Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

enerji alıştırması 1-2

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim enerji alıştırması 1-2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1- Derin bir soluk alın ve kendinize gevşeme,içe dönme izni ve Su anda içinizi kaplayan enerjileri en üst düzeyde kullanmaya niyet edin. Bilincinizi sizin için o herneredeyse on ikinci çakraya doğru uzatın. On ikinci çakradan niyetin içinizde yankıla­nansesini işitin. Uzayın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

enerji alıştırması 1-2

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-01-2009, 01:58 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
ECEM18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 212
Tesekkür: 1,412
221 Mesajinıza toplam 1,573 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud of
Lightbulb enerji alıştırması 1-2

1-
Derin bir soluk alın ve kendinize gevşeme,içe dönme izni ve Su anda içinizi kaplayan enerjileri en üst düzeyde kullanmaya niyet edin. Bilincinizi sizin için o herneredeyse on ikinci çakraya doğru uzatın. On ikinci çakradan niyetin içinizde yankıla­nansesini işitin. Uzayın derinliklerinden dalga ve ışık uyaran­larının size doğruilerlediğ ini düşleyin. İşık dalgaları size doğ­ru geldikçe varolan bütün yaşamboyunca duyulan yanıta kulak verin. Kozmosunuzu oluşturan ince, örümcek ağınabenzer bir ağ hayal edin. Enerjiyi bu ağla çektikçe ağ vızıldamaya, şarkı­sınısöyleyip bütün parçalarını bilgilendirmeye koyuluyor.

Bırakın ışık dalgaları gezegene gelsin.Genişlemiş bilinci kendisine çeken bir mıknatıs olduğunuzu hissedin. Bu andanbaşlayarak bilinç frekanslarına biz Pleiadeslilerin sizin için yo­lunuaçtığımız bir şekilde çabasızca ve coşku dolu ulaşmaya ni­yet edin. Biryaratıcılık bolluğunun kendisini sizin varlığınız aracılığıyla, büyük birsoğukkanlılı k ve cesaretle ifade edişini hissedin. Sizin içinizde hareket edipgezegene yeni seçenekler sundukça bu yaratıcı ışığı kullandığınızı hissedin.

Işık dalgaları on ikinci çakranız kanalıylagelirken Dünyaya çarpan binlerce kilometre en ve boyunda, küçücük geometrik bi­çimlerlekaplı dev ışık dalgaları düşleyin. Zihninizin armağan­larını, güdüler veniyetlerini kullanarak Yaşayan Kitaplığı yeni­den harekete geçirme gizli gücünüzvar. Dünyanın ışık dalgala­rıyla kaplandığını hissedin. Kısa bir süre içinyaşamın her bir parçacığının onun asla yok edilmediğini bildiğini düşleyin.Yıkı­mın ilk Yaratıcının oyununun bir yanılsaması olduğunu hayal edin. Gerçektesiz bir Oyun Ustasısınız. Sakladığınız bu hazine sandığını bulun. O, sizin kendinizden bile gizlediğiniz endeğer­li gerçeğinizi barındırıyor. Sandığı açmaya cesaret ettiğinizdegördüğünüz kendinizdir; kendisine bu dünyada bir kez daha ba­rış ve özgürlükyaratan İlk Yaratıcı olan kendinizin bir biçimi.

Zekanızın toplamını birbirinize özgürcevermeye ve sahip ol­duğunuz yetenek ve becerileri şifa bulması için dünyanıngeri kalanına iletmeye niyet edin.

Bedeninizin sevgiyle ışımasına niyet edin. Bu sevgiyle sizi büyük biramaca bağlayan bir sarmal yaratın. Yalnız değilsiniz, ancak kendinizikeşfetmeniz için yalnız başınıza yürüyüp hareket etmeniz gerekiyor. Kendinizisevgi sarmalının içine koyun ve kim olduğunuzu anımsamaya niyet edin.

2-
Düş gücünüzü açın ve içine doğru bir yolculuğa çıkın. Birkaç derin nefes alın, gevşeyin, insanların oluşturduğu bir halka içinde ayakta durduğunuzu canlandırın. Bu grupla el ele tutuşuyorsunuz. Yukarıdan gelerek bir sütun oluşturan parlak pembe, mor, altın rengi ve beyaz bir ışık var. Şimdi Dünyayı benzersiz bir canlılıktaki Yaşayan Kitaplık olarak hayal edin. Her şey ışık saçıyor. Dünyayı daha önce hiç böyle canlı görmemiştiniz. Halka içinde el tutuşarak bu imgeyi sürdürün, aynı zamanda da bırakın bir bölümünüz sizden ayrılsın. Birey olarak dairenin ve ışık sütununun içine doğru bir adım atın. Işık sütununa ulaşın ve sizi başka bir yuvaya, götürebilmeniz için niyetinizi izleyin. Bırakın, düş gücünüz ve güveniniz sizi yukarıya doğru taşısın. Hafiflik, sevinç, derin bir bağlılık ve özlem duygusu hissedin.
Şimdi kendinizi SEVGİNİN anlayışında bulun. Gözlemleyin, hissedin ve idrak edin. Sizi yaratan kaynağa fark yaratacak bir şey verin. Armağan edebileceğiniz en büyük şey, her şeyin neden bu şekilde olduğunu anlama yeteneğiniz olan şefkatinizdir. Şefkat, çağlar boyunca zamanın sonuçlarını görüp hissetme yetinizi açar.. Varlığınızın her bir hücresinde nabzı atan asıl gerçeği ortaya çıkaran koridorlar açılıyor önünüze. Yuvanız olan bu yere verebileceğinizi ve vermek istediğinizi verin ve bunda büyük bir sevinç ve amaç bulun. Bir değişikliğin yapılması, bir kehanetin yerine gelmesi niyetinde bulunun. Yaratıcıyı serbest bırakmak için yaratılanların yaratıcılarına geri dönmesine niyet edin.
Dikkatinizi nefesinize çevirin. Rahatça nefes alın ve oyun duygusuyla dolu bir yükselişin, serbestleşmenin ve anlayışın titreşimini sizin ve bizim yuvamız olan bu yere gönderin. Bir süre boyunca size geri geleni hissedin.
Şimdi kendinizi dev bir elin avcunda hayal edin. Bir dairenin içinde, grubunuzdan başkaları ile çevrelenmişsiniz. Dev bir el size uzanıyor ve varlıkların en hassası, değerlisiymişçesine sizi usulca Dünyaya, kendi bahçenize geri koyuyor. Kendinizi bir çocukmuşçasına koşar, hoplaya zıplaya oynarken canlandırın. Dünya ve sizin canlılığınız şimdi başladığınız ana göre daha da büyük. Yüzünüze bir gülücük yerleştirin ve bırakın duygular ve minnet gözyaşları kendilerini düşeni yapsın -yüreğinizi bütün alemlere, bütün dünyalara açsın. Bu şefkat anında ortaya koyduğunuz bir başarı işaretidir.


alıntıdır.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
insanın tüm evrende kesin düzeltebileceği tek bir şey vardır;kendisi
ECEM18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
 

Bookmarks

Etiketler
alistirmasi, enerji


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


enerji alıştırması 1-2

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim enerji alıştırması 1-2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1- Derin bir soluk alın ve kendinize gevşeme,içe dönme izni ve Su anda içinizi kaplayan enerjileri en üst düzeyde kullanmaya niyet edin. Bilincinizi sizin için o herneredeyse on ikinci çakraya doğru uzatın. On ikinci çakradan niyetin içinizde yankıla­nansesini işitin. Uzayın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.