Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2007, 04:52 PM   #7 (permalink)
meltemturk
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meltemturk is an unknown quantity at this point
Standart Tepkisizim

Bende bana ne oldu diye düşünüp durmaktan iyice gerilmek üzereydim. Bir çok değişim oluyor kontrol edemiyorum acaba akışına mı bırakmak gerek fazla incelemeden dusun
Normalde de çabuk kızan asabi biri olarak biliniyorum ama şimdilerde iyice değiştim, telkinleri dinlemeye başlayalı 10 gün oldu. Şimdide tepkisizlik var gibi bende. İşim çok güzeldi severek yapıyordum, ama artık işsizim dün üzüldüm tabi doldu epey gözlerim ağla ama şimdi hiç birşey düşünemiyorum sanki.
Bu telkinler beyinde koruyucu kalkan oluşturuyor sanırım. Canımı sıkan şeyler üzerinde sabit düşünememeye başlamıştım dusun bir kaç büyük sorundan sonra. Ama sanki telkinler iyice engelliyor kötü düşünceleri.
Alışkanlık yapıyorlar mı ben onu merak ediyorum. Yada dinlerken huzur verdiği için mi dinleme ihtiyacı hissediyorum. Nasıl öğreneceğim. Yani üzülüyorum üzücü bir olay karşısında sonra da fazla düşünemiyorum onu.
Aslında çok rahatlatıcı bir şey herşeyi zamanında yaşıyorsun ve bir daha da gereksiz yere uzamıyo olay düşüncende. Bu yıllardır hasret kaldığım bir duyguydu, özellikle benim gibi herşeyi dert eden biri için çok önemli bir şey.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
__________________
Meltem
meltemturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla