Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ağlama Hissi & İsteği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=436)
-   -   AĞLAMA İSTEĞİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5412)

sidha55 26-01-2010 10:31 PM

Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ

bugün sitedeki telkin sonrası etkilerde ağlama gülme isteğini okurken bu ben de hiç olmadı diyordum ki 2 saat sonra birden ağlama krizine girdim.aslında ağlamam için geçerli bir nedenim var ama 1 haftadır ilk iki telkini dinliyorum ve olumsuz saldırgan düşüncelerimin kaybolduğunu farketmiştim.sorunum çözülmemişti ama ben eskisi kadar olumsuz değildim..bugün koruma kalkanını ekledim ve koptum.zaten sorunum koruma kalkanımın hiç olmaması ya da işe yaramayacak kadar ince olmasıydı.baş ağrıları ve kabuslardan sonra ağlama bakalım sırada ne var?kendimi affetmek için sedona tekniğini uygulamaya koymaya çalışacağım.bakalım gelişmeler nasıl olacak?Atakan beye ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah kendisinden razı olsun.

salvameaa 06-02-2010 01:45 PM

Telkinleri dinlemeden önce daha çok ağlama isteğim oluyordu,telkinleri dinlemeye başladıktan sonra çok şiddetli bir sinir krizi geçirdim o zaman çok ağladım.Onun dışında eskisi kadar ağlayamıyorum.İyi midir kötü müdür bilmiyorum.

Işıkyolu 03-03-2010 08:33 PM

6 veya 7 kez ağladım , bunun olma şekli duygusal bir konuşma ve bir isteği ve bir arzuyu dillendirirken oldu kendimi hiç durdurmadım , arındığıma inandığım için o gözyaşlarıyla kendimi rahat bıraktım ve rahatladım .. Bunları duyguların rahatlaması ve olağan haline dönmesi olarak yorumluyorum ve inanıyorum..Sevgilerimle .. IŞIKYOLUsapkal89

çizelgE 05-03-2010 05:40 PM

bende 2 haftadır ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum zaten duygusal bi insanım, telkinleri dinlemeye basladıgımdan beri durduk yere bile aglayasım gelıyo ama kendimi rahatlamıs hissediyorum...

a dream within a dream 01-05-2010 11:17 PM

suçluluk telkinini dinlemeye başladım 1. dakikanın sonlarına doğru gözümden yaşlar akmaya başladı, kendimi çok korumasız hissettim. bikaç kez dinledikten sonra geçti.

ebruliii 20-06-2010 09:45 PM

bugün 4,günüm ve aşırı derecede baş ağrım oldu.sanki beynimden vücuduma doğru birşeylerin yerleştiğini hissettim.bir de kalbimin normalden hızlı attığını farkettim ve eskileri hatırlayarak ağlamaya başladım.2 saat dinlememe rağmen çok ağrı yapıyor suçluluk duygusu ağır gelmiş olabilirmi başka telkinler dinlemeliyim?

Parlayan 21-06-2010 10:03 AM

Evet ilk başlarda bende ağlama isteği aşırı duygusallık ve başağrıları oldu. Ama zaman geçtikçe geçiyor bunlar.Sevglier..::)

ilkimce 22-06-2010 12:22 PM

bir haftayı geçti telkinleri dinliyorum ilk zamanlar öyle bir duygu olmamıştı ama bir kaç gündür ağlama hissi oldukca yoğunlaştı kendimi iyi hissetmiyorum çok kötüyüm.

RenaC 22-06-2010 01:31 PM

İnşallah ben ağlamam.Durduk yere ağlama koyar bana valla :D

ebruliii 22-06-2010 10:15 PM

ama insan ağlayınca rahatlıyor :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM.