![]() |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) Alıntı:
|
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması y789 Canım ben sürpriz bir isim derken Atakan Bey'i kastediyordum.Kendisine sorduğumda kesin karar vermediğini söylemişti.Bugün kararını açıkladı.Buluşmamız anlaşılan bu sefer de çok güzel geçecek. wave |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Alıntı:
|
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Alıntı:
|
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Siteden bütün kopuluğuma rağmen tabikiiii ben de yanınız da olacağım b456 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması bende katılmak istiyorum. 1 kasımda görüşmek üzre bby |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Ankara ya gidemeyecek olmama rağmen "Ankara hazır mısın wave" sorusuna "hazırım hazırım" diyesi geliyor insanın, s456 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Merhaba arkadaşlar.Ben de gelmeyi düşünüyorum. cat3500 blissy |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) Alıntı:
|
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Novos bir kaç gün kala gidecekti ama sanırım kendisi bu aralar müsait değil.Sevgili Krex eğer tekrar gitme imkanın varsa lütfen Cumartesi günü için yer ayırmalarını söyler misin?Daha önce de orada buluşma yapmıştık sitenin adını söylersen hatırlayabilirler.Ebru hanım dı sanırım bize ait bir yer vermişti,kapı girişinin hemen karşısı.Yine orayı ayırmaları uygundur.Kişi sayısını sorarlarsa 20-25 diyebilirsin.Ama fazlalık olabilir diye de eklemeyi unutma lütfen.Ben büyük ihtimalle haftaya Cuma günü Ankara'da olucam.O zaman tam sayıyı verebilirim. Çok teşekkürler. Sevgiler. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 AM. |