![]() |
Ynt: AĞLAMA İSTEĞİ selamlar ablacım ya ben kaç gündür neden girmemişim nete senin bu güzel yorumundan habersiz koca iki gün geçirdim söylediklerin okadar doğruki kendi kendime mutlu olmaktan korkuyorum ben hep bir şey kazandığımda başka bir şeyi kaybetmem gerektiğini düşünürdüm ve beklerdim yani bir şeye sahip olduğumda başka bir şeyimi mutlaka kaybedip dengeleneceği gibi saçma bir şeye inanır ve mutluluktan korkardım gülmekten korkardım sözlerin beni çok etkiledi özellikle aynaya bakmakla ilgili kısmını mutlaka yapıcam ablacımmmm yüreğine sağlık sana ışık ve sevgimi gönderiyorum Allah seni korusun 96 96 mlk34 |
Ben de dün akşam hiç bir sebep yokken ağladımağla2 Yaklaşık 5 dakika sürdü niye ağlıyosun diye sorduklarında bende bilmiyorum dedimsadanimTabiki inanmadılar...Sonra kendi cevabıma bir yandan da gülmeye başladım çok tuhaftıneutrali5 Ağlamam bittikten sonra forumda telkinlerin böyle bir etkisi olduğunu okuduğum aklıma geldi rahatladımsung66 |
Merhaba; Ben bir aydan beri ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. Hatta uyurken dinlediğim zaman, sabahları daha zinde ve rahat uyandığımı farkettim. Daha sonra kendine güven, kilo verme, koruma kalkanı gibi telkinleri dinlemeye başladım. Diğerlerini dinlemeye başladığımdan beri bazı problemlerle karşılaşınca ağlamaya başlıyorum.Son bir haftadan beri işyerindeki yoğun tempodan mı bilmem ama çok stresli bir hafta geçirdim ama bu arada sık sık ağladım. |
ağlamak zayıflık değil, duygu boşalımı, bir nevi arınmadır sevgili uğurböceği. gözyaşlarımız gözpınarlarımızdan değil yüreğimizden gelir bana göre. mutluluklarımızda nasıl yüreğimiz coşarsa, hüzünlerimizi de yüreğimizde hissederiz. ve gözyaşlarımızla akıtır temizleniriz bu hislerden.. sonuç olarak ben ağlamayı seviyorum ttli3 gözyaşlarımızın üzüntülerden değil mutluluklardan olmasını diliyorum. sevgiler ark5 |
Teşekkür ederim Sanemce; Ağlamaktan dolayı huzursuz değilim. Ama çalışırken ağlamak takdir edersin ki hoş bir durum değil. Bir de yönetici pozisyonunda çalışıyorsan hiç hoş olmuyor.Bende üzüntüden ağlamaktansa mutluluktan ağlamayı tercih ederim. sevgilerle... |
kendimi sorgulamak zorundamıyım bu fkir hoşuma gitmedi |
bende hiç böyle bir sorun olmadı hemde aranınızda en berbat durumda olmama rağmen |
Alıntı:
|
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ ortada elle tutulur hiç bir sebep yok hüngür hüngür bağıra çağıra ağlıyorum belki komşular bile duydular..aklıma devamlı "keçke.." diye başlayan cümleler geliyor sanki içimde iki tane ben var biri devamlı "su akar yolunu bulur bu da geçer neler geçmedi ki" diyor diğeri de "yaa yaa neler geçti değilmi ben bunları hakedecek ne yaptım" diyor ve bu konuşma somutlaşarak beni geçmişe sürükleyip ağlamama yol açıyor.hatta ağlamak kelimesi basit kaçacak belki de o derece..ilginç bir şekilde kendimi daha dindar hissediyorum başkasına yakınırsam onu da üzüntüme ortak etmekten korkuyorum belki ya da sorunlarım öyle büyük ki ben çözemiyorsam başka bir insan nasıl çözebilir diye düşünmekten kendimi alamıyorum.sonuç : nöbetler halinde gelen ama sonunda rahatlama hissi bırakan küçük küçük ağlamalar.herkesin başına geliyorsa normalim demektir ki bu guzel,gelmiyorsa da özelim demektir ki bu da guzel. kendimi ifade etmenin yolunu bulamadığım için mi ağlıyorum acaba diye düşünüyorum.yazmak iyi gelir sanmıştım ama elime kalemi alınca bir daha ağladım.belki de zamana bırakıp üstüne gitmemek gerekiyordur.ağlıyorum çünkü ağlayasım geliyor kimene :) |
Cevap: AĞLAMA İSTEĞİ Ben dün başladım telkinlere.Evet ağlıyorum...Meğer kendimi öylesine yanlız öylesine acılı bırakmışımki...Kendimden özür diledim.Şu anda bilinç altımın beni affetmesi için uğraşıyorum.Artık bencil olup ilk önce kendimi düşünmek istiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 AM. |