![]() |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Sıradan olmak ölüm falan değil bence. Herkes farklı olmaya çalışıyor,ben farklıyım ben şöleyim ben böleyim.. Sıradan ama mutlu olmak da güzel. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Farklı olmak şart değil belki ama farkında olmak şart. Farkında olunca da farklı olmak çabasız kaçınılmaz oluyor bazen. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Farklı olmak derken neyi kastediyoruz o da var tabii:) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi ...belki ilmek ilmek dokuduğumuz bi sanat yaşamak.. ve belki hepimiz için farklı kimimiz için sıradanlıklarda kimimiz için farklılıklarda kaybolan bi ayrıntıda.. ..ne kadar algı varsa. o kadar anlam var yaşamda.. bikaç kez paylaştım.. Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek 1.Kısım - YouTube hayat amacı tek bi cümledir... gözünüze ışık getiren şeydir... AMA SÖZCÜKLERLE VARIRIZ HER CÜMLEYE.. içini dışını herbirimiz ayrı ayrı dolduralım, altını, üstünü dilediğimizce çizelim; ben bugün tek bir sözcükle cümleye yola çıkmak istedim..kendi gözümdeki ışığa..( ki biliyorum gözüme ışık getiren olguyu) bugünün sözcüğü VER olsun....ve Sweet yine teşekkürler sana :)) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Lavinyacım farklı olmak herkesin davrandığı gibi davranmayı seçmek değil kendin olabilmek. Kendi istediğin gibi davranabilmek. O zaman farklılıklar net ortaya çıkıyor. Ahmet Şerif İzgören videosu süper bu ekipteki herkesin altını çizerek izlemesi gerekir bu semineri. Çok severim bu semineri ben. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi bugün.. DOKUN.... |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Çok güzel şeyler yazılmış buraya.Birilerinin farkında olduğunu görmek ne kadar da güzel... Evet,çoğunlukla kolay olanlara değil zorlara takılıyoruz.Zor mu daha tatlı geliyor yoksa bizlere,daha mı cezbedici oluyor ki? Gülümsemek elimizde ve bizlere de yakışır.O gün moralimiz bozuk bile olsa sabah kalkıp aynada kendine gülümsemek ve devamında da ... çok zor olmasa gerek.Elimizde olanlarla,olmayanları belki yenebiliriz.Neden olmasın ... |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Alıntı:
|
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Teşekkürler Cansuyu'm. Sevgiyle dokun. Böyle dokunursak sevgi enerjisi koşulsuz akar. Tabi koşulsuz sevgiyle dokun. En haylaz öğrenciyle bile sevgiyle dokunmak onu adam yerine koymaktır. Senin varlığını her şeye rağmen kabul ediyorum demektir. Canlı cansız herşeye koşulsuz enerji verebilmek bu ekibin hayatınız güzelleştirir. Hayatınızdaki sevgiler bol olsun. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi bugün... DİNLE... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 PM. |