Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Araba Kullanma Korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=75)
-   -   araba kullanma korkusu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1210)

sibel80 10-04-2009 04:43 PM

Cevap: araba kullanma korkusu

bende hem çok korkuyorum hem çok istiyorum.günlük hayatımda çok sakar olduğum icin hiç bu işe bulaşmıyorumy789

murat 12-04-2009 02:31 PM

arka sağ köşeden biri emredincede ister istemez bir süre sonra çaktırmadan acemilik atılabiliyor :D ben yinede telkinlerle kendime güvenerek araç kullanmayı tercih ederdim :D

SABIRG 27-04-2009 01:05 PM

Ya valla eşime rezil oldum bu konuda salak mıyım neyim 10 saat ders aldım bütçemi sarsarak kendime güvenen edalarla gel gelelim bi tek çıkamadım arabanın başına geçiyorum bakıyorum geri eve çıkıyorum inanılmaz istiyorum araba kullanmak delircem eşim beni dalga konusu yaptı. Ya napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

derya1923 27-06-2009 06:26 PM

bende araba kullanmaktan trafiğe çıkmaktan çok korkuyorum.daha doğrusu araba kullnırken o kadar çok heyecanlanıyor ve panik oluyorum ki yüreğim her defasında bu stresi ve heyecanı kaldıramaz diye korkuyorum, kalp krizi geçirmekten korkuyorum.korkularım çığ gibi büyüyor.üstelik ben 10saat direksiyon derside aldım.hoca artık çıkabilirsin trafiğe başka derse gerek yok dedi ama ben çok korkuyorum. bana yardımcı olabilir misiniz.arabam öyle yatıyo

blue jaloon 27-06-2009 06:32 PM

Alıntı:

derya1923 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468771)
bende araba kullanmaktan trafiğe çıkmaktan çok korkuyorum.daha doğrusu araba kullnırken o kadar çok heyecanlanıyor ve panik oluyorum ki yüreğim her defasında bu stresi ve heyecanı kaldıramaz diye korkuyorum, kalp krizi geçirmekten korkuyorum.korkularım çığ gibi büyüyor.üstelik ben 10saat direksiyon derside aldım.hoca artık çıkabilirsin trafiğe başka derse gerek yok dedi ama ben çok korkuyorum. bana yardımcı olabilir misiniz.arabam öyle yatıyo

neden baskasi senin durumunda degil?
cünki düsünce farkliligi dimi

ben bir deney yaptim heyecan nasil yasarim diye
denedim simdi ise heyecanlanmamayi deniycem bakalim neler yasiycam diye
bir basla öylede devam ediceksin
demedi deme

beceriksiz 01-07-2009 12:03 AM

araba kullanmayı başarabildiniz mi ?.benim de sizden hiiiç farkım yook.hatta fazlam vardır.kafayı yicem.uykularımda hep araba kullanıyom.fiiliyatta sıfırım.araba kullananları öyle kıskanıyorum ki tahmin edemezsin.

blue jaloon 01-07-2009 12:08 AM

Alıntı:

beceriksiz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469257)
araba kullanmayı başarabildiniz mi ?.benim de sizden hiiiç farkım yook.hatta fazlam vardır.kafayı yicem.uykularımda hep araba kullanıyom.fiiliyatta sıfırım.araba kullananları öyle kıskanıyorum ki tahmin edemezsin.

ben basardim oooo hemde nasil pati falan cektiriyorum:)))

mag_26 01-07-2009 01:10 AM

arkadaşlar yıllar önce ciddi bir trafik kazası geçirdim karşı yönden gelen aracın bize çarpacağını söyleye bilseydim(dilim tutulmuştu o an) kaza olmayacaktı evet kendimi suçluyorum çünki şöförün başka yöne bakmasına neden oldum.o günden bu yana direksiyona her oturduğumda yada şöför koltuğunu yanına oturduğumda karşı yönden gelen araç görünce bağırmaya başlıyorum gözlerimi kapatıyorum (ki bu ben direksiyondayken hiç iyi olmuyo).Araba kullanmayı çoook istiyorum ama durum bu...12389

ELPARANOID 12-10-2009 01:07 PM

Merhabalar, ben park konusunu hall ettim. Yani arabamin arkasina kamera, onune park radar yerlestirdim. Yaklasik 2 aydir kendi arabami kullaniyorum. Tavsiye ederim) Telkinlerin de faydasi var tabii ki, araba kullanmamda. (Ama araba kullanma ile ilgili telkini dinlemedim. Sadece ucretsiz olanlari indirip dinledim) Yani onceleri araba kullanmak icin direksiyona gectigimde heyecandan kalbim hizla carpiyordu, birazcik da stresli oluyordum. Simdi arabamla aramiz cok iyi) Isterseniz ona sorun...Cevap versene kerata))----Azerbaycandan sevgilerle....Elgun...

blue jaloon 12-10-2009 03:53 PM

Alıntı:

ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528741)
Merhabalar, ben park konusunu hall ettim. Yani arabamin arkasina kamera, onune park radar yerlestirdim. Yaklasik 2 aydir kendi arabami kullaniyorum. Tavsiye ederim) Telkinlerin de faydasi var tabii ki, araba kullanmamda. (Ama araba kullanma ile ilgili telkini dinlemedim. Sadece ucretsiz olanlari indirip dinledim) Yani onceleri araba kullanmak icin direksiyona gectigimde heyecandan kalbim hizla carpiyordu, birazcik da stresli oluyordum. Simdi arabamla aramiz cok iyi) Isterseniz ona sorun...Cevap versene kerata))----Azerbaycandan sevgilerle....Elgun...

senden sikayetci ama yagina suyuna bakmiyomusunkhkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM.