Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Anı Yaşama Hissi

Uyarılar

Anı Yaşama Hissi Anı Yaşama Hissi

OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Anı Yaşama Hissi OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım. Her türlü girişimdeki başarının en büyük sırrı budur. Güç, bir kalkanı delebilir ve hatta hayata son verebilir ama insanların kalbini yalnızca sevginin görünmez gücü açabilir. Sevgiyi en büyük silahım yapacağım. Seslendiğim hiç kimse onun gücüne karşı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Anı Yaşama Hissi telkin cd indir izle İstanbul Anı Yaşama Hissi nerededir kimdir Anı Yaşama Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Anı Yaşama Hissi hipnoz Anı Yaşama Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Anı Yaşama Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Anı Yaşama Hissi kuantum düşünce kitap haberi

OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-07-2007, 09:40 AM   #1 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?


Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.
Her türlü girişimdeki başarının en büyük sırrı budur. Güç, bir kalkanı delebilir ve hatta hayata son verebilir ama insanların kalbini yalnızca sevginin görünmez gücü açabilir. Sevgiyi en büyük silahım yapacağım. Seslendiğim hiç kimse onun gücüne karşı savunma yapamaz.

Düşüncelerime karşı koyabilirler; sözlerimden kuşku duyabilirler; kıyafetimi beğenmeyebilirler; yüzümü reddedebilirler ve hatta pazarlıklarım kuşku doğurabilir; ama sevgim, nasıl güneşin ışınları en soğuk çamuru bile eritiyorsa, onların yüreklerini öyle yumuşatacaktır.
Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.
Peki bunu nasıl yapacağım?
Bundan böyle her şeye sevgiyle bakacağım ve yeniden doğacağım.
Güneşi kemiklerimi ısıttığı için seveceğim; ama yağmuru da ruhumu temizlediği için.
Işığı, bana yol gösterdiği için seveceğim; ama bana yıldızları gösteren karanlığı da.
Mutluluğu, yüreğimi büyüttüğü için seveceğim; ama ruhumu açtığı için kedere de dayanacağım.
Ödemem gerekli olan her şeyi şükranla ödeyeceğim; ama engelleri de bana meydan okudukları için selamlayacağım.
Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.

Peki nasıl konuşacağım?
Düşmanlarımı öveceğim ve onlar dostlarım olacak; dostlarımı yüreklendireceğim ve onlar kardeşlerim olacak. Her zaman övgü nedenleri araştıracağım. Hiçbir zaman dedikodu, karalama yapmayacağım. Eleştirmeye yöneldiğim zaman dilimi ısıracağım; övmek istediğimde ise damlardan bağırmayacağım.
Kuşlar, deniz, bütün doğa, yaradan için övgü müziği ile konuşmuyor mu? Ben, onun çocuklarına aynı müzikle konuşamam mı? Bundan böyle bu sırrı hatırlayacak ve hayatımı değiştireceğim.
Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.
Peki nasıl davranacağım?
İnsanların bütün davranışlarını seveceğim, çünkü her biri gizli de olsa, hayranlık duyulacak özelliklere sahiptir. Kalplerinin etrafına ördükleri kuşku ve nefret duvarını sevgiyle yerle bir edecek, yerine, sevgim ruhlarına girebilsin diye, köprüler kuracağım.
Haris olanları seveceğim, çünkü onlar bana esin verir. Başarısızlığı seveceğim, çünkü bana öğretir.
Kralları seveceğim, ne de olsa onlar da insandır. Alçak gönüllüleri seveceğim, çünkü onlar kutsaldır.
Zenginleri seveceğim, ne de olsa yalnızdırlar. Yoksulları seveceğim, çünkü o kadar çoklar ki.
Gençleri seveceğim, inançları için. Yaşlıları seveceğim, paylaştıkları bilgelikler için.
Güzelleri seveceğim, gözlerindeki mahzunluk için. Çirkinleri seveceğim, ruhlarındaki barış için.
Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.

Peki başkalarının davranışlarına nasıl tepki göstereceğim?
Sevgiyle. Sevgi, nasıl benim insanların kalbini açmak için silahım ise, aynı zamanda benim nefretin oklarına ve hiddetin mızraklarına karşı kalkanımdır. Zorluklar ve cesaretsizlikler yeni kalkanıma çarpıp en yumuşak yağmurlara dönüşecektir. Kalkanım beni pazar yerinde koruyacak ve yapayalnız iken bana destek olacaktır. Ümitsizliğimi yok edecek, böbürlenmemi eğeleyecektir. Kalkanım kullanıla kullanıla daha da güçlenecek, beni daha iyi korur hale gelecektir, ta ki ben bir gün onu bir kenara bırakıp her türlü insanın arasında engelsiz yürümeye başlayıncaya kadar. Bunu yaptığımda adım hayat piramidinin en tepesine yazılacaktır.
Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.
Karşılaştığım herkese nasıl davranmam gerekiyor?
Tek bir şekilde. Sessizce, içimden ona seni seviyorum diyeceğim. Sessizce söylenmiş de olsa, bu sözler, gözlerimde ışıldayacak, alnımdaki kırışıklıkları yok edecek, dudaklarıma gülümseme getirecek ve sesimde yankılanacaktır. Ve kalbi açılacaktır. Yüreği benim sevgimi hisseden birisi sunduklarımı nasıl reddedebilir ki?
Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.
Ve her şeyden önce kendimi seveceğim. Kendimi sevince, bedenime, ruhuma ve kalbime giren her şeyi şevkle inceleyeceğim.
Hiçbir zaman etimin arzularına esir olmayacağım, tam tersine, vücudumu itidal ile temiz tutacağım.
Aklımın hiçbir zaman günahkârlık ve ümitsizlikle çelinmesine izin vermeyeceğim; tam tersine, onu bilgiyle ve yüzyılların bilgeliği ile yücelteceğim.
Ruhumun hiçbir zaman kendini beğenmişliğe ve doymuşluğa kapılmasına izin vermeyeceğim; tam tersine, kendimi dinleyecek ve dua ile onu besleyeceğim.
Kalbimin hiçbir zaman küçülmesine ve acıyla dolmasına izin vermeyeceğim, tam tersine, onu paylaşacağım, o büyüyecek ve yeryüzünü ısıtacaktır.
Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.
Bundan böyle insanlığı seveceğim. Bu andan itibaren damarlarımdan nefreti defediyorum, çünkü nefret etmeye zamanım yok, yalnızca sevgi için zamanım var.
Bu andan itibaren, insanların arasında bir insan olmak için gereken ilk adımı atıyorum. Başka özelliklerim olmasa bile, yalnızca sevgiyle bile başarı kazanabilirim. Dünyanın bütün bilgisi ve becerisi bende olsa bile, sevgi olmaksızın başaramam.
Bugünü sevgiyle selamlayacağım ve başaracağım...
(30 Ağustos 1997'de yayınlandı) SABAH gazetesi 5 temmuz sayısından alıntıdır.[/color]

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2007, 10:04 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 113
Tesekkür: 0
15 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dennise is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

Bugünü yuregimdeki sevgiyle selamlıyorum.
Selam olsun
dennise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2007, 11:03 AM   #3 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

Muhteşem birşey çok keyfi verdi teşekkürler
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2007, 07:56 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 132
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sessiz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

tresorcum cok guzel bır yazı ..okurken ınsanın ıcınden boyle davranmak ıcın hıslerı kabarıyor
teseekkur ederız..
sessiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2007, 09:52 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 46
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
berkeberk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

'Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım.
Her türlü girişimdeki başarının en büyük sırrı budur. Güç, bir kalkanı delebilir ve hatta hayata son verebilir ama insanların kalbini yalnızca sevginin görünmez gücü açabilir. '


hataları görmezden gelmemizi sağlayan, haksızlıkları ve eziyetleri affetmemizi sağlayan sevgi değilmi. Zaten burda olmamızın amaçlarından biride önce kendimiz affetmek ve sevmek, sonra diğerlerini. Kendini sevmeye ve hayatı sevmeye gönüllü bir sürü insan var burada.

bugün sizi yüreğimdeki sevgiyle selamlıyorum.
berkeberk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 01:30 AM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
1 Mesajina 10 kez İyi ki varsın denildi
merak is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?


HAKİKATEN MUHTEŞEM ÇOK GÜZEL BİR YAZI.İNANILMAZ SÜRÜKLENDİM.RUHUMDA GEZİNTİYE ÇIKMIŞ GİBİ HİSSETTİM. TEŞEKKÜRLER.
merak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 04:51 PM   #7 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

çok güzel bir yazı teşekkürler

özellikle her karşılaştığıma içimden seni seviyorum diye başlamayı uygulayacağım...
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2008, 09:37 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 61
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cigdem is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

çok hoş bir yazı. uygulayabilmemiz dileğiyle:)
__________________
BEN YAPARSAM OLUR.
cigdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2008, 03:52 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart Ynt: OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

muteşem ötesi bir yazı tebrik ederim. herkes bu ilkelerle yaşasaydı zaten dünyada hiç bir olumsuzluk kalmazdı.uygulamak da kolay değil. ama biz bu yüzden buradayız demi arkadaşım. her şey gönlünce olsun.
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2009, 11:36 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
ebru_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 284
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to beholdebru_li is a splendid one to behold
Standart

supermuhteşem ötesi
__________________
sizi seviyorum
ebru_li isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ?

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Anı Yaşama Hissi OG MANDINO - BUGUN NASIL SEVECEKSIN ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugünü yüreğimdeki sevgiyle selamlayacağım. Her türlü girişimdeki başarının en büyük sırrı budur. Güç, bir kalkanı delebilir ve hatta hayata son verebilir ama insanların kalbini yalnızca sevginin görünmez gücü açabilir. Sevgiyi en büyük silahım yapacağım. Seslendiğim hiç kimse onun gücüne karşı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Anı Yaşama Hissi telkin cd indir izle İstanbul Anı Yaşama Hissi nerededir kimdir Anı Yaşama Hissi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Anı Yaşama Hissi hipnoz Anı Yaşama Hissi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Anı Yaşama Hissi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Anı Yaşama Hissi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.