![]() |
Kayrasu, biraz daha kalsaydık. Eminim paraşütle de atlayabilirdik seninle art56art56 |
Alıntı:
Bolluk Bereket cd si 22:50 dk. süreli olması gerekiyor..Eğer pc nizde bir sorun olmadığına eminseniz, cd de bir sorun olabilir..Görevli arkadaşlar bu durumla ilgileneceklerdir..actionsmile |
Herkese merhaba..Seminerle ilgili mesajlar beni çok coşkulandırdı ve illaki bir semineri bir ilde yakalama arzumu perçinledi..Emeği geçen herkese ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim, ki dolaylı da olsa bilgileniyor ve umutlanıyorum.. (Not: Merak da ettim "bolluk ve bereket cd. ne seminere katılmayanlar da ulaşabilirler mi? siteye bir göz attım ama göremedim.) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok keyifli bir seminerdi, emeği geçen tüm arkadaslara teşekkür ederim. alk78 |
Katılamadım ağla2 agl3488a |
ilk defa bir seminere katıldım.çok güzeldi iyiki katılmışım.eft,peat,iki nokta hepside çok güzeldi emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. |
Merhabalar 956k Daha yeni fırsat bulabildim yazmak için :) Öncelikle herkese çok çok teşekkür ediyorum. İlk olarak ekip arkadaşlarıma koca koca sevgiler kiss3 Her zamanki gibi yine harikaydınız, sizleri çok seviyorum.Yolumuz hep açık ve aydınlık olsun Kendime teşekkür ediyorum, yine eksiksiz bir organizasyon hazırladığım için şükürler ediyorum s456 Baya bir şımartıp hatta birde öpücük yolluyorum kiss3 y789 Bizi tamamladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. İsimlerinizi tek tek sayamasamda bir bütün olduğumuzu bilmenin sevincini yaşıyorum. Çok değerli dostlar kattım yine hayatıma, dilerim sizlerde çok güzel paylar almışsınızdır yaşamınıza. Hayatınızda herşeyin gözlerinizdeki o ışık gibi parlak ve huzurlu olmasını dilerim. Ayaklarınıza, güzel yüreklerinize sağlık, yine görüşmek üzere efenim actionsmile En derin sevgilerimle kiss3 kiss3 |
Merhaba gelmeyi çok istiyordum ama Ankaranın kötü havası beni yataklara düşürdü..Şimdi yazılanları okudukça daha çok üzülüyorum..Bir sonraki seminer kim bilir ne zaman :(( |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |