Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Alternatif Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=289)
-   -   Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623731)

pinky9 23-11-2013 02:58 PM

Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi

Sıradan olmak ölüm falan değil bence. Herkes farklı olmaya çalışıyor,ben farklıyım ben şöleyim ben böleyim.. Sıradan ama mutlu olmak da güzel.

sweeet 24-11-2013 09:59 PM

Farklı olmak şart değil belki ama farkında olmak şart. Farkında olunca da farklı olmak çabasız kaçınılmaz oluyor bazen.

pinky9 25-11-2013 12:00 AM

Farklı olmak derken neyi kastediyoruz o da var tabii:)

cansuyu 30-11-2013 07:17 PM

...belki ilmek ilmek dokuduğumuz bi sanat yaşamak..
ve belki hepimiz için farklı kimimiz için sıradanlıklarda kimimiz için farklılıklarda kaybolan bi ayrıntıda..
..ne kadar algı varsa. o kadar anlam var yaşamda..
bikaç kez paylaştım..

Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek 1.Kısım - YouTube

hayat amacı tek bi cümledir...

gözünüze ışık getiren şeydir...

AMA SÖZCÜKLERLE VARIRIZ HER CÜMLEYE..

içini dışını herbirimiz ayrı ayrı dolduralım, altını, üstünü dilediğimizce çizelim;
ben bugün tek bir sözcükle cümleye yola çıkmak istedim..kendi gözümdeki ışığa..( ki biliyorum gözüme ışık getiren olguyu)

bugünün sözcüğü VER olsun....ve Sweet yine teşekkürler sana :))

sweeet 30-11-2013 11:17 PM

Lavinyacım farklı olmak herkesin davrandığı gibi davranmayı seçmek değil kendin olabilmek. Kendi istediğin gibi davranabilmek. O zaman farklılıklar net ortaya çıkıyor.

Ahmet Şerif İzgören videosu süper bu ekipteki herkesin altını çizerek izlemesi gerekir bu semineri. Çok severim bu semineri ben.

cansuyu 02-12-2013 07:36 PM

bugün.. DOKUN....

yayo 02-12-2013 10:30 PM

Çok güzel şeyler yazılmış buraya.Birilerinin farkında olduğunu görmek ne kadar da güzel... Evet,çoğunlukla kolay olanlara değil zorlara takılıyoruz.Zor mu daha tatlı geliyor yoksa bizlere,daha mı cezbedici oluyor ki? Gülümsemek elimizde ve bizlere de yakışır.O gün moralimiz bozuk bile olsa sabah kalkıp aynada kendine gülümsemek ve devamında da ... çok zor olmasa gerek.Elimizde olanlarla,olmayanları belki yenebiliriz.Neden olmasın ...

farkındalık_yolcusu 03-12-2013 08:34 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848091)
Lavinyacım farklı olmak herkesin davrandığı gibi davranmayı seçmek değil kendin olabilmek. Kendi istediğin gibi davranabilmek. O zaman farklılıklar net ortaya çıkıyor.

Ahmet Şerif İzgören videosu süper bu ekipteki herkesin altını çizerek izlemesi gerekir bu semineri. Çok severim bu semineri ben.

kaba bir tabir olacak belki de ama (sözüm meclisden dışarı) koyun sürüsünden olmakdır sıradan olmak .. ayrıca sweet'e katılıyorum , farkındalığınız artınca ister istemez farklı oluyorsunuz ..

sweeet 03-12-2013 10:30 AM

Teşekkürler Cansuyu'm. Sevgiyle dokun. Böyle dokunursak sevgi enerjisi koşulsuz akar. Tabi koşulsuz sevgiyle dokun. En haylaz öğrenciyle bile sevgiyle dokunmak onu adam yerine koymaktır. Senin varlığını her şeye rağmen kabul ediyorum demektir. Canlı cansız herşeye koşulsuz enerji verebilmek bu ekibin hayatınız güzelleştirir.

Hayatınızdaki sevgiler bol olsun.

cansuyu 03-12-2013 07:12 PM

bugün...

DİNLE...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 PM.