![]() |
Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi "Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi"(bu Doğan Cüceloğlu'na ait bir tabirdir) diye bir ekip kursaydık. Bu ekip için neler önerirdiniz? Neler yapabiliriz? |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Her şeyden önce gülümseyerek işe başlamalı ve bu ekibe katılanları görmek istiyorum. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi yer var mı bilmiyorum ama kapı açıktı içeri girdim : ) önce ekip oluşsun sonra fikirleri paylaşalım .. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Ekibin baş köşesine buyur yolcu sen gelmesen ben sana kırmızı mumlu davetiye yollardım. Hoş geldin. Senin sloganın ekip sloganı bile olur. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Bir kere bu ekibin üyelerine somurtmak yakışmaz. Tebessüm yüzünüzden eksik olmasın. Aslında biraz tebessüle başlar her şey sonra hayatınızın enerjisi yükselecek insanlar daha iyi görecek size daha pozitif geri dönüşler yapacak, şansınız, başarınız ve enerjiniz artacak. Evet evet bu olmalı ekipte. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Bu ekibe gönül vermiş veya verecek arkadaşlar bugün başlasın: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post847878 |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi ekibe yeni katılacak arkadaşlar yok mu ? hadi ama .. :) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Ben geldiiiimmm.. Ekip uyelerine kucak dolusu sevgiler..actionsmile Yasami daha anlamli ve coskulu kilmak icin Hani bir dizide cok kullanan bir replik vardir.. "Akisina birakalim"25889 Gercekten kontrol etmeye calismayip akisina biraksak hayati daha anlamli olacak.. Sonra kesinlikle bir hobi ile ugrasmak lazim, biseyler uretmek iyi gelecektir.. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi İnsanlara yardım etmek hobi sayılır mı? Hoş geldin ekibe nurbanu. Güzel tavsiyelerin için çok teşekkürler. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Alıntı:
Eger bu isi yaparken mutlu oluyorsaniz ve biseyler kattiginizi dusunuyorsaniz kesinlikle sayilir.. Bunlari yaparken karsinizdaki de faydalaniyor ve mutlu oluyorsa hobiniz sizin vitrinde sus olmaktan cikmis bir eser olarak sergileniyor demektir.. Yalniz 3 saattir araliksiz cdleri dinliyorum, guzel kafa yapti bende..sevincli |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi kırmızı mumlu davetiyemle geldim :) :) :) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi yine ne anlamlı bir konu açmışsınız sevgili Sweet .. ne çok uğraşıyoruz değil mi yaşamı anlamlı ve coşkulu kılmak için. ne zaman YAŞANILASI olmaktan çıkıp KATLANILASI oldu ki yaşam? oysa belki de tek yapmamız gereken; yaşamın zaten anlamlı ve coşkulu olduğunu idrak etmekten ibarettir. sanırım yaşama sanatı, çiçeklerin arasında taşlar değil, taşların arasında çiçekler arayarak yollara bakmak ve demetler dermek, ne dersiniz? |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Ekibimin en kıymetli üyelerinden biri olarak senin izlerini burada görmek ne güzel cansuyum. Hoş geldin sefalar getirdin ekibe. Tavsiyen ne muhteşem neye odaklanmak gerektiğini net olarak hatırlatan hayatındaki çakıl taşlarına değil de çiçeklere odaklanırsan daha mutlu , daha çoşku dolu ve daha anlamlı bir hayat uzak değil. Alıntı:
İyi ki varsın cansuyu... |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Yaşanılası hayatımıza bir hediye gibi bakıyoruz ve değer veriyoruz. Onun kıymetini biliyoruz. Hoşgeldin songüüüüül yüzünden gülümseme eksik olmasın hep gül. :) |
|
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Hayatı çoşkulu kılmak için ne lazım bazı sorumlulukları bir oyun oynuyormuşçasına eğlenerek yapmak lazım. Mesela günlük rutin işler. Çocukken bunu ne güzel kullandığı anımsadım. Odam temizlenecekken bunu bir oyuna dönüştürmek bana çok eğlenceli gelirdi. En büyük çoşku kaynağı içinizdeki çocuğu unutmamak ona iyi davranmak. Sürekli ev ödevleri yüklemek yerine onunla oyun oynayabilmek. Rutin işleri yapmak zorunda değilim eğlenerek ve severek yapmayı seçiyorum. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Hayatı çoşkulu kılmak için etrafımıza tebessüm göstermeliyiz.. Tatlı dil ve güleryüz.. Tatlı dil ve güleryüzle karşındaki insana yaklaştığın zaman, karşındaki sana öfkeliyse veya o an sinirliyse, belki de sana sataşacakken hemen yumuşuyor ve gülümsüyor.. Belki de siz bunu yaparak, size doğru gelecek bir fırtınayı bertaraf ediyorsunuz.. O halde daima gülümseyip, güzel sözlerle yaklaşalım bize geri dönüşü de o şekilde olsun.. Çünkü bir tebessüm bir sadakadır.. Hep almanın derdindeyiz, lütfen herkes sadakasını versin.. (Kendimde dahil) Evet bugün de Kendine Güven sanat müziği dinledim.. sevincli |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi kırmızı mumlu davetiyemle geldim :) :) :) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi öğrenmek içindir olanlar üçüncü kezdir aynı mesajı "kırmızı mumlu davetiyemle geldim" takılmış sistem, oysa çoşkulu karşılanmışım, bugün bunu fark ettiğim için ne öğrenmiş oldum onu ayırt ediyorum....... :) :) :) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Mahatma Gandi diyor ki; İki türlü hayat vardır. Biri, iyi bir iş, iyi bir gelir, güzel kadınlar, yakışıklı erkekler, yalılar, arabalar, eğlenceler vs… Bir hayat daha vardır ki;siz hayata değer katarsınız. üretirsiniz, paylaşırsınız… İki hayattan hangisinde olacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. Ben hayata değer katanların yanında olmak isterdim… diyor. Hayata değer katmak; zamanı, acıları, sevinci, bilgiyi,parayı,köşkleri paylaşmaktır. İnsanlar için daha yaşanabilir bir dünyanın olması için gayret etmektir. Demir Demirkıran'ın dediği gibi "sıradan olmak ölümdür" .. Ve şunu da unutmamak gerek , hayat ileri doğru yaşanır ancak değeri geriye bakıldığında anlaşılır. Bakış açınızı değiştirin hayat bir han ve bizler yolcuyuz. bu yolculuğu keyifli hale getirmekte zehir etmekte bizim elimizde .. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Sıradan olmak ölüm falan değil bence. Herkes farklı olmaya çalışıyor,ben farklıyım ben şöleyim ben böleyim.. Sıradan ama mutlu olmak da güzel. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Farklı olmak şart değil belki ama farkında olmak şart. Farkında olunca da farklı olmak çabasız kaçınılmaz oluyor bazen. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Farklı olmak derken neyi kastediyoruz o da var tabii:) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi ...belki ilmek ilmek dokuduğumuz bi sanat yaşamak.. ve belki hepimiz için farklı kimimiz için sıradanlıklarda kimimiz için farklılıklarda kaybolan bi ayrıntıda.. ..ne kadar algı varsa. o kadar anlam var yaşamda.. bikaç kez paylaştım.. Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek 1.Kısım - YouTube hayat amacı tek bi cümledir... gözünüze ışık getiren şeydir... AMA SÖZCÜKLERLE VARIRIZ HER CÜMLEYE.. içini dışını herbirimiz ayrı ayrı dolduralım, altını, üstünü dilediğimizce çizelim; ben bugün tek bir sözcükle cümleye yola çıkmak istedim..kendi gözümdeki ışığa..( ki biliyorum gözüme ışık getiren olguyu) bugünün sözcüğü VER olsun....ve Sweet yine teşekkürler sana :)) |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Lavinyacım farklı olmak herkesin davrandığı gibi davranmayı seçmek değil kendin olabilmek. Kendi istediğin gibi davranabilmek. O zaman farklılıklar net ortaya çıkıyor. Ahmet Şerif İzgören videosu süper bu ekipteki herkesin altını çizerek izlemesi gerekir bu semineri. Çok severim bu semineri ben. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi bugün.. DOKUN.... |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Çok güzel şeyler yazılmış buraya.Birilerinin farkında olduğunu görmek ne kadar da güzel... Evet,çoğunlukla kolay olanlara değil zorlara takılıyoruz.Zor mu daha tatlı geliyor yoksa bizlere,daha mı cezbedici oluyor ki? Gülümsemek elimizde ve bizlere de yakışır.O gün moralimiz bozuk bile olsa sabah kalkıp aynada kendine gülümsemek ve devamında da ... çok zor olmasa gerek.Elimizde olanlarla,olmayanları belki yenebiliriz.Neden olmasın ... |
|
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi Teşekkürler Cansuyu'm. Sevgiyle dokun. Böyle dokunursak sevgi enerjisi koşulsuz akar. Tabi koşulsuz sevgiyle dokun. En haylaz öğrenciyle bile sevgiyle dokunmak onu adam yerine koymaktır. Senin varlığını her şeye rağmen kabul ediyorum demektir. Canlı cansız herşeye koşulsuz enerji verebilmek bu ekibin hayatınız güzelleştirir. Hayatınızdaki sevgiler bol olsun. |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi bugün... DİNLE... |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi bugün yaptığınız işler de farkında olmaya çalışın. mesela hepimiz çay içeriz ya da kahve .. farkında olarak için ; çay ya da kahvenin fincandaki sıcaklığından başlayıp midenize gidene kadar olan süreci gözlemleyip sadece buna odaklanın. belki de en lezzetli çay ya da kahvenizi içmiş olacaksınız . |
Cevap: Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi bugün... DURMA... :)) belki tanıdığımız ama bilmediğimiz ; belki bildiğimiz ama tanımadığımız tüm cesur yürekler; ama özellikle Murat için bu :) DURMA MURAT..BİRİ SENİ DURDURSA BİLE :)).... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:06 AM. |