![]() |
arkadaşlar herşey iyi hoş güzeldi de ya ben yanlış mı anladım acaba özlem hn.bize seminerle ilgili notları maille mi yollıyacaktı yoksa ordayken mi alacaktık dusun2 eger seminer sonrası notlar dagıtıldıysa durumum vahimemb23 çünkü öyleyse yanlış anladım ve notları almadan çıktım ve kendimde not almamışdım ağla2 |
Kayrasu' cum Özlem Hn mail yoluyla gönderecek notları, kendisi bugün yola çıkıyor en geç hafta sonuna kadar notlar elinizde olur. Sevgiler. |
Alıntı:
|
ben de bu güzel seminerdeydim ve benim gibi sorunlar yaşayan bir kaç kişiyle tanıştım bu seminerde. sırf bu bile benim için büyük bir kazanç. ben telkinler ve eft ciddi anlamda aklıma yattı. ve eft nin etkilerini bu kısa sürede bile gördüm. emeği geçen herkese teşekkürler... |
merhaba arkadaşlar, bende ilk denememi bir önceki akşam eft ile oğlumun böcek korkusuna yaptım ama başarılı olmadı :( ama azimliyim başaracağım. cümleyi mi yanlış kurdum diye düşünüyorum. "ben böcek korkuma rağmen kendimi seviyor ve onaylıyorum dedirtim" karate noktasına vururken, diğer noktalardan geçerkende bu korkum dedirtim ama dün korku aynı şiddetti ile yerinde idi. veee bana senin deneme tahtan olmıyacağım dedi :))) ama dün aşkam iki nokta tekniğini denedim ağrılar üzerine annemin başı ağrıyordu. hayalimde iki nokta belirleyip arada bağ kurdum ve 10-15 dk. sonra sordum hafifledi dedi çokkkkkk sevindim. arkadaşlar başaracağız inanıyorum. ve tekrar hepinizie sevgilerimi yolluyorum. |
Alıntı:
bende aynı endişeye kapılıp Belgin hn. sordum. Sonrada kendime ne sabırsızsın dedim :) bizim galiba sabırla ilgili bir eft yapmamız lazım kendimize :) sevgimle, kiss3 |
Alıntı:
y789 haklısın ayrıca benim algılama ile ilgili de eft yapmam gerek galiba çünkü panik harici algılama sorunumda çıkdıtuh788 acaba notları orda dagıtılacagını mı söylemişdi özlem hn diye düşünüp durdum sevincli |
notlarım ve ödevlerim geldiii 956k çok teşekkür ederim özlemciğimkiss3 dinlediğim telkinlerin içinde erteleme yoktu utananadam şimdi ilk ödevim onu indirmek oldu senin bizlere gösterdigin bu ilgi karsısında iyi bir ögrenci olmayı seçiyorum siirokul bu arada diger önerecegin kitapları da bu ögrencin sabırsızlıkla bekliyor ustaca sevmek kitabını dün aldım ögretmenim onayi son olarak sitede ki arkadaşlara bir mesajım var lütfen mümkünse seminerlere katılın telkinleri aksatmadan dinleyin benim site de 3,5-4 ay'ım ve gerçekten hayatımdegişti ve halada iyi yönde gittikçe degişim devam ediyor burda emegi gecen tüm insanlara tecrübesini bizlerle paylaşan tüm üyelere tekrar tekrar teşekkür ediyorum kiss3 |
Evet mailerimiz elimize ulaştı. Teşekkürler |
sevinclinihayet yazmaya fırsat bulabıldım956k benım için cok anlamlı bir semınerdı hem bildiklerimi pekiştirdim hemde sevgili arkadaslarımla hasret gıderdım. belgının hersey yolunda gitsin diye nasıl kendını paraladıgını gözlerımle gördüm canım benım sayesınde semınerı huzur içinde dinledik.Onu cok sevıyorum.bazen anlasılamıyor ama dünya tatlısıdır.Cevizinde kabugu serttır ama içi cok güzeldir. Atakan'a.Abdullah'a,Mumın'e sonsuz tesekkurler. Yasal06 ve cipralex ve ablası birebir sohbet etme fırsatı buldugum arkadaslarım.Oldukça enerjik bir masaydı bizimki onların sayesındey789 aaaa peacemakerı unutuyodum cok keyıflıydı sohbetı. Shamanıcım senı özledım keske daha cok sohbet etme fırsatımız olsaydı.Hersey cok güzeldi.Şimdiden hepinizi özledım. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:08 AM. |