanız.

Anahtar sözcüğünüz: "İnsan büyük ve küçük sonsuzluk arasına sıkışmış bir toz parçasıdır."


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2007, 11:06 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 284
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

İlk defa bir yerde Akrep burcuyla ilgili güzel şeyler okuyorum. Nedir akreplerle alıp veremedikleri anlayamam. Halbuki o kadar da korkutucu ve kötü değilizdir..Hoşuma gitti yahu:)) Teşekkürler çiçek:)
__________________
Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun...
fatale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2007, 02:20 PM   #3 (permalink)
Akulina
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

KOVA KADINI

Kısıtlanmak, disiplin, otorite. İşte sizi yerinizden hoplatacak 3 kelime. Yaşamınızın sürekli bir başkaldırı ile geçmemesinin tek şartı bağımsız olmanızdan geçer.
Modası geçmiş, eski olan herşey ruhunuzu karartır. Her tür yenilik ise sizi heyecanlandırır, yaşama bağlar. "İşte çağdaş bir kadın" denildiğinde bir Kova kadınını karşınızda bulursunuz. Bulunduğunuz her ortamda açık fikirliliğiniz, toleransınız, insan sevginizle odak noktası olursunuz.
Sizin için hiçbir şey acayip değildir. Aksine acayip denilen herşey size normal görünür. Duygusal yaşamınızda bağlanmaktan korkarsınız. Yine de sizinle iyi arkadaş olan biri ile uzun süre beraber olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her tür meslekte başarılı olursunuz yeter ki başınızda bir otorite olmasın.

Anahtar sözcüğünüz: "Benim için çok normal."

ehehehe "benim için normal"...evet aynı ben...

  Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2007, 03:08 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

Alıntı:
fatale Nickli Üyeden Alıntı
İlk defa bir yerde Akrep burcuyla ilgili güzel şeyler okuyorum. Nedir akreplerle alıp veremedikleri anlayamam. Halbuki o kadar da korkutucu ve kötü değilizdir..Hoşuma gitti yahu:)) Teşekkürler çiçek:)
canım benim sende mi .... sözlerine aynen katılıyorum...

sağol çiçekçim gerçekten...
bir akrep olarak mutlu oldum...

valla kim ne derse desin ben ne şirin isimli burçlar tanıdım..
iğnesi benden keskin.. etiketinde yok diye gönüllerinde taşımadıkları anlamına gelmiyo...

ben beni biliyorum nasıl olsa.. her kez kendine baksın

sevgiler ...
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2007, 09:23 PM   #5 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

AKREP KADINI

"Dikkat tehlikelidir"! Tüm Akrep kadınları gibi burcunuzla ilgili söylenen bu cümleyi siz de duymuşsunuzdur. Yine tüm Akrep kadınları gibi gülümseyip "nerem tehlikeli acaba?" diye düşünmüşsünüzdür. Bir Akrep kadının kendinden başka kimseye zarar veremeyeceğini sadece Akrep kadınları bilir ve kimseye söylemezler. Siz güçlü duyguların ve tutkuların kadınısınız. Yaşadığınız mutlulukları ve acıları ömür boyu unutamazsınız. Çoğu katı ve acımasızlıkla suçlanırsınız. Bu içinizdeki fırtınaları gizli bahçenizde sakladığınız içindir. Rekabeti seversiniz ama gizlice. Bunu kimse fark etmez. Bu yüzden başarılarınız hayretle karşılanır. Sevdiklerinize size bağlı kaldıkları sürece tutkuyla bağlanırsınız. İhaneti ise asla bağışlamazsınız.
Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden çok gözlerine dikkat edersiniz. Size yalan söylemek güçtür.

Anahtar sözcüğünüz: "Gözler yalan söylemez."


evetttttttttttttttttttttttttt AKREP kadınları mükemmeliz yahu
gerçekten akrep burcunun tüm özelliklerini taşırım bir tek cimri değilimdir okadar
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2007, 09:37 PM   #6 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

KOVA KADINI

Kısıtlanmak, disiplin, otorite. İşte sizi yerinizden hoplatacak 3 kelime. Yaşamınızın sürekli bir başkaldırı ile geçmemesinin tek şartı bağımsız olmanızdan geçer.
Modası geçmiş, eski olan herşey ruhunuzu karartır. Her tür yenilik ise sizi heyecanlandırır, yaşama bağlar. "İşte çağdaş bir kadın" denildiğinde bir Kova kadınını karşınızda bulursunuz. Bulunduğunuz her ortamda açık fikirliliğiniz, toleransınız, insan sevginizle odak noktası olursunuz.
Sizin için hiçbir şey acayip değildir. Aksine acayip denilen herşey size normal görünür. Duygusal yaşamınızda bağlanmaktan korkarsınız. Yine de sizinle iyi arkadaş olan biri ile uzun süre beraber olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her tür meslekte başarılı olursunuz yeter ki başınızda bir otorite olmasın.

Anahtar sözcüğünüz: "Benim için çok normal."
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2007, 10:09 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
KOVA KADINI

Kısıtlanmak, disiplin, otorite. İşte sizi yerinizden hoplatacak 3 kelime. Yaşamınızın sürekli bir başkaldırı ile geçmemesinin tek şartı bağımsız olmanızdan geçer.
Modası geçmiş, eski olan herşey ruhunuzu karartır. Her tür yenilik ise sizi heyecanlandırır, yaşama bağlar. "İşte çağdaş bir kadın" denildiğinde bir Kova kadınını karşınızda bulursunuz. Bulunduğunuz her ortamda açık fikirliliğiniz, toleransınız, insan sevginizle odak noktası olursunuz.
Sizin için hiçbir şey acayip değildir. Aksine acayip denilen herşey size normal görünür. Duygusal yaşamınızda bağlanmaktan korkarsınız. Yine de sizinle iyi arkadaş olan biri ile uzun süre beraber olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her tür meslekte başarılı olursunuz yeter ki başınızda bir otorite olmasın.

Anahtar sözcüğünüz: "Benim için çok normal."

aynıda ben
evet benim için anormal diye birşey yoktur..herşey normaldir..hatta anormal kelimesini sözlükten kaldırmyı da düşünüyorum..neye göre anormallik var?kime göre?nasılsa birine anormal gelen şey diğerine göre yine normal olmayacak mı?zaten herşey normal oluyor..düşünün sizde bulacaksınız..bu yüzden benim için çok normal
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2007, 11:24 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 417
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asevgican is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

ne çok kova varmışş. bendeee tam anlamıyla bi kovayım:))
__________________
kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim...
asevgican isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2008, 04:45 PM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız

şımartan burç yorumları buldum... hepimiz harikayız yahuu... wave


koç

canim benim. ya ben yerim senin o duygusal , mutevazi,ince, anlayis yumagi duygularini! sen seçildinde mi gönderildin bu dunyaya.
bir insan bu kadar mi duzgun, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. bu koçlar var ya, ıq seviyesi yuksek insanlarin burcudur.
dost insan, guzel insan.ınsan gibi insan. allah seni basimizdan, yanimizdan eksik etmesin. ıyi ki varsin! allah herkese koc gibi dostlar nasip etsin insallah.
bitanem benim, canim canim...

boğa

ayy benim guzeller guzelim. bu bogalar var ya dunya tatlisi, yer gök harikasi, seker mi seker insanlardir.
bal bunlar bal. bunun sohbetine doyum olmaz. ıyi sevgili, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi,...... say say bitmez bunlar.
hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi. biliyor musunuz ki sizler;
"bir boga bir dunyaya bedeldir"... onlar sanli burc aleminin,yere göge sigmaz, harikulade burc gurubudur.

ikizler

halt etmis sana iki yuzlu diyenler. onlar seni çekemiyorlar. rahatligin, her ortama uyum saglayisin,pratik zekan...
taaa biii ki kiskanirlar seni sekerim. kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi istemez ki. sen hiçbir zaman unutma ikizler,
seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. sen hic takma o guzel kafani onlara. sen burçlarin en sevimlisisin. adin ıkizler ama, sen bi tanesin.

yengeç

allah seni yaratti, melekleri niye yaratti. ya kardesim nedir bu zerafet, karizma...
sen miknatis misin nesin?bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden.
yoksa sen mukemmelligin es anlami misin? kim istemez annesi yengec burcu olsun, esi bir yengec burcu olsun.
sen var ya olmazsa olmazsin. burçlarin bas tacisin...

aslan

heyt bee.. gözumuzu senligi, gönlumuzu nuru. afet-i devran, mukemmel-i cihan. aslan mi bu aslan. senin kadar aynalarla barisik olan var mi su dunyada.
sen ki guzelligin simgesi, yer yuzunun gozdesi. senin butun fallarinda nazar çikacaktir.mumkundur.
baska mumkunati da yoktur. allah seni kem gözlerden korusun insallah, emi?

başak

merhametlim benim. karincayi bile incitemeyen, hassas ,sevgi dolu, guzel basagim benim. efendiligin simgesi,kibar insan.
seni var ya anlatacak kelime bulamiyorum. nesin sen? yoksa kanatsiz bir melek mi? herkesin iyiligini dusunenen, verici ,
vefakar basak. senin adin basak degil, barisin temizligin simgesi beyaz guvercin olmaliydi. neysecanim, biz biliyoruz ya yeter.
üzulme tamam mi? beyaz guvercinim benim...

terazi

hay sana dengesiz diyen o dengesizler. ben onlara ne diyeyim bilmiyorum ki! yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu.
sen dengesin insanlik için. alem buysa kral sensin. sen susarsan bir neden, konusursan ayri bir neden vardir. marifetli,kabiliyetli, en artili burc sensin.
senin ustune burc taniyan, megalomandir. söylesene senin ustune
burc mu vardir? ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem...

akrep

herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. guzel gözlerin, gururun, albeninin temel tasi akrep.
senin kadar hayatina hakim, senin kadar yaptigi isin arkasinda durabilen kac kisi kaldi artik.
allah senin soyunu eksik etmesin. (aminnnn ) sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen,
insana senin için ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. kim demisse sana fesat diye, onlarin hepsi .......
neyse, yine açtiracaklar agzimi. senin guzel gözlerin bile yeter o
kiskançlara. sen görmezden, duymazdan gel o fesatlari...

yay

kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu. sanatkar,vefakar, dogru durust insan dedikleri sen olsan gerek.
ıçinde bir tek yay olmayan bir arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben. senin heyecan budalasi
oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir.
burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen. senin havan bile yeter guzelim.çatlasin çekemeyenlerin...

oğlak

sana inatçi diyorlar diye uzulme. onlar senin istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler. durustluk senin burc genlerinde
var. butun alimler, bilginler genelde oglaktir. oglak burcu olmak bile, tek basina bir sereftir. hatta oglak burcu olarak dogamamis
kadersizler için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir.sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin...

kova

hep çevresindekileri dusunen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar. allah sizin iyiliginizi versin emi? ayol bu ne vericilik,
bu ne genis bir yurek öyle. sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi?
esitlik senin için nekadar önemli. ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. sen çok yasa emi?

balık

ınsanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek kapasitede degiller. sen herkesin imrendigi
muhtesem ve ince fikirli bir insansin. ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. ben senin o yanagina dusen göz yasini seviyorum,
o huzun dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yuregini seviyorum. seni anlamayanlar kiymetini bilmeyenler kiymetsiz olur bogum bogum
bogula insallah.sen ferah tut kendini. rahat ol,canim




__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2008, 06:05 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: Burcunuzun kadınımısınız



Biz boğalar neymişiz de haberim yokmuş çok şımardım çookk .Sağol bu yorumlar için shimaniccim iyi moral oldu.
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Burcunuzun kadınımısınız

Gizemli Konular ve Astroloji Burcunuzun kadınımısınız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BURCUNUZUN KADINIMISINIZ... KOÇ KADINI Nasihatler, tavsiyeler, yol göstermeler. Hiçbiri size göre değil. Nasılsa bildiğinizi yapacaksınız. Bu inatçılık mı? Hayır sadece kararlılık ve doğru bildiğinden şaşmamak. Ortada belirgin bir neden yokken sinirli ve gergin mi oluyorsunuz? Bu demektir ki o gün, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.