Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2013, 08:58 AM   #6 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hayatımın değişeceği falan yok :(

Alıntı:
emelcim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar,
ben 4 ay önce çekirdek inanç çalışması yaptırdım ve düzenli olarak dinlemeye başladım, hala da dinliyorum ama değişen hiçbir şey yok.
çekirdek inanç cdlerinin yanısıra kilo alma telkini de aldım fakat kilomda da bir değişiklik yok. başlarda birşeyler değişiyormuş gibi geldi, belki de plasebo etkisiydi bilemiyorum ve şuan ağlamaklıyım. çabaladım ama değişemediğimi görünce umudumu kaybettim. çok canım sıkkın, iade etmeyi de düşünmüyorum açıkçası, o kadar emek verip hazırladılar benim için.
bu arada kulaklıkla dinlemeye mecburum ortam şartları nedeniyle ve iki kulağım da ağrımaya başladı. üff yaaa
Öncelikle sana kolaylıklar ve huzur diliyorum. Değişim çok yavaş oluyor zaten. Hemen değişimi hissedemeyebilirsin. Bir anda etrafın güllük gülistanlık olmaz zaten. Seni bugüne dek üzenler bundan öylece kolaylıkla vazgeçmek istemeyeceklerdir. Mutlaka sınanacaksın. Yeni halini sevmeyen insanlar olacak, onlar seni zorlayacak. Fakat zaman içinde daha mutlu, güçlü ve dingin hale geleceksin. Daha az üzülecek, daha az takılacaksın seni üzmek isteyenlere. Ve öyle bir zaman gelecek ki artık seni hiç kimse üzemeyecek. Yine zorlukla olacak hayatta, yine hırpalayanlar çıkacak. Yine başaramadığın şeyler olacak yalnız şu var ki artık sen kaybettiğin savaşların bile galibi olacaksın. Nasıl mı? Hatalar ders almak içindir. Bu bakış açısı bile seni kaybettiklerinin galibi yapar. Hadi bakalım kolay gelsin. Ümidini yitirme, sabırla devam. En azından artık dünya labirentinde olmayacak, bir yol çizebileceksin. Yolun hep başa dönmeyecek bu bile sana özgürlük getirecek. Bu arada uyanık olmalı, olayları okumalısın. İçine düşme olayların, dışına çık sık sık ve onlara dışarıdan bak. Her farkındalık adımın seni biraz daha güçlü ve bilinçli kılar. Sevgimle kal
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla