Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ankara Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=296)
-   -   Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14147)

ceren18 25-10-2008 12:08 AM

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :)

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Evet bir toplama çıkarma yapalım. aa34 Gelecek olanların listesi şöyle efendim;

Ayşegülll,Sycorox,Mustang,Keops,Novos,Güneş,Unbuka lemun,Bucocukkım,Niki,Perilice58,Bilgic16,
Ceren18,(büyük bir ihtimal sürpriz bir isim),Ben (redflowers-birde belki ablam)

Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay
Buluşma saati:13:00

Listemiz bu şekilde.Daha buluşmaya 1 haftadan fazla bir zaman var.Katılmak isteyenler yine buraya yazabilirler.

Sevgiler.

y789 redflower artık süpriz isim degilim çünkü kesin gelmeyi düsünüyorum ve de istiyorum busefer kaçıramam dogrusu wave

Belgin ∞ 25-10-2008 12:30 AM

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

y789 Canım ben sürpriz bir isim derken Atakan Bey'i kastediyordum.Kendisine sorduğumda kesin karar vermediğini söylemişti.Bugün kararını açıkladı.Buluşmamız anlaşılan bu sefer de çok güzel geçecek. wave

ceren18 25-10-2008 12:33 AM

Alıntı:

y789 Canım ben sürpriz bir isim derken Atakan Bey'i kastediyordum.Kendisine sorduğumda kesin karar vermediğini söylemişti.Bugün kararını açıkladı.Buluşmamız anlaşılan bu sefer de çok güzel geçecek. wave

girlhaha nasıda ukalayım hemen üstüme alındım utananadam

Belgin ∞ 25-10-2008 12:40 AM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
girlhaha nasıda ukalayım hemen üstüme alındım utananadam

Estağfirullah canım.Ukalalıkla ilgisi yok.Sadece arka arkaya yazmamdan kaynaklanmış.Biz birbirimizi biliriz ark5

meninje 25-10-2008 01:11 AM

Siteden bütün kopuluğuma rağmen tabikiiii ben de yanınız da olacağım b456

turkem 25-10-2008 10:31 AM

bende katılmak istiyorum. 1 kasımda görüşmek üzre bby

serina 25-10-2008 12:06 PM

Ankara ya gidemeyecek olmama rağmen "Ankara hazır mısın wave" sorusuna "hazırım hazırım" diyesi geliyor insanın, s456

saba 25-10-2008 12:32 PM

Merhaba arkadaşlar.Ben de gelmeyi düşünüyorum. cat3500 blissy

krex 25-10-2008 02:45 PM

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :)

Alıntı:

Evet bir toplama çıkarma yapalım. aa34 Gelecek olanların listesi şöyle efendim;

Ayşegülll,Sycorox,Mustang,Keops,Novos,Güneş,Unbuka lemun,Bucocukkım,Niki,Perilice58,Bilgic16,
Ceren18,(büyük bir ihtimal sürpriz bir isim),Ben (redflowers-birde belki ablam)

Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi
Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay
Buluşma saati:13:00

Listemiz bu şekilde.Daha buluşmaya 1 haftadan fazla bir zaman var.Katılmak isteyenler yine buraya yazabilirler.

Sevgiler.

Herkese merhaba Bugün buluşma yerine gittim oradaki görevli bayan arkadaşla öylesine konuştuk bizim organizasyona dair herhangi bir bilgisinin olmadığını söledi ve bizdende birkaç gün önce haber vermemmizi istedi aksi taktirde bizim buluşma saatimizde yerlerinin dolu olabileceğini söledi .Bizim organizasyonu yapan arkadaşımız oradaki görevlilerle iletişime geçerse herhangi bir aksaklığa uğramamış oluruz ben yinede ordaki görevlilere 1 kasım için bilgi vereceğim .sizinde haberiniz olsun

Belgin ∞ 25-10-2008 02:53 PM

Novos bir kaç gün kala gidecekti ama sanırım kendisi bu aralar müsait değil.Sevgili Krex eğer tekrar gitme imkanın varsa lütfen Cumartesi günü için yer ayırmalarını söyler misin?Daha önce de orada buluşma yapmıştık sitenin adını söylersen hatırlayabilirler.Ebru hanım dı sanırım bize ait bir yer vermişti,kapı girişinin hemen karşısı.Yine orayı ayırmaları uygundur.Kişi sayısını sorarlarsa 20-25 diyebilirsin.Ama fazlalık olabilir diye de eklemeyi unutma lütfen.Ben büyük ihtimalle haftaya Cuma günü Ankara'da olucam.O zaman tam sayıyı verebilirim.

Çok teşekkürler.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 AM.